Az önceki açıklamasında Akşener " Kürt siyasal hareketinin temsilcisi olan HDP ise ......." diye tespitve yorum yaptı. Ve partisini açıkça merkez sağ olarak tanımladı..
KONDA/ AGIRDIR
Mecliste uzlasma olmaz ise en gec 2 yil icinde yeni secime gideriz. AKP den MHP ye bu kadar oy gecmesini tahmin etmiyorduk. Bu secimin 4 galibi Erdogan Ince MHP ile HDP dir.
Benim berber müşterisi ile konuşuyordu. Meral AKşener'e ve MHP ye vereceğim MHP ni oyları azalmasın diye demişti.
TV de de araştırmacı yorumcu Türk Halkı seçimleri dizayn etmek istiyor diye tespitte bulundu . Yani elinden gelse 40 30 20 10 şeklinde verecek, tabi bazı insanlar oylarını 100 0 0 0 0 vs kendi sevdiği partiye kullanır, o tip bir seçim sistemi mantıklı değil.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Dün PORTAKAL veryansın içindeydi.
Adamlar bir seçilseydi işte o zaman yandıydınız diye mesaj attım.
Elinize kağıdı tutuştururlar bunu diyeceksin derlerdi. Yoksa yanmıştınız dedim.
Bak gördünüz o zaman hiç Eleştirel Gazetecilik yapamazdınız dedim.
Şimdi hiç olmazsa kıyısında köşesinden (bazen yalana kaçsanızda) Eleştirel Gazetecilik yapıyorsunuz dedim.
Gerçek yüzleri bu işte dedim.
bir balonu ne kadar cok sisirirsen o kadar gurultulu patlar, birileri meral aksenere Turk toresinin ne oldugunu hatirlatsin, kameralar onunde kocasina/esine/arkadasi/yari/yarenine bagirabiliyorsa ben o kadinin pesine dusmem, benim karim olsa ayni yerde cok afedersiniz itin g. sokar ertesi gun bosarim..hem ulkucu degiliz merkez sagiz ayagina yatacak hem de mhp tabanina oynayacak..twitterdan ulke yonetir anca meral aksener, hepsi bu kadar..
Yer İmleri