-

Originally Posted by
vicente
Endekste bende spot maldayim 1.9 dan almayani doverler.
Cogu kagir krizden pacavra oldu.
Burdan tepkiye alinmayacaksa borsayi biraksin.
Ben 1 yil sonraua faiz 28 34 diyorum
Dolara 5.8 6.4
Kriz yok diosan karsi iddiani soyle
kriz dediğin bu muydu?..bak akıllandın...zaten bu ülkede %20 faiz ve ona yakın enflasyon var...yani dolar şimdiki fiyatı bile 12 sonra ,enflasyon-faize baksan %20 artış ile: 5.50 eder...
bu fiyat(5.50) şimdiki 4.60 ın gelecek 12 ay sonraki normal değeridir...
kriz diyordun..RTE başa gelirse dolar 8-10 olacak SLOGANININ sahibisin...ayakların yere basmaya başladı...
5.50 zaten 12 sonraki normal değerdir(enflasyon farkı ve faiz getirisine göre)..ama ben yinede 12 sonra o fiyatı aşağısında olacağına inanıyorum...borsada hakkında zaten kararlı fikrim var...
-
Genele yayılmış kısa vadeli bir tepki var şimdilik (120.000 den 92.000 lere düşüşe karşı) endekste ve hisselerde...Bakalım...100.000 üstüne atarsa durumlar daha da düzeliyor diyebiliriz. Alternatif rakamlara da bakarak...
-

Originally Posted by
ABKA
kriz dediğin bu muydu?..bak akıllandın...zaten bu ülkede %20 faiz ve ona yakın enflasyon var...yani dolar şimdiki fiyatı bile 12 sonra ,enflasyon-faize baksan %20 artış ile: 5.50 eder...
bu fiyat(5.50) şimdiki 4.60 ın gelecek 12 ay sonraki normal değeridir...
kriz diyordun..RTE başa gelirse dolar 8-10 olacak SLOGANININ sahibisin...ayakların yere basmaya başladı...
5.50 zaten 12 sonraki normal değerdir(enflasyon farkı ve faiz getirisine göre)..ama ben yinede 12 sonra o fiyatı aşağısında olacağına inanıyorum...borsada hakkında zaten karalı fikrim var...
5.8 6.4 1 yil.
5 yilda cift hane kacinilmaz.
3.8 de de tartistik aynisini 4.4 da da ilerde de aynisi olcak 
Yenilen kabullenmiyor sanal tatmin amac .
Defalarca battigini kendi agziyla iiraf eden hem de cok kez biri hayatinda mc yemeyen biriyle tartisabiliyor
.
Son soru kac kez battin ben 6 ile 9 arasinda kaldim bikez 6 bikez 9 demistin ?
Son soz gercekleri kabullenmezsen daha cok batarsin vob da
Sana tatminden siyrilip zararlari nasil kapatabilirim derdine dus bence ve tavsiyem vob u kapat anca ve anca spot ile zararlarini kurtarirsin
Vob da batan birinin vob la geri alma sansi sifirdir
-

Originally Posted by
ABKA
-vob 145.000 ken düşüşe karşı çıktın...30.000 puan indik...üstelik benim düşüş argumanlarıma bir tek sen ŞİDDETLE karşı çıktın..
-geçmişte 100 kere batsam ne olur...son 4 yıl DIR çok iyi para kazanıyorum...ama burada kaybeden varken ŞIMARMAM...
Mesele ANKA KUŞU gibi küllerinden doğup,istikrarlı sürekli yükselmektir...
-ben dolar shortlamam-longlamam (sadece bir ker yaptım cuzi karla çıktım)..sözüm sana madem kriz olacak diyorsun: dolar 4.56 DAN AKTİFTEN LONGLUYORUM DEME CESARETİN VAR MI?...Eğer varsa bunu not alacağım..ve 2 ay sonra seni tebrik edeceğim...
ama bunu diyemiyorsan İKİDE BİR KRİZZZZ algısı yapma...
ben diyorum. endekste yükseliş bekliyorum..bunun için : işc,akbnk,halklbnk,ykbnk aldım...BU CESARETİ GÖSTERİYORUM...
sende bu şekilde konuş ve poz. al..yoksa SUSSSSSSSSSSSSSS...
Bu vob da batmayan yoktur 8 defa da ben battım ,tamamen sıfırladım ,hisselerim vardı iyiki onlarla yola devam ettim,vob da 2 yıldır eksi olmadan kazanıyorum ama eski hayallerim ,beklentilerim yok tabi,makul günlük siğara,pazar ,çocuklara harçlık çıktımı tamam,hayellerim hisseler de uzun vade bekliyorum
-
119350 short
-

Originally Posted by
vicente
5.8 6.4 1 yil.
5 yilda cift hane kacinilmaz.
3.8 de de tartistik aynisini 4.4 da da ilerde de aynisi olcak

Yenilen kabullenmiyor sanal tatmin amac .
Defalarca battigini kendi agziyla iiraf eden hem de cok kez biri hayatinda mc yemeyen biriyle tartisabiliyor

.
Son soru kac kez battin ben 6 ile 9 arasinda kaldim bikez 6 bikez 9 demistin ?
VALLAHİ SAFSINIZ SİZ..
psikoloji,negatif enerji,ters mantık vs. bilmiyorsun...
beni standart muhafazakar kişilerle kıyasladın

MUSİBETTE BERABER OLMANIN hazzını yaşayacaksın,bildiğin gibi olsun...
haydi sana da HAYIRLI CUMALAR....
NOT. O MESAJLARINI NOT ALDIM...
-
Eurtl 9.5 kurus makas bi benim mi dikkatimi cekiyor bu
Akıllı bir yatirimci bu vob da poz almaz ya da minimum riskle oynar
-

Originally Posted by
TEK
119350 short

Siz daha iyi bilirsiniz ama buraya kadar gelmişken 120 binleri görür diye düşünüyorum. Bugün kıyısında olur p.tesi geçer. Short için bence erken.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri