Sayfa 724/1006 İlkİlk ... 224624674714722723724725726734774824 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 5,785 - 5,792 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Masraf olarak "OUR" isaretledim yani miktar aynen gececek, tum masraflari ben oduyorum dedim.

Syg,
    Bu konuda sıkıntı çıkabiliyor yine de dikkat edin. Özellikle arada birden fazla muhabir banka olunca yine de ek ücret kesilebildiği durumlar olabiliyor diye duymuştum.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

2.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    sn ekmekparası espiri mi yaptınız emin olamadım ama ciddiyseniz ayıp olmuş..

chucky bu başlık daha dutlukken buradaydı ve bu başlığın buralara gelmesindeki katkısı oldukça büyüktür.
     Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    iyi de herkes gibi çaki nin de kimseye karşı bir sorumluluğu yok ister yazar ister yazmaz. Zamanında bizlere bir hayli faydası da dokunmuştur. Küskünlğe alınganlığa gerek yok. Kendisini tekrar burada görmek isteriz. Forum için kazanç olur.
    Evet çok katkısı oldu, bu topiğe hayat veren de odur..En yüksek oranları da alırdı kendisi.. Gidişinden önceki son zamanlarda öngörülerinin de tutmadığını söylemek lazım.. Zaman zaman fikirlerimi(ya da mevduat paylaşımlarımı) alaycı bir şekilde umursamadığı da aklımda.. Gelmesi tabiiiki faydalı olur ama ben affedemiyorum, bırakıp gitti topiği, en yanlış zamanda betona filan yöneldi.. Açıklama bile yapmadı.. En azında bir şey söyleyip gitmesini beklerdim.. Yoldaş edebiyatı yapıyordu ama bizi yarı yolda bıraktı ve şimdi her şey normalmiş geri dönmesini doğru bulmuyorum.. Yine açıklama yok, yazılanları sallama yok..

MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by Ahme Yazıyı Oku
    Seçim ne olacak merak konusu...
    Ben de tıkandım kaldım bu yüzden.. Ne yapacağıma karar veremiyorum.. Ama sanki bu yaz durgun geçecek...

Dudu bitcoin al .karşı tarafa bitcoinle gönder.fakat fiyat riski var.yatirim tavsiye si değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by ekmekparası Yazıyı Oku
    Ben de tıkandım kaldım bu yüzden.. Ne yapacağıma karar veremiyorum.. Ama sanki bu yaz durgun geçecek...

Ekim'e kadar sakin gecebilir..
    Kim gelirse gelsin.
    Aci recete uygulanacak.
    Bu arada duyduguma gore IMF heyeti olusmus.
    Ucak rezervasyonlarini yapiyorlarmis.

http://www.dw.com/tr/imf-t%C3%BCrkiy...zda/a-44336059

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

6.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Su siralar cepteteb ile siki fiki olmaya calisiyorum.
    Benim OGS'ler ve Amazon kindle filan Isbank Maximiles kredi kartina bagli.
    Ek kartlar da ondan.
    Muzekart da guzel.
    Benden kredi karti aidati almamaya devam ettikleri surece o kartlari tutarim.
    Ama Isbank'da para tutmam.
    Maasim oraya yatar.. o maasdan faturalar odenir.. uzerini de sonu cekerim.
    Bu sekilde Isbank'a kendimi en min sekilde opturererek yola devam edecegim sanirim.
    Syg,
    Maximum kart ücreti ödememek için bir yol yöntem var mı? Kapatırım demem işe yaramadığı için 2-3 yıldır uslu uslu ödüyordum. Garanti 40k İş Bankası 20k aylık harcamam oluyor. İkisi de kart ücreti alıyor. Ancak kartları kapatma lüksüm olmadığı için blöf yapmanın ötesine geçemiyorum. Garanti'de otomatik ödeme talimatlarım var İş Bankası'nda yok. Siz nasıl ücretsiz yaptınız Maximum'u?

7. bu ülkeden kaçtane seçim geçti bir seçim biter bir diger seçimi bekleriz türkiye cumhuriyeti ilelebet yaşayacaktır hayata kısa süreli değil uzun süreli bakın seçim ne olacak ,kim kazanırsa kazansın hepsi bu ülkenin partisi her gelen bu ülke için bir şeyler yapacaktır kim fazla kimi az dolar alıp zengin olan oldu çevrenize bakın

8.  Alıntı Originally Posted by MURAT64 Yazıyı Oku
    Doları yukarı taşımak için yeni alıcılar gelmiyor olaganüstü birşey olmadıkca dolarda yükseliş durmuştur hatta gerileme yavaş yavaş başlayacaktır.nokta
    bu düşüncelerimi paylaştıktan sonra dolar 20 krş geriledi burda birşeyler yazıyorsak mutlaka yılların tecrübesi ile yazıyoruz ülkenize güvenin bir yabancının parasını alarak bir şey kazanamazsınız trump kazanır sadece

Sayfa 724/1006 İlkİlk ... 224624674714722723724725726734774824 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •