Artan

99,00 10 15:21
134,20 10 15:21
375,00 9.97 15:21
1.456,00 9.97 15:16
178,70 9.97 15:21
Artan Hisseler

Azalan

11,87 -9.94 15:21
520,00 -8.53 15:21
57,05 -6.48 15:21
124,00 -4.62 13:55
92,55 -4.59 15:21
Azalan Hisseler

İşlem

21.442.027.149,10 15:22
19.857.191.424,75 15:22
16.363.894.448,86 15:22
12.906.392.922,64 15:22
12.801.207.455,10 15:22
Tüm Hisseler
Sayfa 316/1032 İlkİlk ... 216266306314315316317318326366416816 ... SonSon
Arama sonucu : 8252 madde; 2,521 - 2,528 arası.

Konu: HALK Cafe - I

Alıntı Originally Posted by Ayraniyokicmeye Yazıyı Oku
    Evet beyler TH nin ve forumun genelinin tahmini yanlis cikti ve Cumhur ittifaki sandiklari domine etti.. Daha once de dedigim gibi AKP ilk yillari gibi reformist ve piyasa dostu olur abd ile iliskileri de duzeltirse BORSAYI MORSAYI HELE HALKBANKI KIMSE TUTAMAZ!!
    iste sorunda orada. Bize 2002 - 2008 arasi bir hikaye lazim. Ama o zaman bas aktorler Dervis ve ekonomiyi disipline sokan IMF vardi. Bu kez bambaska, ekonomi bilimine ters soylemlerin oldugu bir yapi var.

Kisa vadeli olumlu ama uzun vadede olumsuz bir durum olustu kanatindeyim

Erdogan soylemlerini degistirmez ise kriz daha da derinlesebilir.

Bu hafta herhalde Halkbank haberi de gelir artik.

Dolarda kisa vadeli bir dusus bekliyorum. 4.40 larin biraz alti

XU100 de 101 - 102 bin

XU100/USDTRY de ise 2.3 cent seviyesi.

3.  Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Sayın Trendhound'un dolar kuru, dolar endeksi, borsa endeksi ve halkbank konusunda tutturamadığı tahminlere seçimleri de ekleyelim.
    Nasıl bu kadar para kazanmış bu yanılma oranıyla anlayamadım

Sonuçlarda değişiklik olmaz da şu anki gibi seçim kesinleşirse Erdoğan CB, cumhur ittifakı da meclis çoğunluğunu almış oluyor. Yarın borsada gaplı bir açılış ve yukarı bir miktar ralli beklerim, benzer şekilde kurlarda ve faizlerde bir düşüş olacağını tahmin ediyorum. Kısa vadeli öngörüm bu şekilde ama ertelenen zamlar, dağılan bütçe vb. nedenlerle orta vadede durum bence iyi değil. Ancak artık beş yıllık iktidar sağlandığına göre ekonomiyi düzeltmek için uzun vadeli yapısal reformlar yapılabilir, acı ilaçlar içilebilir. Bunları yaparlarsa etkilerini o zaman değerlendirmek gerekir.
    Halkbank için ofac kararının papaz davasından önce açıklanmayacağını düşünüyorum ama bilmek mümkün değil elbette. Seçim geçtiğine göre artık açıklanma ihtimali her an yükseliyor.
    th nin 10.22 den aldım derken, 5 6 aydır 90 100 milyon lot satış yapan fonun yöneticisi olduğunu düşünüyorum, keşke yapabilir durumumuz olsaydı gizlice bu adamı nereye gider nereden gelir kimle konuşur yazisir kullandığı tüm cihazlar telefon tablet bilgisayar vs bu cihazlarda kullandığı yazışma konuşma uygulamaları vs kendi üzerine ve kullandığı başkası üzerine kayıtlı hat lar vs vs neler neler çıkar, bu adam boş adam değil ve bu adamın analizleri yok şöyle ucuz, yok böyle dolar tepesi yok fk si yok bilmem piyasa değeri ederi şu gibi gibi yazdıkları çoklarınin bu hisseye bulasmasina sebep oldu.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Günlük Bülten (A1 Capital)

Seçimler 2. Tura Gerek Kalmadan Sonuçlanırken Belirsizlik Ortadan Kalkmış Oldu.

Geçtiğimiz haftayı seçimler öncesi 95.852 puandan %0.84 değer artışıyla tamamlayan endekste Pazar günü gerçekleşen seçimlerde resmi olmayan sonuçlara göre Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhur İttifakı önde tamamlamasının ardından seçimlerin ikinci tura kalmaması ve Dolar'ın resmi olmayan seçim sonuçlarının ardından 4,63 seviyesinin altına gerilemesinin etkisiyle başlayacağız. Seçim sonuçlarına dair haber akışının ön planda olacağı haftanın ilk işlem gününde dolar ve faizlerin seyri yön belirleyici olacak. Geçtiğimiz haftayı dolar 4,6789 liradan, Euro ise 5.4540 liradan tamamlamıştı.

24 Haziran Seçimlerinde;
    ° Resmi YSK açıklaması önce Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimini Cumhur İttifakı Kazandı.
    ° Erken seçim riskinin tek turda ortadan kalkarken seçimin ikinci turu olan 08 Temmuz ihtimalinin de ortadan kakmasıyla seçim belirsizliği ve olası yeni bir erken seçime gitme ihtimalide ortadan kalkmış oldu.
    ° Dolar/TL seçime 4,67 seviyesinde girilirken seçim sürecinde 4,58 seviyesine kadar gerileme ve seçim sonrasında 4,62 / 4,63 seviyesinde dengelenme ile yeni haftaya başlıyoruz.
    ° Belirsizliğin ortadan kalması TL varlıklar ve BİST100 de kısa vadeli toparlanmayı (1-2 gün) sağlayacaktır.
    ° Kesin olmayan seçim sonuçlarına göre; Cumhur İttifakı %52,5 Millet İttifakı %30.67 oranında oy aldı.
    ° Milletvekilliğinde Cumhur İttifakı Meclisin çoğunluğunu elde etti.
    ° Resmi Olmayan Sonuçlara göre Cumhur İttifakı 342 Millet İttifakı 191 HDP ise 67 Milletvekili sayısına ulaştı.

Bu sonuçlar sonrası;
    Dolar/TL de 4,60 seviyesi yeni haftada denge notası olurken 10 yıllık tahvil faizlerinde %14-15 seviyeleri yeni denge noktası olabilir mi? İzlemeliyiz.

BİST100'de seçim öncesi sert satışlarla karşılaşan EKGYO / THYAO / KOZAL / KOZAA / MPARK / ULKER gibi hisselerde seçim sonuçları sonrası seyir endeksin toparlanmasında önemli rol oynayabilir.96.000 seviyesinin hemen altında gerçekleşen kapanış sonrası endekste 98.500 ilk hedef seviyesi olurken bu seviyenin kuvvetli alımlarla aşılması durumunda ikinci önemli hedef 100.000 seviyesi olabilir.

Manşette Neler Var
    ° TL gelişen ülke kurların da Dolar'a karşı bu sabah en çok yükselen para birimi oldu. 4,5880'i denedikten sonra 4,62'lerde. 1 aylik Dolar/TL zımni oynaklık 20'lere indi
    ° Küresel petrol fiyatları arasındaki fark, OPEC toplantısı sonrası yaklaşık yüzde 20 daraldı
    ° YSK/Güven: Erdoğan'ın salt çoğunluğu aldığı anlaşılmaktadır
    ° TÜİK, haziran ayı sektörel güven endekslerini yayımlayacak.(Ankara/10.00)
    ° 11:00 / Almanya / IFO İş Dünyası Güveni/Haziran/Beklenti: 101.8/Önceki: 102.2
    ° 15:30 / ABD / Chicago Fed Ulusal Aktivite Endeksi/Mayıs/Önceki: 0.34

5.  Alıntı Originally Posted by sertan29 Yazıyı Oku
    th nin 10.22 den aldım derken, 5 6 aydır 90 100 milyon lot satış yapan fonun yöneticisi olduğunu düşünüyorum, keşke yapabilir durumumuz olsaydı gizlice bu adamı nereye gider nereden gelir kimle konuşur yazisir kullandığı tüm cihazlar telefon tablet bilgisayar vs bu cihazlarda kullandığı yazışma konuşma uygulamaları vs kendi üzerine ve kullandığı başkası üzerine kayıtlı hat lar vs vs neler neler çıkar, bu adam boş adam değil ve bu adamın analizleri yok şöyle ucuz, yok böyle dolar tepesi yok fk si yok bilmem piyasa değeri ederi şu gibi gibi yazdıkları çoklarınin bu hisseye bulasmasina sebep oldu.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Hocam hisse.net in ilk kurali - forumda soylene kanarsan sonuc %99 husrandir diye

Saka bi yana ben TH nin fon yoneticisi vs oldugunu dusunmuyorum - eger oyleyse de beni kandirmis tebrik ederim... Ben ucuz mali severim ozellikle sebepsiz yere sirf it kopek Fetocu dedikodusu yuzunden fiyat dusmusse alir beklerim..

6. HALKB haftalık

Hayat hoş gerisi boş

@ayransiz
    Kavga cikarmak icin buraya geliyor ta ne zamadan beri. Kactir yazilari sildirdik. Beslemeyin lutfen.

8.  Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    Peki, önümüzdeki Başkanlık seçiminde RTE kazanırsa yukarıdaki roketleme performansını tekrar görebilir miyiz? Bence görebiliriz. RTE yeniden Başkan seçilirse, onun ekonomi ve faiz anlayışı gayet net bilindiği için ve de TCMB'nin bağımsızlığı sadece sözde kalacağı için dolar-tl kuru fırlar gider, altın fiyatları stabil kalsa bile dolar fırlayacağı için altın-tl fiyatı da fırlar gider. Yukarıdaki grafikten görüldüğü üzere; özellikle RTE'nin CB seçildiği 2014'den bu yana ortaya çıkmış olan roketleme sürecinin RTE'nin tekrar başkan seçilmesinden sonra yeniden ortaya çıkma olasılığı çok yüksektir. Peki, İnce Başkanlığı kazanırsa ne olur? Dolar-tl kuru çakılır, 4 ün altına iner büyük ihtimalle. Neden? Çünkü TCMB tekrar bağımsız hale gelir, ekonomi yönetimi basiretsiz adamların elinden alınıp basiretlilerin yönetimine geçer, 16 yıldır ülkenin acilen ihtiyaç duyduğu ekonomik reformları bir türlü yapamayan AKP'nin yerine gerçekçi ve icraatçı bir ülke yönetimi işbaşına gelir.
     Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    O zaman; Başkanlık seçimindeki beklentinize göre stratejiniz şu olmalı:

RTE'nin Başkanlığı kazanacağına inananlar eldeki tüm TL'lerle dolar almalı, elde hiç TL bulundurmamalı. Tabii bu beklentiye sahip olanların borsadaki yatırımlarını mümkün olduğunca asgariye indirmeleri mantıklı olur çünkü artan dolar kuru borsa için olumsuzdur.

İnce'nin kazanacağına inananlar; elde var ise tüm dolarları bozdurup tümüyle TL'ye geçmeli. Bu parayı da ya %16 yıllık faizden mümkün olan en uzun vadede TL mevduat hesabına yatırsınlar, veya %17 civarında yıllık bileşik getirisi olan gösterge devlet tahviline koysunlar, veya da BİST30 şirketlerinin özellikle de büyük bankaların hisse senetlerinde alım yapsınlar çünkü düşen dolar kuru borsadaki hisselere özellikle de banka kağıtlarına doping yapacaktır.

(Not: Yukarıdaki strateji sadece TH'nin şahsi öngörüsü olup beklenti niteliğindedir ve pekala gerçekleşmeyebilir, yatırım tavsiyesi olarak algılamayın.)
    Günaydın

Bu öngörü geçersiz mi oldu şimdi,

Sayfa 316/1032 İlkİlk ... 216266306314315316317318326366416816 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •