Sayfa 22/101 İlkİlk ... 1220212223243272 ... SonSon
Arama sonucu : 806 madde; 169 - 176 arası.

Konu: orta vade model portföy ( temel-teknik-kademe analizi )

1. MGROS da dokme hareketleri yapabilirler sessiz sessiz ilerliyor ...

cok usta bir tahta yapicisi var ...

bence MGROS u olan yilbasina kadar fiyata bile bakmasin yuzde 10 dussede ciksada....

izleme ekranindan kaldirip rahat rahat cayini icsin fiyatini grafgini merak bile etmesin ....

unutmayin su anki ky yi hisseden atmak icin asagi yukari asansorler yuzde onlar yuzde beslet yapabilir ..

dussede ciksada sabit kalsada kipirdamanak al sat macerasina girmemek lot artirma maliyet dusurme ruyasi gormemek en mantiklisi...

bilancoya falanda takilmayin arkadaslar bu hisse adi sani duyulmamis iki senelil borsa gecmisi olmayan naylon bir sirket degil ..

ortak olsugunuz firma mgros...

2. Sn. Aksakal bunda lot miktarı nedir. öncesinde sığ bir tahta olduğunu çok fazla miktar ile girilmediğini belirtmiştiniz. YAZIC dan sonra bunda lot artırımına gitmem gerekecek. dediğiniz gibi yıl sonuna kadar da unutacağım...

3.  Alıntı Originally Posted by se7en Yazıyı Oku
    Sn. Aksakal bunda lot miktarı nedir. öncesinde sığ bir tahta olduğunu çok fazla miktar ile girilmediğini belirtmiştiniz. YAZIC dan sonra bunda lot artırımına gitmem gerekecek. dediğiniz gibi yıl sonuna kadar da unutacağım...
    valla ben daha oncede soyledim ... ciktikca lot arttiririm ... ivmeye baslayinca... ama henuz lot arttirma ivmemde degil ....

ama mgros dan alacagim lotun yarisi zaten 20 alti maliyetle var ... diger yarisinida ciktikca tamamlayacagim ...

ama eger alacagim yilbasina kadarda bakmam umrumdada olmaz dusmeso cikmasi parada lazim olmaz diyen biri korkmadan lotuna bakmadanda girebilir ....

ama yuklu alista kademeyi su an ciddi sekilde oynatirsimiz yuklu satstada...

ama tabii yuklu dediginiz miktar neye tekabul rdiyor sizin icin o onemli ....

ozelden yazin bu kismi dilerseniz...

forumda mumkun oldugunca portfoy elinizdwki lot sayisi maliyet paylasmayin ....

4. AFYON a cikis görüp atlayanlari fena carpabilirler dikkat....

5.  Alıntı Originally Posted by Aksakal Yazıyı Oku
    MGROS da dokme hareketleri yapabilirler sessiz sessiz ilerliyor ...

cok usta bir tahta yapicisi var ...

bence MGROS u olan yilbasina kadar fiyata bile bakmasin yuzde 10 dussede ciksada....

izleme ekranindan kaldirip rahat rahat cayini icsin fiyatini grafgini merak bile etmesin ....

unutmayin su anki ky yi hisseden atmak icin asagi yukari asansorler yuzde onlar yuzde beslet yapabilir ..

dussede ciksada sabit kalsada kipirdamanak al sat macerasina girmemek lot artirma maliyet dusurme ruyasi gormemek en mantiklisi...

bilancoya falanda takilmayin arkadaslar bu hisse adi sani duyulmamis iki senelil borsa gecmisi olmayan naylon bir sirket degil ..

ortak olsugunuz firma mgros...
    Su anda tek hedefim yazicinin kafamdaki degerine gelince elden cikarip portfoyumun yuzde 50 sine migrosu katmak... umarim o zamanlara kadar migrosta ucup gitmez...pismanlik olmasin diye de azz az dususlerde portfoyume eklemeyi dusunuyorum ama dusmuyo hic =)

6.  Alıntı Originally Posted by Printers Holding Yazıyı Oku
    Su anda tek hedefim yazicinin kafamdaki degerine gelince elden cikarip portfoyumun yuzde 50 sine migrosu katmak... umarim o zamanlara kadar migrosta ucup gitmez...pismanlik olmasin diye de azz az dususlerde portfoyume eklemeyi dusunuyorum ama dusmuyo hic =)
    iste yanlis dusunce tam tersine ciktikca almak gerek diyorum ....

7.  Alıntı Originally Posted by Aksakal Yazıyı Oku
    iste yanlis dusunce tam tersine ciktikca almak gerek diyorum ....
    Simdi sizin yazdiginiza gore yilbasina kadar izlemeyin bile diorsunz ve asansor gibi inis cikislar yapabikir diorsunuz?

O zaman asansorun asagi inmesinde almak daha mantikljdir. Asansor yukari cikip tekrar asagi dusecekse asagidan almak daha guzel oluyor...mal alinjrken kazanilir sozu de sanirim bundan solenmis...

Borsayi belki sizin kadar takip edemiorumdur ama ticari hayatta boledir. Izledigim kagitlari hemen almam. Biraz izleerim..fiyatina agirlikli ortalamasina takaslarina vs bakarim...sorasinda sacma dususlerde hafif hafif alimlar yaparim...en son bunu anadolu cam ve atlasta ve aselsanda yaptim...oncekileri hic saymiorum bike...mal bence alinjrken kazanikir.

8.  Alıntı Originally Posted by Printers Holding Yazıyı Oku
    Simdi sizin yazdiginiza gore yilbasina kadar izlemeyin bile diorsunz ve asansor gibi inis cikislar yapabikir diorsunuz?

O zaman asansorun asagi inmesinde almak daha mantikljdir. Asansor yukari cikip tekrar asagi dusecekse asagidan almak daha guzel oluyor...mal alinjrken kazanilir sozu de sanirim bundan solenmis...

Borsayi belki sizin kadar takip edemiorumdur ama ticari hayatta boledir. Izledigim kagitlari hemen almam. Biraz izleerim..fiyatina agirlikli ortalamasina takaslarina vs bakarim...sorasinda sacma dususlerde hafif hafif alimlar yaparim...en son bunu anadolu cam ve atlasta ve aselsanda yaptim...oncekileri hic saymiorum bike...mal bence alinjrken kazanikir.
    dogru bakis dogru sozler ama ky bi sure sonra yukardan aliyim asagdan satiyim lot arttiriyim laiyet dusuruyum hesabina giriyor ....

benle ilgili kismdada su var cok onemli bir ayrinti ...

ben 20 dende 21 dende 22 dende mgros alsam zaten maliyet 19 alti oldugu icin karli pozusyonuma ilave yapmia olurum ... ve ilk alim yuklu oldugu icin aonrali alimlar maliyeti cok yukari cekmez...

ama mesela il alisim 22 olsa idi 21.50 den dustu diye mgros almazdim ...

fark burada ...

Sayfa 22/101 İlkİlk ... 1220212223243272 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •