Sayfa 272/1223 İlkİlk ... 172222262270271272273274282322372772 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 2,169 - 2,176 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    yarin biraz daha mallanicaz demek ki,
    sağlık olsun,napalım...
    borsa ekonomik gösterge olduğu için bist göçtü demesinler sonra tencere kaşıkla tutucaz bankalara dokanmiycaz
    dün akşam dediğim gibi
    yeterince mallanamadan yukarı sürdü palagiller.napalım bizde geri gelişte tutucaz artık bisttin kuyruğunu
    Hamdım Piştim Yandım

2. Eksi de alkol boykotu basladi
    En az 1 ay süreyle katılıyorum
    Bugunden itibaren

3.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    bunlar alırken çok abartıyorlar.. ama nereye kadar götürecekler. bende bunu merak ediyorum..
    eğer şu an şhort olmuş olsam mıçtığı yere kadar kovalardım
    Şu varnt ihraçcıları düşsede çıksada ekmek yedirmiyorlar. Düşün dündem neredyse 500 puan artmış bizim yükseliş varantları anca yerine geldi. Düşerken düşürmeye yetişemiyo. Çıkarken ıkına ıkına yükseliyor. vade farkı desen ertesi gün aynı rakamla açsa bile en az %5-10 eksi ile başlıyor. mal taşıma çok riskli sat sabah altından yerine koy ne de olsa eskisi gibi yüksek gap hayal oldu hele yukarı gap imkansız gibi bir şey aşağı fırsatını bulsa dibine kadar verecek poz icabı veremiyor.
    Bilinsin ki çakalların hükmü kurt ayağa kalkana kadardır.

4.  Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Eksi de alkol boykotu basladi
    En az 1 ay süreyle katılıyorum
    Bugunden itibaren
    İçmeyerek mi katılıyorsun abi ???

Zaten içmesin millet die pahalanıyor alkol YTD
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

5. Telefona haber düştü

HABER İÇERİĞİ CHP Yİ KARIŞTIRACAK İDDİA

İNCE GERİ ÇEKİLECEKSİN DİE AÇIKLAMA YAPMIŞ

HABER LİNKİ

http://www.mynet.com/haber/secim/muh...ksin-4243824-1

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, "Yenildiğini kabul edemeyen yenemez, yenildiysen geri çekileceksin, hazırlıklarını yapacaksın, bahane üretmeyeceksin" dedi.
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

6.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    İçmeyerek mi katılıyorsun abi ???

Zaten içmesin millet die pahalanıyor alkol YTD
    Icmeyerek evet.
    Konusuyor konuşuyor kurlari ziplatiyor sonra faturayi millete odetiyor.
    Keske tüm sektorlerde baslasa boykot

Alıntı Originally Posted by alibey Yazıyı Oku
    Şu varnt ihraçcıları düşsede çıksada ekmek yedirmiyorlar. Düşün dündem neredyse 500 puan artmış bizim yükseliş varantları anca yerine geldi. Düşerken düşürmeye yetişemiyo. Çıkarken ıkına ıkına yükseliyor. vade farkı desen ertesi gün aynı rakamla açsa bile en az %5-10 eksi ile başlıyor. mal taşıma çok riskli sat sabah altından yerine koy ne de olsa eskisi gibi yüksek gap hayal oldu hele yukarı gap imkansız gibi bir şey aşağı fırsatını bulsa dibine kadar verecek poz icabı veremiyor.
    farkındamısın herkes kendi oyununa göre yazıyor.. battı ise aman varant oynama batarsın işlem hacimlerine bak.
    bu insanlar her gün oynuyor. zaman oluyor milyonlarca işlem oluyor. onun için başkaları belki farklı düşünüyordur. ben bahanelerin becememekten kaynaklandığını düşünüyorum..
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    çok güzel bir yazı...ama çözüm ve ne yapılması gerektiği kısmını yazmamış...bu bakımdan eksik kalmış...belki onu da bir başka makale konusu olarak gördüğü içindir...eğitim falan biraz değinmiş ama tam şu şu yapılmalı gibi bir açıklama yok...okumanızı tavsiye ederim...

https://odatv.com/erdogana-oy-verenl...-03071829.html

Sayfa 272/1223 İlkİlk ... 172222262270271272273274282322372772 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •