Sayfa 723/1027 İlkİlk ... 223623673713721722723724725733773823 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 5,777 - 5,784 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    DXY de benim seçim öncesi 95 üzerine atar beklentim gerçekleşmeyecek gibi duruyor.... Bu gerçekleşmez ise bizim de 4.92 zirvesini geçmemiz pek mümkün değil..........
    Biraz erken yazmışım DXY 95 geçti....Günü 95 üzeri kapatırsa hafta sonuna 5 üzeri dolarla gireriz..........

Bu sefer yok öyle kolay kurtuluş, çifte giriyor, faiz ve Döviz beraber yükseliyor o bidon kafalar analarından doğduğu günden beri görmediklerini yaşayacaklar, Eceviti rahmetle anıp bunlara ... okuyacaklar.

Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    Yahu bunlar milletin aklıyla alay ediyorlar acaba söylediklerine kendileri de inanıyorlar mı iyice saçmalıyorlar..
    Fıkra var ya ben padişahın dalkavuğuyum patlıcanın değil o misal.Herkes bağlı olduğu odakla alakalı fikir beyan ediyor.

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Bu sefer yok öyle kolay kurtuluş, çifte giriyor, faiz ve Döviz beraber yükseliyor o bidon kafalar analarından doğduğu günden beri görmediklerini yaşayacaklar, Eceviti rahmetle anıp bunlara ... okuyacaklar.
    İnsanlar özellikle ülkem insanı hem nankör hem de ahlaktan yoksundur....Ben özel sektörde (TR nin en gözde şirketlerinde ) çalışırken 2000 yaz ayında bir arkadaş kamudan istifa edip bizim şirkete geçmişti...2001 de ortalık iyice karışınca arkadaşa kısmı ücretsiz izin çıktı , o arkadaş " ya kamuda kalsam burada aldığımın 1,5 katı maaşım olurdu ben ne halt yemeye buraya geldim , hem ücretsiz izin hemde eflasyon farkı falan vermiyorlar diyerek yakınıyor kamuya geri dönmenin yollarını arıyordu..

O dönem Devlette olanlar oldukça şanslıydı sürekli gerçek enflasyon farkı alıyorlardı , bunlar sahte enflasyon rakamlarınında altında kamudakilere zam yapıyorlar hiç kimsenin sesi soluğu çıkmadığı gibi yaşa padişahım diyerek goy goya devam ediyorlar....

Deveye diken insana si.......lazımmış............

Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    2040 vadeli eurobondlar yüzde 2 falan düşmüş.Dolar artmamış.Bu böyle olmaz eurobondlar bu kadar göçtüyse dolar artar,bugün doları birileri tutuyor, yoksa en az yüzde 1 artmalıydı.Yakında matematik işler dolar artar arkadaşlar.
    Arkadaşlar dün yazdım bu yazıyı.Eurobondlar dolar için bence çok iyi gösterge arada bir iki gün sapma da olsa doların yönünü mükemmel gösterir.)))))))

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    3,166
    Çavuşoğlu, Şimşek, Zeybekçi üçü de her gün konuşuyor ama boş konuşuyor !!!
    Bugün neler öğrendik imam abilerimizden ?

1- Merkez bankası gerekli adımları atmış, tedbirleri almış
    2- OHAL'i kaldırmak için seçimlerden sonra komisyon kurulacakmış
    3- Rating kuruluşları bize haksızlık etmiş

Oh be rahatladım ! Hay allah razı olsun sizden !

Reis o londra gezisini ve o televizyon konuşmasını yapmayacaktı.Ben onu bilir onu söylerim.Dolar, hele reis devam ederse asıl o zaman şovunu yapar.Maalesef durum bu.

Sayfa 723/1027 İlkİlk ... 223623673713721722723724725733773823 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •