Sayfa 99/946 İlkİlk ... 4989979899100101109149199599 ... SonSon
Arama sonucu : 7563 madde; 785 - 792 arası.

Konu: TEKTU - Tek-Art Turizm

1.  Alıntı Originally Posted by 126486AGM Yazıyı Oku
    Sn.Jurnal paylasimlar için teşekkür ederim.
    rica ederim ortak.ama bu bizim adilerin yaptığını gavur vakko bile yapmadı emin ol.Yyapı,kervt 1 aydır süründürüyor insanları 2 günde toparlandı bizim adi 5 aydır baskı baskı.PATRONİÇE çok yaşa

2.  Alıntı Originally Posted by jurnal Yazıyı Oku
    rica ederim ortak.ama bu bizim adilerin yaptığını gavur vakko bile yapmadı emin ol.Yyapı,kervt 1 aydır süründürüyor insanları 2 günde toparlandı bizim adi 5 aydır baskı baskı.PATRONİÇE çok yaşa
    Ederini bulacak. Careleri yok. Onlar da kazanmak ister.
    Yazdıklarım kendi düşüncelerimden ibaret olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

3. Aracı kurum dağılımı paylaşabilir misiniz?
    Yazdıklarım kendi düşüncelerimden ibaret olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

4. Arkadaşlar cahilligime verin. Bu aracı kurum dagilimlari ne manaya geliyor? Muazzam bir paylaşım ve öğrenme iştahı var buna yönelik. Aydinlatirsaniz sevinirim.

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Körfez/Kocaeli
    Gönderi
    1,385
     Alıntı Originally Posted by Ahmet 75 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar cahilligime verin. Bu aracı kurum dagilimlari ne manaya geliyor? Muazzam bir paylaşım ve öğrenme iştahı var buna yönelik. Aydinlatirsaniz sevinirim.

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Esasen pek bir anlamı yok. Eskiden Bender alırsa anlamı olurdu. Bender de tektu almazdı . Neyse geçmiş geçmişte kaldı. konsolide tablolar için son tarih 20 Ağustos. Soran arkadaşın bilgisine..

TA-1004 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Vakitsiz öten horozun başını keserler...

6. Sayin maharaj size cok fazla saygi duyuyorum.Ama bir sansizlik midir anlamadim buraya ne zaman yazsasiniz hisse geri cekiliyor spek size karsi dusmanligi mi var anlamdim saygilarimlar

Alıntı Originally Posted by kirmizi1907 Yazıyı Oku
    Sayin maharaj size cok fazla saygi duyuyorum.Ama bir sansizlik midir anlamadim buraya ne zaman yazsasiniz hisse geri cekiliyor spek size karsi dusmanligi mi var anlamdim saygilarimlar
    patronun maharaj hiakkaya ve bana alarjisi var dostum kaşıntı tutuyor onları başkalarını da tutuyor gerçi. Durum maharaj la alakalı değil durum yılmaZlarla alakalı parayı çok seviyorlar. Saygılarımı sunarım
    ALDIĞIN HİSSEYİ SATMADIĞIN SÜRECE NE KÂRDASIN NEDE ZARARDA AKILLI OL!!!!!
    SÖYLEDİĞİM VE PAYLAŞTIĞIM HİÇBİR KELİME VE RESİM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

Sayfa 99/946 İlkİlk ... 4989979899100101109149199599 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •