Sayfa 58/196 İlkİlk ... 848565758596068108158 ... SonSon
Arama sonucu : 1561 madde; 457 - 464 arası.

Konu: RAYSG - Ray Sigorta

1.  Alıntı Originally Posted by temel analiz 1 Yazıyı Oku
    "Karagah Rahatsız" manşeti sonrası yaşanan gerginlik nedeniyle, Cumbabanın hesap soracağız demesi ve A.Doğan ın duruşmaya bizzat katılmasına karar verilmesi gibi nedenlerle gözüm korktu ve mipazla vedalaştım..

Raysg nin bilançosunu beğenmem ve ilk aylarda prim üretimindeki artış nedeniyle paydaş oldum, C den B ye geçmesi için 6 aylık ortalama piyasa değerinin 10 milyon tl olması gerekiyor, sanırım... İlk 3 ay ortalaması 1 civarı olsa, 2. Üç ay ortalamasının 1.50 üzerinde olması gerekir ki, bu koşul sağlansın...
    Bilanço rakamları iyi gelirse veya hisseyi elinde tutanlar satmakda nazlanır, alıcılar artarsa fiyat yukarıdaki koşulları sağlayabilir..

Aksi olursa da düşebilir...

Beni C imiş, B imiş fazla enterese etmiyor, ben bilançosunu ve prim artışını, faaliyet raporunda yazan genel müdür ve ykb nın anlattıklarını takip ediyorum...

Asla yatırım tavsiyesi değildir...
    Sağolun hocam cevabınız için teşekkür ederim sizce bilanço ve prim artışı,faaliyet raporu pozitif diyorsunuz.

6. Pasiflerde satış kademesine 60 bin satış yazarak kimseyi kandıramaszın, baskıcı... bizde yuttuk, dökülecez..satma niyetin varsa 1.35 lere neden vermedin....
    Fazla uzatma, çok vaktin kalmadı... Hem 3 aylık bilanço tarihi yaklaşıyor, hemde 1 Temmuz a kalan gün sayısı birer birer azalıyor...

Yoksa 1 Ocak.... O o ooooo...

7.  Alıntı Originally Posted by temel analiz 1 Yazıyı Oku
    Pasiflerde satış kademesine 60 bin satış yazarak kimseyi kandıramaszın, baskıcı... bizde yuttuk, dökülecez..satma niyetin varsa 1.35 lere neden vermedin....
    Fazla uzatma, çok vaktin kalmadı... Hem 3 aylık bilanço tarihi yaklaşıyor, hemde 1 Temmuz a kalan gün sayısı birer birer azalıyor...

Karların gelmeye devam etmesi tahta sahibini kıvrandıracak biraz.

Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by temel analiz 1 Yazıyı Oku
    Pasiflerde satış kademesine 60 bin satış yazarak kimseyi kandıramaszın, baskıcı... bizde yuttuk, dökülecez..satma niyetin varsa 1.35 lere neden vermedin....

Alıntı Originally Posted by berk06 Yazıyı Oku
    Karların gelmeye devam etmesi tahta sahibini kıvrandıracak biraz.

Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 58/196 İlkİlk ... 848565758596068108158 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •