Burgan yine patates olmuş ne oluyor buna acaba aşırı kasıyor
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Burgan yine patates olmuş ne oluyor buna acaba aşırı kasıyor
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Vakıfbank tan size özel vs gibi sms gelmiyor bana, bu hafta hiç oran sormadım ama denizbank 19.50 veriyorsa kamu bankalarının 20 ye çıkabileceklerini sanıyorum.Banka bonolarında 20 üstü oranlar vardı zaten.100k garanti önemli değil ve 2, 3 ay gibi vadelere girerim diyen banka bonosu alabilir.
F3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sayın memorex banka bonosunda garanti yok ,hazine bonosunda 100k garanti var diye biliyorum doğrumu acaba?
Şubeye gittiğinizde bildiğim kadarı ile vakıf da sistem şöyle işliyor. MT si hazineye ya da ilgili yere mesaj atarak belli bir miktara belli bir oran talep ediyor. Hazine ise o miktara verebileceği oranı bildiriyor. Sonrası size kalmış rest çekip gidiyorum dediğinizde mesaj trafiği devam ediyor. Çıkmamanız için 0.10 ya da 0.25 fazla verebiliyor. Ama direkt hazineye mesaj atıp oran alınabiliyor mu bilmiyorum.
Flaş haber
Bugun beni İş Bnk MT. aradı. 250 K TL ye 17,10 teklif etti. 32 gün ve üzeri. Şok geçirdim doğrusu hiç beklemezdim İş ten böyle bir faiz teklifi.
blockchain teknolojisi otoritenin olmadığı dağıtık veri tabanlarının kullanılması durumunda işe yarayan bir teknoloji. devlet otorite olduğuna göre kayıtların güvenli olarak devlet tarafından tutulması devlet tarafından istenen bir durumdur. yani şu andaki sistem zaten devletin istediği ve sahip olduğu sistem...
yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri