Sayfa 745/1027 İlkİlk ... 245645695735743744745746747755795845 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 5,953 - 5,960 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    ozaman beni ocakbaşında misafier edersin heralde
    Elbet ne demek lafı mı olur sn human.Hatta forumdaki tüm dostlar da davetlidir.Gerçi baktım da şimdi 26 üye 56 ziyaretçi yazıyor ama canınız sağolsun arkadaşlar )))))))))

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    3,166
    Rusya, Suudi Arabistan'a 5 attı, bugün Mısır karşısında da 3-1 önde (dakika 80)

Ama Rusya'da bi b.k yok. Futboldan anlayan herkes bunu görür.

Aynen bizi yönetenlerde bi b.k olmadığı gibi.
    Ağbal gene her zamanki gibi zırvalamış ve Atv izleyicilerine vurucu mesajını vermiş. 'BÜYÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ'

Ya biri bu adamı uyandırsın. "Alo büyüme bitti. El parasıyla gerdek oyunu bitti"

3. Adam resmen andersandan masallara bağladı ekonomi soruları karşısında çok mıçınca.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,112
     Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Elbet ne demek lafı mı olur sn human.Hatta forumdaki tüm dostlar da davetlidir.Gerçi baktım da şimdi 26 üye 56 ziyaretçi yazıyor ama canınız sağolsun arkadaşlar )))))))))
    eyvallah dostum......
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    O zaman para basılıyordu kulaklardan para fışkırıyordu hem abd sen hemde Avrupadan. Şimdi ise paralar piyasadan çekiliyor arada çok fark var. Altın ons bir süre daha zayıf kalabilir.
    Yani gram zaten dolar artışından direk faydalanıyor,kilit soru ons ne olur,benim baktığım bazı yazılarda ons döngüsü de yukarı kırılabilir diye yazınca bir fırsat var gibime geldi.Ama cidden altın işine uzağım biraz.

6.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Cidden mi.Neden .Global kaos zamanlarında ons artmış,dolar da artarsa gramda çok iyi bir şeyler olabilir hissiyatındayım da ,aslında pek altın işinden anlamıyorum.O konuda bilgi veren olursa sevinirim.Neden alınır neden alınmaz gibi.
    global bir kaos mu var şu anda ya da yakın zamanda bekliyor musunuz..?
    yaşadığımız süreci global kaos olarak nitelendiriyorsanız hemen alın..

Ons döngüsü neye bağlı acaba ,dinamikleri nelerdir.

8. Peki ne olacak. Çözüm önerisi var mı? Siyasetten bağımsız ne olursa az hasarla atlatırız. İşin ucu gelir bize dayanır çok usd varsa ve yurtdışında yatırım yaptıysan rahatsın ama bu küme dışındaki herkes etkilenecektir. 10 20 kuruş düşüğe usd alsan ne eur alsan ne altın alsan ne. İşsizlik, varlık değerlerinde yıkım, enflasyon vb. etkilerden nasıl kaçarsın. Gerçekten şu dakika yetki verilse nasıl bir politika sorunları küçültür.

Sayfa 745/1027 İlkİlk ... 245645695735743744745746747755795845 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •