Sayfa 93/1223 İlkİlk ... 438391929394951031431935931093 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 737 - 744 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

1. Duble yollari kemirin diye de kim soylemisse iyi soylemis. Ancak yanlis zamanda söylemiş. Dogru sozu dogru yerde dogru zamanda soylemek gerek. Daha var. Cok degil ama.

2. Sistem feto_abd'nin eline geçerse, buradaki iktidar yanlısı arkadaşların malına mülküne el konur, kamuda iseler işten atılırlar.

Bir KHK ile çok basit arkadaşlar.

Lehinize tanık olacak adam bile bulamazsınız. Belki cezaevinde düşünürsünüz nerede hata yaptık diye.

3.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Kılıçdaroğlu nu istifaya çağıranlara karşı, Kılıçdaroğlu nun yandaşları da toplanmaya başlamış

Nette Sızdırmış birileri

Elazığdan ilk istifa geliyor desene

4. arkadaşlar YSK web sayfasına sandık bazında ve toplamları sorgulayabileceğimiz şekilde verileri koymalı. bir de itiraz süresi ilk önce doluyo sonra sonuç açıklıyor.
    bu seçim baştan beri adil yapılmadı. ben kılıçdaroğluna katılıyorum demokratik olmayan seçimde kimi tebrik edeceksin. bu süreçte devlet kurumları bile anaysaya aykırı davrandı. esasen suç işlediler. bütün millet de şahit buna. peki bunun hesabını kim soracak. düşününki güreş şampiyonası, bir güreşciye herşey serbest. diğerlerinden birinin ellleri bağlı, birinin gözü bağlı birinin bacağı bağlı. gel de şampiyonu kutla yahu, at yarışlarında bile eşitlik olsun diye bazı atlara ilave ağırlık takıyorlar. erdoğan kesinlikle tebriki kabul etmiyor.

5.  Alıntı Originally Posted by kitapci0 Yazıyı Oku
    Hdp'ye oy atanlar REİS gitsinde ne olursa olsun kafasındaki beyaz türkler ve DHKPC çizgisine yakın solcular...
    Ysk nın seçime katılmasına izin verdiği, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından kapatılmamış herhangi bir partiye oy verenlere bölücü veya terör örgütlerine yakın diyenler kişiler ********dir. Bölücüdür,
    Devletin kurumlarının kararlarını tanımayan devlet düşmanı köpeklerdir. 😁

6.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Son olarakta sormadan geçemeyeceğim

Sağda solda konuşuluyor

Bir evde 4 kişi varsa 3 ü CHP ye 1 tane Hdp ye oy atsınlar die tembihlemişler milleti

Bunda amaç ne dayı onun yerine kendi partinize oy verdirip daha fazla partinizi vekil temsil etseydi ya

Hiç yakışmadı Emin�im ki buna çoğu vatansever muhalif kardeşler uymamıştır uyduysada yazdık bunu kenara bu halk vatandaş unutmaz bunları
    bu durumdan bende üzgünüm ama oy verenlerin mantığı 65 vekil kime gitsin akp mi hdp mi? Hangisi benim açımdan bu ülkeye daha az zarar veriyor diyor seçimini yapıyor.

Ha aynı durum doğuda chp hdp arasında yaşansaydı yozgattaki rizedeki bayburttaki seçmendende hdpye oy verirdi.

Bence çözüm belli barajı yüzde 5e indirsinler. hdpye 1tane bile oy kaymaz
    Niye yapmıyorlar bu tartılmalar kökten çözülür dü

7.  Alıntı Originally Posted by surcontre Yazıyı Oku
    Sistem feto_abd'nin eline geçerse, buradaki iktidar yanlısı arkadaşların malına mülküne el konur, kamuda iseler işten atılırlar.

Bir KHK ile çok basit arkadaşlar.

Lehinize tanık olacak adam bile bulamazsınız. Belki cezaevinde düşünürsünüz nerede hata yaptık diye.
    Sistem ABD_FETÖ eline geçerse valla herkes yanar.
    Ters düşünürsek CHP'liler sevinir, veya diğer partiler demek anlamına mı geliyor.
    O zaman herkes FETÖ'ye karşı olsun.

Yarın FETÖ-ABD geçse başa Bağdat caddesindekiler 15 TEMMUZ da tankları alkışladığı gibi alkış tutar.

8.  Alıntı Originally Posted by DR. Yazıyı Oku
    Elazığdan ilk istifa geliyor desene
    Valla reis bilmiyorum ki anlamadım valla

Birileri çıkıyor k.k gitmeli diyor eylem yapacağız diyor

Birileri destek vereceğiz diyor

Sanal internet ortamın da vesselam bende takip ediyorum sürekli yeni paylaşım atıyorlar Facebook gruplarında vs vs

Bu mesajdaki il başkanı felan doğrumu acaba ? Yada böyle bir toplanma mevzusu var mı ? Haberlerde görürüz olursa harelde
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

Sayfa 93/1223 İlkİlk ... 438391929394951031431935931093 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •