Sayfa 189/1200 İlkİlk ... 891391791871881891901911992392896891189 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 1,505 - 1,512 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

Alıntı Originally Posted by poorandrich Yazıyı Oku
    kallavi şirketler temettü verdikçe endeksde eksi açılıyor sabahları, aslında düşüş yok
    dün tuprs, bugün eregl, ağırlığı olan hisseler malum,

çoğu kişi biliyordur ama bilgi amaçlı yazayım dedim...

Alıntı Originally Posted by tyro Yazıyı Oku
    Değişiklik sonrası hisse fiyatı EMA200u hacimli kırdı. Bence artık bu seviye direnç değil destek olarak çalışacaktır. YTD
    tesekkurler.
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

2. EKGYO da trend kirilimlarina bakmak lazim, 2016 nin 11 inci ayinda asagi trend kirmis,... sonra ne yaptigina bakarsak..., simdi gene trend kirdi, asagida ikili dip 2.81-82 bekliyor ama bence 2.78 e deger sonra 3.07 ye gider... (gibi geliyor).
    Gunlukte 2.87 alti kapanis yapmazsa bunlarin hicbiri olmaz, o da ayri bi mesele.

Citibank ve Deutschebank in alisverisinde (al gulum ver gulum) araya gittim de ondan inceliyorum Robotlar guzel calisiyor...

Cumleten bol kazanclar...
    Akıl, akıl olduğundandır ki işlerin sonunu görür; sonu görmeyen akıl, nefis kesilir.

Alıntı Originally Posted by freesky Yazıyı Oku
    Slmlr Dostlar ve Sacro Hocam,

Umarim herkes saglik ve afiyettedir. Son 8 yilin en yuksek enflasyonu aciklandi dun. Sizin gazeteler yazmaya cekiniyor, ben buradan dogru haber edeyim dedim. Yani, eger faizler de bu artisa ayak uydurursa; el mecbur, buradaki temettucu hayalleri bir sureligine buzdolabina konulur. Ayrica, faiz ve anflasyon kolkola artmaya devam ederse, butun sektorler ve butun vatandaslar bunun olumsuz ekonomik etkilerini yasarlar. Umarim cok yakici ve yikici etkileri olmaz. (Bu benim ulkem ve halkim adina yaptigim dua kismidir. Sahsi beklentilerimi zaten iki yildir soyledigim icin, tekrarlamaya gerek gormedim..)

Bu arada, Petkim'deki bu beklentiniz olan 25 milyar ne cinsinden Hocam; USD mi, TL mi? Yada hisse fiyati olarak kaca denk geliyor, bizi yormadan soyleyebilirmisiniz? ;)

O kadar uzun vade bekleyecek olsaydim, ben ASELS alirdim. Petkim su anda yabanci bir sirket ve yabanci ortaklarin ne zaman gelip, ne zaman gidecekleri yada gitmek zorunda kalacaklari pek belli olmaz. Benim cocuklar 9 yasindayken almis olsaydim, su anda USD bazinda cok ciddi bir getirim olmayacakti mesela....Ama Asels alsaymisim, belki uc tane cocugun egitimi icin universite parasi cikaracakti. Gelecekte de oyle olacagini dusunuyorum, ama isin aslini ancak Cenab-i Hak bilir.

Tabii ki bunlar uzun vade beklentileri. Kisa vadede alim icin yuksek gibi geliyor bana bu rakamlar....

Saglicakla kalin,

freesky
    ya abi bu isleri gec bosver.

70 bin endekstede bu dolar kuru ile ozel sektor sirketleri batacak herkes deli gibi zarar yazacak deniliyordu.

butun kagitlar fiyat olarak ikiye katladi.

bilancolarda yine guzel geliyor.

grafikler butun temel gostergeleri cop yapti

bundan yaklasik 1 sene once petkm zirveyi kirinca senle konusmustuk belki hatirlarsin o zama 4.50 falandi fiyat bedelsiz bolundu 2 kez temettu verdi.

o zamanki 4.50 fiyat su ana gore 2.60 a tekabul ediyor yani ikiye katladi.

o zaman dolar kac lira idi ?

dolarda ikiyemi katladi ?

yani demem o ki gercekte olanlar ile borsa cok farkli.

saygilar.
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

4.  Alıntı Originally Posted by Architect Yazıyı Oku
    Vallahi sevgili Yucin,... Helal olsun... bu senetleri aylardir yaziyorsun, her kimildamasini grafikledin,.. en umutsuz anda bile umut kesmedin, hic bir zaman geri adim atmadin. "persistancy" iste bu... inandigi seye israr ve inat. Barrack Obama da bu karakter yapisiyla baskan olmus (kitabini okudum da),...
    Tebrik ediyorum kardesim...

Sağolasın dostum.Teveccüh buyurmuşsunuz bi mukabele....
    Almak, satmak ,tutmak herkesin kendini bağlar o kaddarr...(ytd değil şahsi fikirlerimdir.)

5. Sacro hocam Karele stop loss uyguladiniz mi yoksa tutmaya devam mi? Tahtayi izliyorum guzel oyunlar donuyor gibi. Bilanco oncesi baskilama hareketleri olabilir mi dersiniz?

SM-G903F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Sacro abi Kardemir d bakabilir misin uzun zamandır elimde ilkkez artiya gecti

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Sacro üstad bir ara ykbnk demistin. Hala gecerli mi öngörün

ASUS_Z010D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Isc bugun onden kirdi zirveyi demekki rally devam.

GT-I9060 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 189/1200 İlkİlk ... 891391791871881891901911992392896891189 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •