Sayfa 725/1006 İlkİlk ... 225625675715723724725726727735775825 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 5,793 - 5,800 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by GE90 Yazıyı Oku
    Maximum kart ücreti ödememek için bir yol yöntem var mı? Kapatırım demem işe yaramadığı için 2-3 yıldır uslu uslu ödüyordum. Garanti 40k İş Bankası 20k aylık harcamam oluyor. İkisi de kart ücreti alıyor. Ancak kartları kapatma lüksüm olmadığı için blöf yapmanın ötesine geçemiyorum. Garanti'de otomatik ödeme talimatlarım var İş Bankası'nda yok. Siz nasıl ücretsiz yaptınız Maximum'u?
    Bankaların aidat ücretsiz kredi kartı vermek mecburiyeti var...Garantiden talep etdim..Flexsi kart verdiler..Şübeyi bayagı ugaştırdım ama aldım, üç yıl oldu galiba..Limitim aynı kaldı...
    Dürüstlük pahalı bir mülktür, ucuz insanlarda bulunmaz. Honore Balssa

Enpara (%12,25-18) ve Cepteteb (%12,5-18) güncelleme yapmış.
    There is no escaping risk altogether and the future looks pretty grim.. So, not being aware of the facts can't be regarded as an excuse. Rules, without them, we'd live with the animals. If the rule you followed brought you to this, of what use was the rule?

3.  Alıntı Originally Posted by uufuk Yazıyı Oku
    Bankaların aidat ücretsiz kredi kartı vermek mecburiyeti var...Garantiden talep etdim..Flexsi kart verdiler..Şübeyi bayagı ugaştırdım ama aldım, üç yıl oldu galiba..Limitim aynı kaldı...
    Aidatsız kartları diyorsanız onlarda farklı dezavantajlar var. Ben aidatlı kartlara aidat ödememenin bir yolu var mı anlamında demek istemiştim pazarlık talimat dilekçe şu bu gibi.

4. Dolarcı kardeşlerim son pişmanlık fayda etmez türk menkullerine güvenin

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Maximum kart ücreti ödememek için bir yol yöntem var mı? Kapatırım demem işe yaramadığı için 2-3 yıldır uslu uslu ödüyordum. Garanti 40k İş Bankası 20k aylık harcamam oluyor. İkisi de kart ücreti alıyor. Ancak kartları kapatma lüksüm olmadığı için blöf yapmanın ötesine geçemiyorum. Garanti'de otomatik ödeme talimatlarım var İş Bankası'nda yok. Siz nasıl ücretsiz yaptınız Maximum'u?
    Ben hic kredi karti aidati odemedim.
    90 li yillardan beri Isbank ile calisirim.
    Hatta 2000 oncesi genel mudurlukten otorize kredi musterileri idim.
    Her daim kullanabilecegim belli bir limitte kredim hazir beklerdi 2000 oncesi.
    Sanirim o zamandan kalan bir sey bu.
    Ote yandan YKB ile de 15 senedir calisirim.
    10+ senedir bana Worldcard icin yillik uyelik aidati yazarlar, arayip geri isteyince de belli bir miktar harcama sozu alip hemen iade ederler.
    Prensip olarak KK aidati alanlarin kartini derhal iade ederim.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

6.  Alıntı Originally Posted by MURAT64 Yazıyı Oku
    Dolarcı kardeşlerim son pişmanlık fayda etmez türk menkullerine güvenin
    Güven çok kolay kaybedilip , çok uzun zamanda kazanılabilen bir şey.

2013 yılının başında 100TL bugün itibariyle TL mevduatta 200TL, döviz mevduatta ise 320TL olmuş.

Burada TL tutanlar açısından ciddi bir kayıp söz konusu. Güven bunalımını doğuran da bu.

Ayda bir burada detaylı olarak TL ve döviz mevduat getirilerini karşılaştırıyorum. Takip edebilirsiniz.

Eğer mali (bütçe açığı v.b) ve para politikalarda sıkı duruş seçimlerden sonra da devam ederse, hiç şüphe yok ki TL tekrar yatırımcı gözünde eski güvenini kazanacaktır.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Aidatsız kartları diyorsanız onlarda farklı dezavantajlar var. Ben aidatlı kartlara aidat ödememenin bir yolu var mı anlamında demek istemiştim pazarlık talimat dilekçe şu bu gibi.
    Aidatsiz kartlar taksit yapamayabiliyor.
    Puan ve para da kazandirmiyorlar.
    Bu nedenle ben aidatsiz kartlari pek tercih etmiyorum.
    Bankalar her ekstre doneminde tum ekstre borcumu gununde odedigim icin beni pek sevmiyorlar.
    Syg,

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Güven çok kolay kaybedilip , çok uzun zamanda kazanılabilen bir şey.

2013 yılının başında 100TL bugün itibariyle TL mevduatta 200TL, döviz mevduatta ise 320TL olmuş.

Burada TL tutanlar açısından ciddi bir kayıp söz konusu. Güven bunalımını doğuran da bu.

Ayda bir burada detaylı olarak TL ve döviz mevduat getirilerini karşılaştırıyorum. Takip edebilirsiniz.

Eğer mali (bütçe açığı v.b) ve para politikalarda sıkı duruş seçimlerden sonra da devam ederse, hiç şüphe yok ki TL tekrar yatırımcı gözünde eski güvenini kazanacaktır.
    Ama biraz zaman alacaktir.

Syg,

Sayfa 725/1006 İlkİlk ... 225625675715723724725726727735775825 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •