Sayfa 69/232 İlkİlk ... 1959676869707179119169 ... SonSon
Arama sonucu : 1850 madde; 545 - 552 arası.

Konu: Dolara Yatırım Yanlış

Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    Çok uyarmıştım onu ..

Beraber yürüdüğünüz o yollarda,
    Islanırsın yağan yağmurda..
    Yürüdüğünüz yol yol değil, yağan da yağmur değil.

diye..

Zatüreden mi öldü, yoksa amonyak zehirlenmesinden mi acaba..
    yalamaktan dili tetanoz olmuş
    bir halt olacağı yok.

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    TL ye guvenmeyenler DOLAR sakın almayın.

ABD nin işinin bitmesi an meselesi.

DOLAR dışındaki başka güvenilir para birimlerini araştırın. DOLAR ın işi bitmiştir.

İspat! Bu grafiği anlayamayan cahiller boşuna yorum yazmasınlar.

eski bir yazi ama yinede merak ettim birisi bu grafigin onemini anlatabilirmi? Neden dolar bitmistir deniyor?

Grafikte batma ihtimali yuksek olan sirketlerin bono faizlerinin ABD devletinin 10 yillik bonolarinin altina geldigi goruluyor. Boyle bir sey mumkun degil normalde cunku biri dunyanin en guvenilir kalesinin verdigi faiz ki bunun cok dusuk olmasi gayet normal ama ote yandan Avrupadaki batma ihtimali yuksek olan sirketlerin bono faizlerinin daha da dusuk olmasi imkansiz. Son derece mantiksiz

Peki bunun dolarin degeri ile alakasi nedir? Benim bildigim 10YR T faizleri arttikca dolarin degeride artar ama burada neden dolarin cokusu olarak algilanmis onu anlamadim
    Son düzenleme : Ahmetg; 17-06-2018 saat: 18:52.

3.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    eski bir yazi ama yinede merak ettim birisi bu grafigin onemini anlatabilirmi? Neden dolar bitmistir deniyor?

Grafikte batma ihtimali yuksek olan sirketlerin bono faizlerinin ABD devletinin 10 yillik bonolarinin altina geldigi goruluyor. Boyle bir sey mumkun degil normalde cunku biri dunyanin en guvenilir kalesinin verdigi faiz ki bunun cok dusuk olmasi gayet normal ama ote yandan Avrupadaki batma ihtimali yuksek olan sirketlerin bono faizlerinin daha da dusuk olmasi imkansiz. Son derece mantiksiz

Peki bunun dolarin degeri ile alakasi nedir? Benim bildigim 10YR T faizleri arttikca dolarin degeride artar ama burada neden dolarin cokusu olarak algilanmis onu anlamadim

Avrupa Birliği ile Amerika'yı bire bir karşılaştırmak doğru olmaz. Amerika bağımsız bir birleşik devlet. Avrupa birliği ise bir çok devletten oluşan bir birlik. Örneğin Detroit şehrini Yunanistan'a benzetsek Detroit'inde bonoları da benzer şekilde olurdu. Ama Detroit egemen bir devletin bir şehri olduğu için tüm risk genel bütçeye *kısmen de olsa* dağıtılabiliyor ve bir ülke tahvili gibi işleme açılamıyor. Eğer açılabilseydi tıpkı kırmızı çizgideki gibi bir volatiliteyi o tahvillerde de görürdük. O nedenle elma ile elmayı karşılaştırmak daha doğru.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Avrupa Birliği ile Amerika'yı bire bir karşılaştırmak doğru olmaz. Amerika bağımsız bir birleşik devlet. Avrupa birliği ise bir çok devletten oluşan bir birlik. Örneğin Detroit şehrini Yunanistan'a benzetsek Detroit'inde bonoları da benzer şekilde olurdu. Ama Detroit egemen bir devletin bir şehri olduğu için tüm risk genel bütçeye *kısmen de olsa* dağıtılabiliyor ve bir ülke tahvili gibi işleme açılamıyor. Eğer açılabilseydi tıpkı kırmızı çizgideki gibi bir volatiliteyi o tahvillerde de görürdük. O nedenle elma ile elmayı karşılaştırmak daha doğru.
    peki bu grafik neden dolarin bittigi anlamina geliyor?

battık battık

USD/TRY 4,7101 -0,0214 -0,45%
    bir halt olacağı yok.

6. dolar alanların elinde patlayacak,tuvalet kağıdı,kötü şey,çook çirkin canım...

alaman dopçusuda 2 yorum yazsa keşke
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    alaman dopçusuda 2 yorum yazsa keşke