Bu rep alma alintilanma twitte begeni rt ler.
Iddialı efelenmeler
Hep aciyi dindirme icin yapilan rahatlama cabalari
Reel de batik portföylerin belirtisidir
Bu rep alma alintilanma twitte begeni rt ler.
Iddialı efelenmeler
Hep aciyi dindirme icin yapilan rahatlama cabalari
Reel de batik portföylerin belirtisidir
Defalarca battigini itiraf ettin kimse demedi ;)
Sen dedin battigini 6 midi 9 mudu onu hatirlayamadim
Vob da hayatimda birkez mc yemedim
Seb simdi dolar longlayin demedigini mi iddia ediyorsun 4.3 dan ayni kamar gibi
Brn aylardir kriz var dedim sukur yanilmadim da.
1.9 cent net krizdir
-vob 145.000 ken düşüşe karşı çıktın...30.000 puan indik...üstelik benim düşüş argumanlarıma bir tek sen ŞİDDETLE karşı çıktın..
-geçmişte 100 kere batsam ne olur...son 4 yıl DIR çok iyi para kazanıyorum...ama burada kaybeden varken ŞIMARMAM...
Mesele ANKA KUŞU gibi küllerinden doğup,istikrarlı sürekli yükselmektir...
-ben dolar shortlamam-longlamam (sadece bir ker yaptım cuzi karla çıktım)..sözüm sana madem kriz olacak diyorsun: dolar 4.56 DAN AKTİFTEN LONGLUYORUM DEME CESARETİN VAR MI?...Eğer varsa bunu not alacağım..ve 2 ay sonra seni tebrik edeceğim...
ama bunu diyemiyorsan İKİDE BİR KRİZZZZ algısı yapma...
ben diyorum. endekste yükseliş bekliyorum..bunun için : işc,akbnk,halklbnk,ykbnk aldım...BU CESARETİ GÖSTERİYORUM...
sende bu şekilde konuş ve poz. al..yoksa SUSSSSSSSSSSSSSS...
Son düzenleme : ABKA; 29-06-2018 saat: 12:01.
Yaz onemli etki gecen yaz 30 agustos dipti. Turist girisi cok olcak
Niye ekonomiye guvenmiyormusun uzun vadede
Bak faiz dusecek cikacak degil net seviye seviyorum ki tarihi yuksek yerlerde olmasina ragmen
Dolar iki ay yatay gevseme mümkün
Ekonomiye guvenen orta uzun da da cekinmez![]()
kriz dediğin bu muydu?..bak akıllandın...zaten bu ülkede %20 faiz ve ona yakın enflasyon var...yani dolar şimdiki fiyatı bile 12 sonra ,enflasyon-faize baksan %20 artış ile: 5.50 eder...
bu fiyat(5.50) şimdiki 4.60 ın gelecek 12 ay sonraki normal değeridir...
kriz diyordun..RTE başa gelirse dolar 8-10 olacak SLOGANININ sahibisin...ayakların yere basmaya başladı...
5.50 zaten 12 sonraki normal değerdir(enflasyon farkı ve faiz getirisine göre)..ama ben yinede 12 sonra o fiyatı aşağısında olacağına inanıyorum...borsada hakkında zaten kararlı fikrim var...
Yer İmleri