Burgan yine patates olmuþ ne oluyor buna acaba aþýrý kasýyor
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Burgan yine patates olmuþ ne oluyor buna acaba aþýrý kasýyor
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Vakýfbank tan size özel vs gibi sms gelmiyor bana, bu hafta hiç oran sormadým ama denizbank 19.50 veriyorsa kamu bankalarýnýn 20 ye çýkabileceklerini sanýyorum.Banka bonolarýnda 20 üstü oranlar vardý zaten.100k garanti önemli deðil ve 2, 3 ay gibi vadelere girerim diyen banka bonosu alabilir.
F3211 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
sayýn memorex banka bonosunda garanti yok ,hazine bonosunda 100k garanti var diye biliyorum doðrumu acaba?
Þubeye gittiðinizde bildiðim kadarý ile vakýf da sistem þöyle iþliyor. MT si hazineye ya da ilgili yere mesaj atarak belli bir miktara belli bir oran talep ediyor. Hazine ise o miktara verebileceði oraný bildiriyor. Sonrasý size kalmýþ rest çekip gidiyorum dediðinizde mesaj trafiði devam ediyor. Çýkmamanýz için 0.10 ya da 0.25 fazla verebiliyor. Ama direkt hazineye mesaj atýp oran alýnabiliyor mu bilmiyorum.
Flaþ haber
Bugun beni Ýþ Bnk MT. aradý. 250 K TL ye 17,10 teklif etti. 32 gün ve üzeri. Þok geçirdim doðrusu hiç beklemezdim Ýþ ten böyle bir faiz teklifi.
blockchain teknolojisi otoritenin olmadýðý daðýtýk veri tabanlarýnýn kullanýlmasý durumunda iþe yarayan bir teknoloji. devlet otorite olduðuna göre kayýtlarýn güvenli olarak devlet tarafýndan tutulmasý devlet tarafýndan istenen bir durumdur. yani þu andaki sistem zaten devletin istediði ve sahip olduðu sistem...
yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri