Sayfa 792/948 İlkİlk ... 292692742782790791792793794802842892 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 6,329 - 6,336 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1. Burada önemli olan diğer konu şirketin bu teşvikleri ne sekilde kullanacağıdir. Çünkü teşvik aciklamasinda " Ürün çeşitlendirilmesi ve ARGE yatirimlarinin artırılması" icin teşvik başvurusu yapılmış deniyor. Şirket mevcut üretim tesislerinde mı bunları yapacak yoksa yeni bir fabrika mı kuracak ya da mevcut üretim yerini büyütüp geliştirecek. Sonuçta şirketin yeni yatırımlar yapması ve işbirliklerinin içine girmesi gerekir. Ben şirketten yakın bir zamanda bunlarla ilgili bir açıklama bekliyorum...

Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Bu şirkete yarından itibaren ilgi artacaktır. Gözünüz aydın Sn Kazançkapısı ve tüm arkadaşlarım. A grubuna da geçti ki, tam isabet oldu.

3. Sn izci umarım hisse fiyatı hakettiği yere gelir,maliyetim yüksek ve ciddi pozisyon taşıyorum...bazen benim üstüme oynadığını düşünmüyor değilim ama en az 2 yıllık yatırım yaptım...bu ve bunun gibi şirketlerin sahibi olamayız ama ortağı olabiliriz diye düşünüyorum...

4. Bana sorarsanız ben bir anda hissenin yukarıya patlamasını beklemiyorum. 1-2 hafta geçtikten sonra fiyatlamaya başlayabilir son gelişmeleri. Belki de 1,19 TL lerde 2. Bir dip seviyesini gordurup öyle yukarılara doğru çıkarabilirler... Bakalım bu hafta neler bekliyor bizi????

Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Sevgili izci, bende yönetim hakkında sizin gibi düşünmeme rağmen 2 üstünde verdiğim lotları 1.16 ile 1.29 arasından aldım. (Çoğunu dün aldığımdan ortalamam 1.25 oldu.) Çünkü fiyat yeterince cazip duruma geldi. Güzel haberler gelmeye beklentilerde oluşmaya başladı. Endex dolar bazlı tarihi dibindeyken silver’da 50 milyon piyasa değerine düşmüşken bir fırsat oluştu bana göre.

Umarım sizde Yakında yuvaya dönersiniz.

6. Hisse zaten üçlü dip yaptı buralarda debelenirse mal kaptırmaktan başka bir işe yaramaz...bakın siz teşvik haberiyle aramıza katıldınız,önümüzdeki haftayla beraber A grubu olması münasebetiyle aracı kurumların radarına girecek...tahta sahibi daha çok mal istiyor ancak eldekini de kaptırmasın buradan duyurulur...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
     Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Sevgili izci, bende yönetim hakkında sizin gibi düşünmeme rağmen 2 üstünde verdiğim lotları 1.16 ile 1.29 arasından aldım. (Çoğunu dün aldığımdan ortalamam 1.25 oldu.) Çünkü fiyat yeterince cazip duruma geldi. Güzel haberler gelmeye beklentilerde oluşmaya başladı. Endex dolar bazlı tarihi dibindeyken silver’da 50 milyon piyasa değerine düşmüşken bir fırsat oluştu bana göre.

Umarım sizde Yakında yuvaya dönersiniz.
    Bu yönetim için yorgan yaktım. Kolay dönmem. Aslında iyi bir zamanlamaydı. Gerçi gittik başka bir kağıtta çarpıldık. (uluun)

8. Yönetime güvensem tek hissem sılver olur ama şuan portföyümde beş hisseden bir tanesi sadece.

Bu bilançoda zarardan kara geçeceğini düşündüğüm için aldım çarşamba günü az miktar, teşvik haberi ile ek yapmış olduk.

A grubuna dahil olmasıyla pazartesi fulleyeceğiz dermişim.🤣

Sayfa 792/948 İlkİlk ... 292692742782790791792793794802842892 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •