Sayfa 720/1006 İlkİlk ... 220620670710718719720721722730770820 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 5,753 - 5,760 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Şekerbank 17.50 gece gündüz hesap. 2000 boşta olmak üzere 120 gün süreli. İlk 1 ay eft ücretsizmiş. Ancak ısrarcı olunursa masrafsızlık tanımlanabilir. Vakıfbank 16.50 teklifi geldi ancak orana göre şartları sorulmadı.

2. Selamlar
    140k tl için
    Burgan %19 32 gün, 18,30 günlük
    ICBC %18,30 32 gün
    Alternatifbank % 18,50 32 gün, 17,50 günlük

Teb 16,50 marifetli günlükteydi. 14,5 tan bankada revize edimişti. 17,5 yap desem mıy mıy edilecek. Ki o da düşk. Bende Eft limitini 200 k ya çıkarttım dün, bugün burgana geçicem

3. Burgan 18.30 ile güldüren'i mi kastediyorsunuz yoksa normal günlük vadeli mi?

ICBC'nin hoşgeldin oranı 18,50, siz eski müşteri misiniz?

Alıntı Originally Posted by bir bilmeyen Yazıyı Oku
    Burgan %19 32 gün, 18,30 günlük
    ICBC %18,30 32 gün

4. Burda paylaşmadım Finans 17 günlük oranını daha önce. Standart vadeli bu.
    Dün bağlayanlar olmuş. MT'yi arayıp alabilirsiniz diye düşünüyorum (belki biraz daha fazla bile alınabilir)

Günlük standart oranları listeye eklemiyorum şimdilik ilerde eklerim belki.

Enpara sadeliği ile cezbediyor, oranları biraz daha rekabetçi yapsa diğerleri nal toplar ama yapmıyorlar işte

Alıntı Originally Posted by GE90 Yazıyı Oku
    Finansbank günlük 17 hangisi, sizin tabloda veya web sitesinde göremedim. Enpara birikim günlükte 12.25-12.75-13.25 veriyor tutara göre. Finansbank'ın sitesinde kazandıran günlük var ama oranlarını bulamadım. Sizin dediğiniz hangisi, link var mı?

Enpara 32 gün bağlıyordum birkaç aydır ama şimdi oranlar düşük kaldı diye vadesi dolanı taşıyorum. Günlük 17 veriyorsa değerlendiririm Enpara'yı beğeniyorum kendine has bir tarzı var yenilikçi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Burda paylaşmadım Finans 17 günlük oranını daha önce. Standart vadeli bu.
    Dün bağlayanlar olmuş. MT'yi arayıp alabilirsiniz diye düşünüyorum (belki biraz daha fazla bile alınabilir)

Günlük standart oranları listeye eklemiyorum şimdilik ilerde eklerim belki.

Enpara sadeliği ile cezbediyor, oranları biraz daha rekabetçi yapsa diğerleri nal toplar ama yapmıyorlar işte
    Ogrendigime gore Husnu ve ekibi yillarca calismislar enpara platformu icin. O bir banka degil o bir platform dedi Teb mudiresi o ucretsiz yapar, calisan yok, sube yok, masraf yok dedi kucumser gibi.
    Ancak bugune kadar cok taklit etmeye calisan oldu kimse daha yanina yaklasamadi.
    Bu Cumhuriyet kurumu Isbank da benden her gun fon bozup yaklasik iki yildir cari hesapta 1000 TL mi bosta tutuyor.
    Lan oglum yapmayin etmeyin diyorum, o zaman fatura otomatik odemelerini sen takip edeceksin, odeme gunu gelince baska bankadan o kadarlik parayi bize eft yapacaksin dediler.
    Ayda 5 eftden sonra eft ucretli oldu. Bunu da 6 aydir boyle yaptilar
    Emekli maasim ona yatiyor diye baska ucret almiyorlar (kredi karti ve ek kartlar yillardir ucretsiz, hesap isletim ucreti yok) ama yilin 365 gunu bosta duran 1000 TL nin bir yillik faiz getirisi olan 180-200 TL ne olacak?
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Ben de aylik duzenli eftleri Enpara'ya tasidim.
    Fatura odemelerinde Isbank daha iyi oldugundan faturalari da Isbank'a biraktim.
    Emekli maasimi alsinlar faturalari odesinler.
    Isbank'da kurus para birakmayayim emekli maasimdan baska diyorum ama adamlarin atmleri yaygin.
    Benim derdime bi care lutfen.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

7. Ben olsam işbankta 1 kuruş bırakmam

Nerdeyse bütün bankalarda ücretsiz kredi kartı var artık
    Enpara size kart vermemişti yalnız, onun sebebini sorar öğrenirim. Belki düzeltilebilecek bir kritere takılmışsınızdır, halledilebilir.

Şahsen nakit nerdeyse hiç kullanmıyorum, ama bu kişiden kişiye göre değişir tabi
    Enparada ayda iki defa 500 tl'ye kadar diğer banka atm'lerinden para çekme ücresiz
    Bu işimi görmüyorsa enparadan işbanka eft yaparım lazım olunca(tabi bir süre önceden bunu ayarlamak lazım. Transfer süresi/Eft saatleri dışında kalınması vs.)

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Ben de aylik duzenli eftleri Enpara'ya tasidim.
    Fatura odemelerinde Isbank daha iyi oldugundan faturalari da Isbank'a biraktim.
    Emekli maasimi alsinlar faturalari odesinler.
    Isbank'da kurus para birakmayayim emekli maasimdan baska diyorum ama adamlarin atmleri yaygin.
    Benim derdime bi care lutfen.
    Syg,

8.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Ben olsam işbankta 1 kuruş bırakmam

Nerdeyse bütün bankalarda ücretsiz kredi kartı var artık
    Enpara size kart vermemişti yalnız, onun sebebini sorar öğrenirim. Belki düzeltilebilecek bir kritere takılmışsınızdır, halledilebilir.

Şahsen nakit nerdeyse hiç kullanmıyorum, ama bu kişiden kişiye göre değişir tabi
    Enparada ayda iki defa 500 tl'ye kadar diğer banka atm'lerinden para çekme ücresiz
    Bu işimi görmüyorsa enparadan işbanka eft yaparım lazım olunca(tabi bir süre önceden bunu ayarlamak lazım. Transfer süresi/Eft saatleri dışında kalınması vs.)
    Benim iş bank maximum kredi kartım var. O da ücretsiz.

Sayfa 720/1006 İlkİlk ... 220620670710718719720721722730770820 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •