Bu sefer yok öyle kolay kurtuluş, çifte giriyor, faiz ve Döviz beraber yükseliyor o bidon kafalar analarından doğduğu günden beri görmediklerini yaşayacaklar, Eceviti rahmetle anıp bunlara ... okuyacaklar.
İnsanlar özellikle ülkem insanı hem nankör hem de ahlaktan yoksundur....Ben özel sektörde (TR nin en gözde şirketlerinde ) çalışırken 2000 yaz ayında bir arkadaş kamudan istifa edip bizim şirkete geçmişti...2001 de ortalık iyice karışınca arkadaşa kısmı ücretsiz izin çıktı , o arkadaş " ya kamuda kalsam burada aldığımın 1,5 katı maaşım olurdu ben ne halt yemeye buraya geldim , hem ücretsiz izin hemde eflasyon farkı falan vermiyorlar diyerek yakınıyor kamuya geri dönmenin yollarını arıyordu..
O dönem Devlette olanlar oldukça şanslıydı sürekli gerçek enflasyon farkı alıyorlardı , bunlar sahte enflasyon rakamlarınında altında kamudakilere zam yapıyorlar hiç kimsenin sesi soluğu çıkmadığı gibi yaşa padişahım diyerek goy goya devam ediyorlar....
Deveye diken insana si.......lazımmış............
Çavuşoğlu, Şimşek, Zeybekçi üçü de her gün konuşuyor ama boş konuşuyor !!!
Bugün neler öğrendik imam abilerimizden ?
1- Merkez bankası gerekli adımları atmış, tedbirleri almış
2- OHAL'i kaldırmak için seçimlerden sonra komisyon kurulacakmış
3- Rating kuruluşları bize haksızlık etmiş
Oh be rahatladım ! Hay allah razı olsun sizden !
https://www.youtube.com/watch?v=xdGlXoOkStI (01.28.00 dan itibaren)
Reis o londra gezisini ve o televizyon konuşmasını yapmayacaktı.Ben onu bilir onu söylerim.Dolar, hele reis devam ederse asıl o zaman şovunu yapar.Maalesef durum bu.
Yer İmleri