Sayfa 121/1223 İlkİlk ... 21711111191201211221231311712216211121 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 961 - 968 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

1.  Alıntı Originally Posted by RONİN Yazıyı Oku
    Yaz dönemi için Ankara da ODTÜ işletme 3. Sınıf öğrencisine iş arıyorum. Hafta içi bir gün çalışamayacak. İleride mesleğinde kullanabileceği bir şeyler öğrebileceği bir iş olursa çok iyi olur.
    Gençler i ikna edebilmişseniz SÜPER sizi tebrik ederim

benim OĞLAN seneler önce ZİRAAT fakültesini kazandı senin yaptığın gibi düşünerek zirai ilaç satan yada ziraat la ilgili firmalarda iş buldum çalışsın diye tabiiki bu tip iş yerleri çok tatmin edici ücret vermediğinden onların verdiği kadar bende sana maaş verecem dediğim halde ikna edemedim ve dolayısıyla okulu bitirdi 3-4 sene oldu lc waikiki de üniversite mezunu olduğundan yönetici olarak çalışıyor hiç olacak iş mi bir kaç sene daha gençliğinden yararlanır kapının önüne koyar artık firma
    LAF DİNLEMİYOR ileriyi göremiyor gençler

2.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Gençler i ikna edebilmişseniz SÜPER sizi tebrik ederim

benim OĞLAN seneler önce ZİRAAT fakültesini kazandı senin yaptığın gibi düşünerek zirai ilaç satan yada ziraat la ilgili firmalarda iş buldum çalışsın diye tabiiki bu tip iş yerleri çok tatmin edici ücret vermediğinden onların verdiği kadar bende sana maaş verecem dediğim halde ikna edemedim ve dolayısıyla okulu bitirdi 3-4 sene oldu lc waikiki de üniversite mezunu olduğundan yönetici olarak çalışıyor hiç olacak iş mi bir kaç sene daha gençliğinden yararlanır kapının önüne koyar artık firma
    LAF DİNLEMİYOR ileriyi göremiyor gençler
    Lc wakiki yönetici maaşı ne kadar abi özlük hakları felan ? Benim biraderede ben iş kuracağım 4 yıllık mezun oda
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

3.  Alıntı Originally Posted by RONİN Yazıyı Oku
    Yaz dönemi için Ankara da ODTÜ işletme 3. Sınıf öğrencisine iş arıyorum. Hafta içi bir gün çalışamayacak. İleride mesleğinde kullanabileceği bir şeyler öğrebileceği bir iş olursa çok iyi olur.
    Abi bence 5-10 bin sermaye ver eline Borsa işine başlasın Ödtü işletme diyorsun zaten bu tarz işlerle uğraşacak

4.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Lc wakiki yönetici maaşı ne kadar abi özlük hakları felan ? Benim biraderede ben iş kuracağım 4 yıllık mezun oda
    En fazla mesailerle 2000-2300 civarı haftanın 6 günü çalıştırıyor

5. Hareket gelecekse vade sonunda sonra anca
    Vob da ciddi baski var

6. Bu işler nasip dün elim de 5tane tüpraş şortum var dı 115 den kapatacak diye canım çıktı öğleden sonra zor kapattım buğün şu rezilliğe bak

7. Düşürmek için baya caba var şuna bak ya resmen maytap geçiyor arkadaş

Kaç defa geri geleceksin ı.k

Borsa sever arkadaşlar ben emekli olup mersine yerleştim . Mersin de yaşayan mesaj yazarsa bilgi alışverişinde bulunmak istiyorum.

Sayfa 121/1223 İlkİlk ... 21711111191201211221231311712216211121 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •