Sayfa 945/1027 İlkİlk ... 445845895935943944945946947955995 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 7,553 - 7,560 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    Bugünde dolar borcu ödemesi olan bir şirketimiz bugünkü dolar kurları yüzünden sakat kalmıştır...
    Dolar kurları burada kaldığı sürece sakatlanan şirket sayımız her geçen gün artacaktır...

saygılar/başarılar
    özel sektör şirketlerinin borcunu ödeyip ödemediğini kontrol eden bi mekanizma var mı...

2. seçimden sonra 60 gün içindemi hükümet kuruluyor?
    prosedürü bilen var mı?
    birde yemin töreni gibi birşey olacak mı?
    bakanlar kurulu olacak mı?
    Delikan geride 60 gün yazmış
    bu durumda hükümet eylül başında mı kurulmuş olacak ?

Duhul
    Jun 2018
    İkamet
    RODOSTO
    Gönderi
    1,557
     Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Doğrudur, Uzanları seversiniz sevmezsiniz o ayrı iş ama adamların Çukurova ve Kepezi ellerinden aldılar yetmezmiş gibi birde küçük yatırımcıların hisselerini gasp ettiler ve kimse ne Türkiyede nede uluslararası alanda tek kuruş tazminat alamadı. Hal böyle olunca TÜRKİYE gibi hukuğun olmadığı ülkelere normal yabancı yatırımcı falan gelmez gelenlerde yıllardır olduğu gibi VUR KAÇ cılar olur onlardan da Türkiye ye bir hayır gelmez. Türk yatırımcısı için eskiden de şimdi de fazla alternatif yok kaderine razı olacak olmak istemiyende YASTIK altı diyor ve hiç bir zamanda bu işten zararlı çıkmıyor.
    bizim METAŞ ta gasp edildi şimdi esamesi bile okunmuyor çok ciddi param gitti orada sıfırı tüketmiştim hala acısını çekiyorum. resmen çaldılar hakkımızı ,HARAM OLSUN

Alıntı Originally Posted by bigmaster Yazıyı Oku
    bizim METAŞ ta gasp edildi şimdi esamesi bile okunmuyor çok ciddi param gitti orada sıfırı tüketmiştim hala acısını çekiyorum. resmen çaldılar hakkımızı ,HARAM OLSUN
    O da Çiller dönemiydi galiba yanlış hatırlamıyorsam yada Anap ın son dönemi tam emin olamadım. Neyse iş dönüp dolaşıp devlet gaspına geliyor daha doğrusu devleti ele geçirmiş insanların halkın sırtına semer vurmasına dayanıyor. Yani o parti bu parti işi değil .

Yılanoğlu sen daha ölmedin mi.Al bu babam için,bu anam için,bu da yüce türk milleti için.))))))) Hım bu hala depreşiyor, gene mi ölmedi la .

Alıntı Originally Posted by bigmaster Yazıyı Oku
    Valla ben de demirbanktan 10 günle yırtmıştım.Bizim memleket çok çakal cidden .Sonra maketten emlak alıp sermayeyi kediye yükledik.Neticede o para bende durmayacakmış.Ben ona inandım hiç bir şey olmasa çaldırırdım.Buna da şükür,battığımızda gençtik,şimdi öyle batsam valla gene ayağa kalkamam.

7.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Valla ben de demirbanktan 10 günle yırtmıştım.Bizim memleket çok çakal cidden .Sonra maketten emlak alıp sermayeyi kediye yükledik.Neticede o para bende durmayacakmış.Ben ona inandım hiç bir şey olmasa çaldırırdım.Buna da şükür,battığımızda gençtik,şimdi öyle batsam valla gene ayağa kalkamam.
    bende sabah gazete ve yayıncılıktan bir seansla kurtarmıştım. kağıt tavana gitmişti. bende tavandan sattım. akşamına el konuldu.

8. http://nabizapp.com/t/13576407

Buyrun buradan yakın .....

Venus_V3_5580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 945/1027 İlkİlk ... 445845895935943944945946947955995 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •