Sayfa 230/1223 İlkİlk ... 130180220228229230231232240280330730 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 1,833 - 1,840 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    katar emiri ile marmaris te tatil işi yattı. 300 odalı yeni yazlığın inşaatı bitmedi. Emir de kendine başka kanka buldu. Ne yapacağız bakalım.
    halk ay sonunu zor getiriyor.. ama bunlar yazlık saray yapıyor 300 odalı..osmanlı çöküş dönemindeki gibi..

yaa, hakikaten 300 oda ne demek ??? böyle bir israf olur mu..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

2. Chp yi secime sokmayacak bir formul bulunmali
    Erken genel secim 1 yila kalmaz
    Bu dolar 10 enflasyon 100 de olsa bu akilsiz parti yine gider bir oy hdp yer der sag secmeni kacirir

3. Ekonomi sımsıkı taş gibi sımsıkı taş gibi dimdik.

Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Chp yi secime sokmayacak bir formul bulunmali
    Bu dolar 10 enflasyon 100 de olsa bu akilsiz parti yine gider bir oy hdp yer der
    chp resmi olarak böyle bir açıklama yapmadı bildiğim kadarıyla.. yaptığını gösteren bir link var mı??

benim duyduğum bazı söylentiler, yani bazı tipler var, aslında hdp li olan tipler ama güçlü parti chp diye ona veriyorlar yılalrdır. bu kez ise gerçek düşüncelerini uyguladılar.. yani hdp ye verdiler.. marjinal sol yani.. gerçek chp li asla hdp ye vermez..

akp nin propagandasına kanmayalım.. evet chp nin yanlışları var.. ama bir iki kişinin davranış şekli chp ye mal edilmemeli.

esas oy geçişkenliği hdp ve akp arasında var.. yılalrdır birbirlerini desteklediler..güneydoğu gösteriyor oy oranları olarak bunu..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

5.  Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Limon domates sogan patates aylik zam %60 uzeri enflasyon 2
    bu zamlara göre enflasyon cok düşük değil mi?bi yanlışlık olmasın.

neyse konuyu dağıtmayalım
    borsaya ne zaman zam gelicek acaba...
    soğana göre cok ucuz kaldı.
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    chp resmi olarak böyle bir açıklama yapmadı bildiğim kadarıyla.. yaptığını gösteren bir link var mı??

benim duyduğum bazı söylentiler, yani bazı tipler var, aslında hdp li olan tipler ama güçlü parti chp diye ona veriyorlar.. marjinal sol yani.. gerçek chp li asla hdp ye vermez..

akp nin propagandasına kanmayalım.. evet chp nin yanlışları var.. ama bir iki kişinin davranış şekli chp ye mal edilmemeli.

esas oy geçişkenliği hdp ve akp arasında var.. yılalrdır birbirlerini desteklediler..güneydoğu gösteriyor oy oranları olarak bunu..

Ben yarın CHP mitingine AKParti bayrağıyla katılabilir miyim.

Ya da CHP mitingine HDP bayrağıyla,
    Ya da HDP mitingine Türk bayrağıyla.

Alırlar mı alana? Soru bu?

Seçimlerde HDP bayrağının ne işi var CHP mitinginde ve "Demirtaş'a Özgürlük!" nidaları. Kim izin verdi?
    Başkalarına suç atacağınıza suçu kendinizde arayın.

7.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku

benim duyduğum bazı söylentiler, yani bazı tipler var, aslında hdp li olan tipler ama güçlü parti chp diye ona veriyorlar yılalrdır. bu kez ise gerçek düşüncelerini uyguladılar.. yani hdp ye verdiler.. marjinal sol yani.. gerçek chp li asla hdp ye vermez..

Gizliden yapiyorlar akp nin en buyuk kozu bu iste.
    Secim oncesi eksisozlukte gunlerce liste basi kaldi
    1 oy ince ye 1 hdp ye.
    Aynı sekilde twiterda da vardi
    Orda cikip aciklama yapacaklardı hdp ye oy vermeyin diye
    Ziyaret de ettiler demirtas i

8.  Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Chp yi secime sokmayacak bir formul bulunmali
    Bu dolar 10 enflasyon 100 de olsa bu akilsiz parti yine gider bir oy hdp yer der sag secmeni kacirir
    Ya da tam tersini yaparsan da olur. Yapmak sadece kazanmasını istediğim partiyi bırak seçimi öyle yap. %100 kazanırsın.

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Buradaki yorum ve önerilerim sadece kendimi bağlar. Hiç bir kişi veya kurum için yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım araçlarında vahşi doğa kuralı geçerlidir. Yatırım tercihin acvı veya av olması sağlar.

Sayfa 230/1223 İlkİlk ... 130180220228229230231232240280330730 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •