En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Evet çok katkısı oldu, bu topiğe hayat veren de odur..En yüksek oranları da alırdı kendisi.. Gidişinden önceki son zamanlarda öngörülerinin de tutmadığını söylemek lazım.. Zaman zaman fikirlerimi(ya da mevduat paylaşımlarımı) alaycı bir şekilde umursamadığı da aklımda.. Gelmesi tabiiiki faydalı olur ama ben affedemiyorum, bırakıp gitti topiği, en yanlış zamanda betona filan yöneldi.. Açıklama bile yapmadı.. En azında bir şey söyleyip gitmesini beklerdim.. Yoldaş edebiyatı yapıyordu ama bizi yarı yolda bıraktı ve şimdi her şey normalmiş geri dönmesini doğru bulmuyorum.. Yine açıklama yok, yazılanları sallama yok..
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben de tıkandım kaldım bu yüzden.. Ne yapacağıma karar veremiyorum.. Ama sanki bu yaz durgun geçecek...
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dudu bitcoin al .karşı tarafa bitcoinle gönder.fakat fiyat riski var.yatirim tavsiye si değildir.
Ekim'e kadar sakin gecebilir..
Kim gelirse gelsin.
Aci recete uygulanacak.
Bu arada duyduguma gore IMF heyeti olusmus.
Ucak rezervasyonlarini yapiyorlarmis.
http://www.dw.com/tr/imf-t%C3%BCrkiy...zda/a-44336059
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Maximum kart ücreti ödememek için bir yol yöntem var mı? Kapatırım demem işe yaramadığı için 2-3 yıldır uslu uslu ödüyordum. Garanti 40k İş Bankası 20k aylık harcamam oluyor. İkisi de kart ücreti alıyor. Ancak kartları kapatma lüksüm olmadığı için blöf yapmanın ötesine geçemiyorum. Garanti'de otomatik ödeme talimatlarım var İş Bankası'nda yok. Siz nasıl ücretsiz yaptınız Maximum'u?
bu ülkeden kaçtane seçim geçti bir seçim biter bir diger seçimi bekleriz türkiye cumhuriyeti ilelebet yaşayacaktır hayata kısa süreli değil uzun süreli bakın seçim ne olacak ,kim kazanırsa kazansın hepsi bu ülkenin partisi her gelen bu ülke için bir şeyler yapacaktır kim fazla kimi az dolar alıp zengin olan oldu çevrenize bakın
Yer İmleri