Sayfa 707/1006 İlkİlk ... 207607657697705706707708709717757807 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 5,649 - 5,656 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. ???????????????????

Alıntı Originally Posted by tazk Yazıyı Oku
    6 kelime birde 3...yazdım herkes ardadarda cevap yazmış...yüzlerce kelimeyi bir araya getirip boş konuşanlara bişe diyen yok...laf olsun torba dolsun muş...alın kardeşim cuma günü vakıfbanktan 300k ya aldıgım oran 18.80 45 güne...
    300k aldiğim oranlar 32…92 araligi
    halk 17.70
    deniz 17.50
    vakif 17.50
    garanti 17.00
    teb 17.50
    ziraat 17.70
    forumda 19 19.50 oranlar paylasiliyor banka calisanlarinada soyledim yok diyorlar...anlamadim bu isi...
    Yazdığım mesajlar şahsi görüşlerim olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by Joe Dalton Yazıyı Oku
    bir önceki mesajında vakıftan 18.80 aldığını yazıyordun.. hemde bayram günü..
    kardesim persembe gunuydu yanlislikla cuma dedim ozaman kusura bakma...vakifbankin ayni subesine gittim baska temsilci ile gorustum o 17.50 dedi....sasirdim...yani yanlislikla cuma gunu yazdim persembe yazacagima herkes biseler yazdi o aksam. tekrar yanlisimdan dolayi kusura bakmayin....

3.  Alıntı Originally Posted by faruko Yazıyı Oku
    ???????????????????
    faruko cevabi yazdim...nedenini yazdim...sorun varmi ?...

4. Benden sonra yazmışsın sağol açıklama için. De aradaki farkı nasıl izah etti MT ?

faruko cevabi yazdim...nedenini yazdim...sorun varmi ?...
    Yazdığım mesajlar şahsi görüşlerim olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

5. benim oyle bi orandan haberim yok dedi bende biraz guldum ayrildim...

6. asil ilginc olan arkadaslar halk bankasi 19.50 paylasmislar ordaki bayan 17.70 in ustune oran yok diye...merkezide aradi...anlamadim ben bu isi....

7. Bazı bankaların normal şubeleri ile özel bankacılık şubeleri arasında 2 puana varan fark oluyor aynı miktar para için , örnek Vakıfbank.Bunu bilmeyen bazıları alınan orana "şehir efsanesi " diyerek fok atıyor aklı sıra.Bazen burada yazılan oranları bende alamıyorum ama fok atmıyorum nasibim buymuş diyor geçiyorum.

F3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8. Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    Bazı bankaların normal şubeleri ile özel bankacılık şubeleri arasında 2 puana varan fark oluyor aynı miktar para için , örnek Vakıfbank.Bunu bilmeyen bazıları alınan orana "şehir efsanesi " diyerek fok atıyor aklı sıra.Bazen burada yazılan oranları bende alamıyorum ama fok atmıyorum nasibim buymuş diyor geçiyorum.

F3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Siz 20 ve üstünü duydunuz mu bu psikolojik direnç galiba 19 üzeri takılıyorlar gibi şu anda

Vakıfbank size de SMS geliyor mu acaba yüksek oran alınca

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 707/1006 İlkİlk ... 207607657697705706707708709717757807 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •