Sayfa 812/1027 İlkİlk ... 312712762802810811812813814822862912 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 6,489 - 6,496 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. 24 Haziranda,

a- 1. turda Meclis "MİLLET" in olur, CB 2. tura kalırsa, 2. tur da MA veya Mİ kesin alır.
    neticesinde , RTE ve tayfası dolara saldırır. Çok zor bir döneme girecekleri için..
    CB lığı, 1. turda Mİ veya MA olursa aynı senaryo..
    b- 1. turda Meclis AKP nin olursa, RTE CB lığını alırsa,
    Piyasa dolara saldırmaya devam eder. zaten kıyamet yolda..
    c- 1.turda Meclis "MİLLET" in , CB nı RTE olursa, piyasa Kaos yazar,
    Piyasa dolara saldırır.
    d- 1. turda Meclis AKP nin, 1. veya 2. turda CB nı Mİ veya MA olursa, piyasa yine kaos yazar,
    Piyasa dolara saldırır.

2. Ticaret savaşları bir yandan kırılgan beşli bir yandan içerde siyasi ve ekonomik sıkıntılar bir yandan tüm bunlara rağmen dolar bizde düşerse alem buysa kral biziz derim sadece.

3. Ben de dolarda ciddi yükseliş bekliyorum. Hem iç hem de dış sebeplerden dolayı. Dış sebep malum FED. İç sebep de: (Tüyo aldım çaktırmayın!) Cb mız dedi ki; siz şu kardeşinize verin 24 haziran dan sonra yetkiyi, bakın görün o zaman faizle nasıl uğraşıyor!)

4.  Alıntı Originally Posted by izmirli_hoca Yazıyı Oku
    24 Haziranda,

a- 1. turda Meclis "MİLLET" in olur, CB 2. tura kalırsa, 2. tur da MA veya Mİ kesin alır.
    neticesinde , RTE ve tayfası dolara saldırır. Çok zor bir döneme girecekleri için..
    [/B]ır.
    onlar zaten dolarda !
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

5.  Alıntı Originally Posted by izmirli_hoca Yazıyı Oku
    24 Haziranda,

CB lığı, 1. turda Mİ veya MA olursa aynı senaryo..
    b- 1. turda Meclis AKP nin olursa, RTE CB lığını alırsa,
    Piyasa dolara saldırmaya devam eder. zaten kıyamet yolda..
    c- 1.turda Meclis "MİLLET" in , CB nı RTE olursa, piyasa Kaos yazar,
    Piyasa dolara saldırır.
    d- 1. turda Meclis AKP nin, 1. veya 2. turda CB nı Mİ veya MA olursa, piyasa yine kaos yazar,
    Piyasa dolara saldırır.
    İzmirli Hoca bu seneryolar piyasada herkese açık senaryolar bunlar kafa bulanıklığı yapar Zaten herkese verilen bilgiye göre pozisyon alınmaz. Büyük piyasa oyuncuları kimin geleceğini iyi biliyor CDSlere bakın anlarsınız

Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    onlar zaten dolarda !
    Aynen doğru valla.Millet ittifakı artı ince kombinasyonu ağustosa kadar doları baya düşürür.Diğer olasılıklarda yatay ve az bişi düşüş sonrası dolarda kışa doğru tüm dünyayla beraber halay çekilecek bence )))))) Tey tey günlerine var daha.Biz yeni sahneden indik terledik, yorulduk, az bişi bizi dinlendirirler ,sonra düşer bayılırsak falan mazallah kimi oynatacak bu globaller ))))))

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,148
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    yo görevli gitmiştim
    Anladım.....geçen senede ben görevliydi mi..2 ay kaldım.

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by Bayrak Yazıyı Oku
    İzmirli Hoca bu seneryolar piyasada herkese açık senaryolar bunlar kafa bulanıklığı yapar Zaten herkese verilen bilgiye göre pozisyon alınmaz. Büyük piyasa oyuncuları kimin geleceğini iyi biliyor CDSlere bakın anlarsınız
    Kim gelecek sizce

Sayfa 812/1027 İlkİlk ... 312712762802810811812813814822862912 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •