Sayfa 923/1027 İlkİlk ... 4238238739139219229239249259339731023 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 7,377 - 7,384 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. BAHÇELİ bugün 70 gazeteciyi TEHDİT ETMİŞ....
    Tek tek paylaşmış adlarını...
    Batı bunu görmüyor mu sanıyorsunuz?
    Böyle bir ülkeye doğrudan yatırım gelir mi?
    Sıcak para bile az gelir..

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

2. MHP Konya da ilk defa KADIN Milletvekili çıkarmış...
    42 yaşındaki KADIN vekilimizin ilk sözü:İdam isteriz olmuş...

Önümüzdeki 5 yılın öncü sinyalleri üretilmeye başlandı bile....

İngiliz bankerler bunları görmüyormu sanıyorsunuz?

saygılar/başarılar

3. Af - İdam ...
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Odatv de haber var ben alıntılamayı beceremiyorum beceren varsa makbule geçer.Şeker fabrikalarının özelleştiği illerde akp gene tulum çıkarmış.Valla ben o illerin birinde görev yaptım.O fabrikaların halkın ekonomisinde ne kadara hayati önemi olduğunu bilirim.Bunu yazmayı pek sevmem ama bizim halka cidden bu ekonomik kriz çok yakışıyor.Eh 2 yıl içinde çok insan elim kırılaydı da o oyu vermiyeydim diyecek.Ben böyle düşünüyorum valla))))))) Hadi chp yi sevmiyorsun kan grubu uyuşmazlığın var bari akşenere ver di mi.Cidden bu akp sevgisi bağlılığı çok ilginç,bence psikolojik bir olgu olarak incelenmeli.

buradaki bazı yazarları fazla iyimser buluyorum, 5 sene sonrası için çalışalım yenildik bitti önümüze bakalım deniyor..

ibrahim üzülmez geldi aklıma... önümüzdeki maçlara bakıcaz derdi hep..

ben açıkçası kazanacak önde yanda bi maç göremiyorum... çok geçte olsa anladığım şu..

hani iyiniyetli deniyor ya ben işte o asgari ücretli kazanacak adam içinde bekledim sandıkta o bana "koydukmu" dedi paylaşımları var ya hani son günlerde.. insanlara işte fabrika açıcam sizin çocuklarınız şöyle okuyacak güzel yetişecek gelecek nesiller falan diyor ya hani..

iş bu karşı tarafın umurunda bile değil.. toplum zaten çoktan ayrışmış, biz görememişiz bunu.. geriden gelen biziz asıl...

onlar zamanında nasıl bir kin, öfke vs adına her ne denirseye ulaşmış ki.. adamın umrunda değilki soğan patates et fiyatı..çocuğu okumuş okumamış çokta tın.. köprü 100 lira olmuş nolmuş 1000 olsa nolur..

"biz kazandık" diyo... yani seni öteki görüyo zaten.. rakipsin maalesef düşmansın belkide onun için...

siz yazadurunda benim anladığım bu..

muhalefetin başına 50 tane ince gelse bu zihniyeti tersine çeviremediğimiz sürece patates soğan fabrika eğitim uzay boş iş...

gemisini kurtaran kaptan...

6. Ak Parti'nin aldığı oylara sadece ekonomik gerekçelerle bakanlar için altta başka bir değerlendirme var.

7. İngiliz Bankerler sizi çok sevdiğinden ülkenizde DEMOKRASİ istemezler...
    Onların tek önem verdiği sermayenin bir ülkeye rahat girip-çıkmasıdır...
    Bunun da Demokrasinin olduğu yerlerde olduğuna inanırlar...(hukukun üstünlüğü..)
    Gazetecilerin tehdit edildiği-vekillerin onuda asalım bunuda asalım dediği yerde değil...

saygılar/başarılar

Alıntı Originally Posted by sahbaz Yazıyı Oku
    Ak Parti'nin aldığı oylara sadece ekonomik gerekçelerle bakanlar için altta başka bir değerlendirme var.

E akşenere neden vermediler.

Sayfa 923/1027 İlkİlk ... 4238238739139219229239249259339731023 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •