Sayfa 236/1223 İlkİlk ... 136186226234235236237238246286336736 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 1,881 - 1,888 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    burda gerçekten oynayan varmı, ne alıp satılıyor, bilmediğim için bir şey diyemiycem.. bol şanslar..
    bende hisse var, oynayan olmasa vop topigi acilmazdi..

Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    aynen, isini duzgun yapsin deyuslar; 1000 euro 5400 tl para yapar , bu paraya motoru sifirlarsin burada..para almayi biliyor onu unutmuyor ama..
    Malta da yasamak bu yuzden dezavantaj. Hicbirsey layigi ile yapilmiyor. Evin varsa problem, araban varsa problem, burokrasi isin varsa ayrica problem. Son 1 yildir ev ve arabalar beni cok yordu. Diger arabayi bu yuzden sattim. Evi de satiliga cikaricam.

Bak bir olay anlatayim. Bu evi kim insa ettigi ise salonda ki tavan 20 cm olmasi gerekenden asagida ve cezasi var. Temmuz ayina kadar indirimli idi ve 4000 euro odememiz gerekiyordu. Cunku odemeden evi satamiyorsun. Neyse odemek icin basvurdum, bu kez onayini bekliyorum 3 ay gecti hala onaylanmadi.

Evin icine giren asanser yaptirdik ve her 2 haftaya bir ariza cikariyor. Bir de 23 bin euro tuttu. Malta da usta bulmak zor. Olani da bozuyorlar, ya da isguzarlik yapip bilerek bozuyorlar bilmiyorum

Artik biktim. Fuzuli ustaya, servise para veriyoruz surekli. Bazen dusunuyorum Turkiye ye donmeyi. Biktim usandim artik.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    kim o kulislerde adı geçen? BABACAN mı?

kulislerde donen isim ekonomi bakani olursa iste o zaman isin rengi degisir, dolarda gercek bi geri cekilme olur; daron etkisi deriz biz buna..

Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    Bir dokunduk, bin ah işittik.

Sağol.
    Fazlasi olsun eksigi olmasin kardesim.

bende hisse var, oynayan olmasa vop topigi acilmazdi..
    hayırlı olsun. bende varant takılıyorum..
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    kim o kulislerde adı geçen? BABACAN mı?
    daron acemoglu; gelir mi gelmez mi bilemem ama gelirse kemal dervis etkisi yaratir ilk basta..

7.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Beni kizdiran olay su. Adamlar diyor ki bu parcanin degismesi lazim, cok tehlikeli. E zaten ben 6 ay once bu yuzden sana arabayi getirdim. 6 ay boyunca Allah korusun kaza yapabilirdim ve simdi sen bana diyorsun ki 6 ay once fark edilmemis.

Parcalari kontrol ettirecegim ve avukata verecegim.
    Arkadaşım boşuna uğraşma strese girme, bide hukuk masrafları cabası, opel yazacağına Bi duvarı muhatap al yaz Daha iyi, değiştir kurtul

Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    hayırlı olsun. bende varant takılıyorum..
    varantci batak dostumuz var : speksavar06.. varantta sifirlarsin kendini..

Sayfa 236/1223 İlkİlk ... 136186226234235236237238246286336736 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •