Kac kiside var allah askina o soyledigin rakam.
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2020 YILINDA xU100 DiP SEViYEDE OLUR ANCAK 40BiN KIRILMAZ!
2021 yILINDA XU100 DiP SEViYEDE OLUR ANCAK 35Bin KIRILMAZ!
2020-2021 YILLARI TEKNiK ANLAMDA TEHLiKELi YILLAR ANCAK 50Bin ALTINA SARKMAYIZ!
2020-2021 ENDEKSLERDE 3'LÜ DiP OLUŞTURMA ZAMANI ANCAK 60biN ALTINA SARKMAYIZ!
2020-2021 gRAFİKSEL DiP VE KRİZ OLUŞUMU İÇİN MÜSAİT ANCAK 70biN ALTINA SARKMAYIZ!
DÖVİZ BAZLI GRAFİKLERDE DÖVİZ ARTMADIĞI SÜRECE DİP ARAYIŞI DEVAM EDER 2021 Dipleri GÖRÜRÜZ?
2020-2021 DİPLERİNDEN SONRA gRAFİKSEL RALLİ başlar VE ENDEKSLERİN 350BİN ÜSTÜNE ATMASI 5 YIL SÜRER?
2020-2021 DİPLERİNDEN SONRA gRAFİKSEL RALLİ başlar VE ENDEKSLERİN 350BİN ÜSTÜ ATMASI6-7YILSÜRER?
2020-2021 DİPLERİNDEN SONRA gRAFİKSEL RALLİ başlar VE ENDEKSLERİN 350BİN ÜSTÜNE ATMASI 8-9YIL SÜRER?
KAĞIT PARAYA GÜVEN BİTTİĞİ İÇİN ALTIN ONS FİYATI 2024-25 YILINDA 2800usd'Yİ GEÇER Mİ?
Kac kiside var allah askina o soyledigin rakam.
Sn ersoy delta global krizi 2020 2025 yılları arasında bekliyorsunuz.Altında yükseliş olması için gram altın açısından bakarsak dolar yükselişi kısmına katılıyorum ama baskılanan bir ons varken ve açığa satış bile olsa hala satış yiyen onsa rağmen gram altında doları aşan bir yükseliş uzak bir ihtimal değil mi.Onsta trend değişikliği için beklediğiniz rakamlar ve öngördüğünüz bir zaman dilimi var mı.Onsa baskı ne kadar süre daha devam eder sizce
Hayir sikinti var. Cunku ESCOM'un ayagi cukurda. Fiyati ucar gider onemli degil. Bir gun uyandiginda bulamazsin. Ulkenin gururu bir sirket ile batma asamasina gelmis sirket arasindaki farki bilmiyorsan ne diyelim artik. Bilmediginden zaten deli sacmalarindan bir anlam cikarmaya calisiyorsun.
Yatirimi onun bunun akliyla fikriyle yapacak insanlar kaybetmeyi bastan goze alsinlar.borsayi bende uzun vadeli olarak gormuyorum.tas catlasin 3 yil.3 yilda en az 3 misli kazandirmali.ama onun bunun tavsiyesiyle hisse alanlar nilah kiymak zorunda kaliyolar.daha onceki yazilarimda oglum icin aldigim sktas i aldigimi soylemistim.bugun 1.41 den satmak zorunda kaldim.allah bereket versin 2 asgari ucret aldim.bugun altin dolar ve borsa yukseliste.borsaya gore takip ettigim hisseler daha cok yukseliyo.ben bir sure nakitte kalmayi dusunuyorum.ersoy bey farkli bi dilden konusuyo dedigi gibi yasini basini almis biriyse hic degilse yasindan dolayi saygi gostermeliyiz.
Tecrube hayatta yenilen kaziklarin toplamidir.arkadaslar kimse kaybetmesin.tecrubelerini aktaran insanlari biraz olsun dinleyelim.bence ersoy bey yazmaya devam etsin.benim ondan faydalandigim bazi seyler var
Valla ben sn ersoy deltanın altın önerisini araştırdım baya aklıma yattı.1929 1932 arasındaki onstaki artış inanılmaz.Global çete altında bir yükseliş planlasa medyada acaip bir sansür uygularlar ve altını da krize kadar baskılarlar.Bence ikisi de şu anda yapılıyor.Nasılsa dolar artacak ons riske edilebilir diye ben gram altın aldım valla.Almaya da devam ederim.Mantıklı geldi bana.
Çok konuştuk heralde
Escom bugün iki tavançekti
0.71 den alıp 0.75 den çıktık
Ersoy haklımı çıkıyor ne..
Yer İmleri