Sayfa 871/1006 İlkİlk ... 371771821861869870871872873881921971 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 6,961 - 6,968 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Dolari bankadan alabilirsiniz. GEDIK YATIRIM dan vadeli islem, varant vs yapabilirsiniz. GEDIK YATIRIMDAN almak istiyorsaniz FOREX hesabi actirmaniz gerekli.
    bankadan elden almak degilde daha çok anlık alım satımlar yani trade tarzında yapmak istiyorum hisse senedi alır satar gibi. böyle birşey mümkün müdür bankalardan? gedik te mesela hisse senedi alım kısmında usdtr diye birşey var.

2.  Alıntı Originally Posted by dotrak Yazıyı Oku
    Arkadaşlar konunun tam yerini bulamadım burası aktif oldugu için burdan sormak istedim.
    Gedik yatırım kullanıyorum. Dolar almak için hangi hisse kodunu yazmam gerek? .....
    şu başlık daha doğru olur sn dotrak..

http://www.hisse.net/topluluk/showth...4914&page=1009

orası da oldukça aktiftir.

Duhul
    Nov 2017
    İkamet
    Ankara/Kişinev
    Gönderi
    780
    Ekmeğe zam yani fiyat ayarlaması kapıda.Süt üreticileri tekrar zam diyorlarmış.Artık 6-7 ay önce 30 liraya aldığımız ,şu an 50-55 lira olan tereyağları artık 70-80 olur...%50-60 zam alan kaşarlar da zam %100'ü bulur...Merkez 24 temmuzda min 200. puan artıracak.....
    Doktor değilim ama hastam çok.
    ECZACI,ROMENCE ÇEVİRMEN,MOLDOVA UZMANI ve AŞIĞI

Duhul
    Nov 2017
    İkamet
    Ankara/Kişinev
    Gönderi
    780
    Zam yağmuru başladı...

http://www.bloomberght.com/haberler/...155-otv-artisi

Enflasyon 20,faiz de 30 olur,yakında...
    Doktor değilim ama hastam çok.
    ECZACI,ROMENCE ÇEVİRMEN,MOLDOVA UZMANI ve AŞIĞI

5.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    şu başlık daha doğru olur sn dotrak..

http://www.hisse.net/topluluk/showth...4914&page=1009

orası da oldukça aktiftir.
    oraya da yazdım fakat ses gelmedi o nedenle buraya yazdım.

6.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    siz 4.72 den dolar aldığınızı yazmıştınız sanırım yazdığınızın bunla bir alakası olabilir mi ?
    Hahaaaa [emoji23]

MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by bonocu78 Yazıyı Oku
    Dolarcılar tekrar panikte...Her ne kadar enf ile dolar da artsa,24'ünde faiz artışının artık kesin gibi olması dolarcıların işine gelmedi.4,50-4,60 arası sabitlenen kur gelecek min 150 puan faiz artışı ile birlikte daha da aşağılarda denge bulacak,dolarcılar iyice tutuşmaya başlayacak.....Daha geçen 2018'de 100 puan faiz indirimi gibi fantezileri vardı.Artık o indirimi de ekmek arası yerler...Giderek daha öncede yazdığım gibi yıl sonu 21-23 arası mevduat faiz oranları çook daha olası görünüyor...
    Aga bence 24 ünde bi hareket gelmez merkezden.. Dolarda da görüldüğü gibi bir hareket yok.. Piyasa zaten önceden fiyatlanmıştı.. Merkezin dolar öngörülebilirliği tutarlı olmasa da devletin diğer kurumu TUİK le ayrı kurumlar değiller sonuçta.. Malum faize olan yaklaşımla bi artış filan olmaz bence..

8.  Alıntı Originally Posted by Orko Yazıyı Oku
    MB nin faizleri artırmayacağını düşünüyorum. Şu andaki oranlarla bile ticari kredi çekip iş yapmak kolay değil. Bunu daha da zorlaştırıp iyice tıkama yoluna gitmeyecektir. Veya 0,50 baz puan maksimum artırabilir. Ama sanmıyorum. Enflasyonun yükselmesi kötü olabilir ama işsizliğin yükselmesinden daha kötü değildir. Hükümetin ve dolaylı olarak MB nin de tercihi büyüme ve işsizliğin stabil kalması veya azalması yönünde olacaktır. Çalışan bir insanın enflasyonu %20-30 bile yükselse bunu tolere edebilir ama işsiz birinin enflasyonu zaten %100 dür. Dolara dönmek için fırsat kollamaya başladım. Şu bir hafta içinde yapmam lazım gibi geliyor, yoksa çok geç kalabilirim. Düşünceleriniz?
    Kesinlikle katılıyorum.. Ne zaman başlar bu işsizlik artışı?...... Bence bu kış başlar maalesef..

Sayfa 871/1006 İlkİlk ... 371771821861869870871872873881921971 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •