Eðer para basýldýðý haberini alýrsam bütün nakiti dolara çevirir ve bankadan çekerim. Hiç düþünmem, beklemem bile.
Geçen gün Bloombergte Gökhan Þen 2008 de askerdeyken altýn aldýrarak komutanlarýný zengin ettiðinden bahsetti. Þu an ise altýndan hiç ümidi olmadýðýndan bahsetti. Benim þahsi düþüncem. Bu adamlarýn dediðinin zýttýný yapmak
Redmi Note 4 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fibabanka banka bonosu talep toplama baþlamýþ.27/6 ihraç tarihi 10/10 itfa 105 günlük 18.90 (mevduat karþýlýðý 20.01)
%10 fonlu mevduat 19.00-19.50 arasý ,düz mevduat 18.25-19.00 arasý miktara göre deðiþen.Önerdikleri faktoring þirketlerinin bono-tahvilleri %22.00-%25.00 arasýymýþ.
Arkadaþlar konu biraz da mevduatý ilgilendirdiði için buraya yazmak istedim
300k için Denizbank 17.2, Akbank 16.5 veriyor
Akbank'ýn özel tahvil bonosuna bakýyorum bileþik faiz %19 görünüyor 1 ay vadede.
Ee Akbank batmayacaðýna göre bu daha mantýklý deðil mi? Nerede hata yapýyorum?
Aslýnda para basýlýp basýlmadýðý MB nýn yayýnladýðý verilerde rahatlýkla görülmeli. Lakin geçmiþte hokus pokus yöntemi ile nasýl daha fazla basýlacaðý konusunda þöyle bir haber vardý sonrasý ne oldu olmadý bir daha ortaya çýkmadý. Ama ben bu haberi gördüðüm günden beri ( aslýnda çok daha önce bunlarý yapabileceklerini tahmin edip güvenli limana yanaþmýþtým ya neyse) dilim döndüðünce tüm yakýn çevreme bir an önce Tl yatýrýmýndan vaz geçin deyip durdum . Yapan yaptý ve bana dua ediyor yapmayan þimdi bana siz vatan hainisiniz Dolar tutuyorsun biz Tl tutup vatan millet Sakaryacýlýk oynuyoruz diyorlar.Ama emin olun hepsinin gözü ciðerci kedisi gibi Dolarda, Dolar bir düþsede bizde Dolara geçsek diye sabah akþam Dolarý takip etmekten helak oluyorlar.
MERKEZ BANKASI PARA BASACAK 14.05.2017
http://www.yenicaggazetesi.com.tr/me...ak-163523h.htm
Yer Ýmleri