Sayfa 32/71 İlkİlk ... 22303132333442 ... SonSon
Arama sonucu : 567 madde; 249 - 256 arası.

Konu: Dolar Kuru İner de Çıkar da...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    No need even to mention...Just take a stone in your hand. He will come just in time...

demiş La roşfuko...Böyle boş boş otururken.

Dolar güç mü topluyor... yoksa....

Test...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Son dakika haberler: Ve Türkiye başardı! Tarihe geçecek savaş uçağı...

Türkiye yerli savunmaya yeni bir boyut kazandırdı. İlk yerli savaş uçağımız TF-X'in 2023'te havalanması için tüm hazırlıklar tamam. Son gelen haberlere göre; F16'ların yerini alacak uçaklar için TÜBİTAK ile işbirliği yapılacak

Hükümet test ve mükemmeliyet merkeziyle Milli Muharip Uçak (TF-X) projesi öncesi altyapı yatırımlarını tamamlayacak. 2023 yılından sonra hem F-16 savaş uçaklarının yerini alacak şekilde hem de yeni nesil savaş uçağı F-35'lerin açığını kapatacak şekilde geliştirilen TF-X'in kavramsal tasarım çalışmaları 2013 yılında tamamlandı. Projenin, ön tasarım aşaması için ise 2016 yılının Ağustos ayında sözleşme imzalandı. 2020 yılında uçağın seri üretimine geçilmesi hedefleniyor.

http://www.gazetevatan.com/son-dakik...055187-gundem/

Bugün muhtarlara cep harçlığı verip onları referandumun bekçileri yaptıktan sonra, yandaş gazetede haber böyle...

Bir Türk olarak gururlanmamak mümkün mü?

F-16 ların yerini alacak F-35 lerin açığını kapatacak bir yerli savaş uçağı...

Kiminle işbirliği yapılacakmış?

Bildik TUBİTAK'la...

Hani şu kıblenin yönünü otomatik bulan seccade buluşuyla, otomatik gusül abdesti projeleriyle hepimizi gurulandıran milli bilim merkezimiz...

Eskiden seçimler öncesi, "ülkemizin ihtiyacını karşılayacak miktarda petrol bulundu" haberlerine alışmıştık.

Anlardık seçim zamanının geldiğini.

Yönetim bizi şaşırtmaya devam ediyor...

3.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Son dakika haberler: Ve Türkiye başardı! Tarihe geçecek savaş uçağı...

Türkiye yerli savunmaya yeni bir boyut kazandırdı. İlk yerli savaş uçağımız TF-X'in 2023'te havalanması için tüm hazırlıklar tamam. Son gelen haberlere göre; F16'ların yerini alacak uçaklar için TÜBİTAK ile işbirliği yapılacak

Hükümet test ve mükemmeliyet merkeziyle Milli Muharip Uçak (TF-X) projesi öncesi altyapı yatırımlarını tamamlayacak. 2023 yılından sonra hem F-16 savaş uçaklarının yerini alacak şekilde hem de yeni nesil savaş uçağı F-35'lerin açığını kapatacak şekilde geliştirilen TF-X'in kavramsal tasarım çalışmaları 2013 yılında tamamlandı. Projenin, ön tasarım aşaması için ise 2016 yılının Ağustos ayında sözleşme imzalandı. 2020 yılında uçağın seri üretimine geçilmesi hedefleniyor.

http://www.gazetevatan.com/son-dakik...055187-gundem/

Bugün muhtarlara cep harçlığı verip onları referandumun bekçileri yaptıktan sonra, yandaş gazetede haber böyle...

Bir Türk olarak gururlanmamak mümkün mü?

F-16 ların yerini alacak F-35 lerin açığını kapatacak bir yerli savaş uçağı...

Kiminle işbirliği yapılacakmış?

Bildik TUBİTAK'la...

Hani şu kıblenin yönünü otomatik bulan seccade buluşuyla, otomatik gusül abdesti projeleriyle hepimizi gurulandıran milli bilim merkezimiz...

Eskiden seçimler öncesi, "ülkemizin ihtiyacını karşılayacak miktarda petrol bulundu" haberlerine alışmıştık.

Anlardık seçim zamanının geldiğini.

Yönetim bizi şaşırtmaya devam ediyor...
    yahu yeni yasa ile TÜBİTAK kapatılıyor haberiniz yok mu? sadece tabela olarak kalacakmış. bana kalırsa tüm üniversiteleride kapatıp medrese yapalım bu halka yakışır!

4. Dolardan OBO uyduranlar vardı..Gösterin bi zahmet dedik..

Neredeler..???

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Dolardan OBO uyduranlar vardı..Gösterin bi zahmet dedik..

Neredeler..???
    Muhtemel OBO dedik ve takibe aldık..

Saçmalama.. Ve durumdan vazife çıkartmaya çalışma.

Öngörülerini analizlerle, kaynaklarla, grafiklerle netleştir... Seni de görelim..

Saçmalama..

Senin gibiler yüzünden bu forumun değerli yorumcuları artık yazmıyor..

Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku

Öngörülerini analizlerle, kaynaklarla, grafiklerle netleştir... Seni de görelim..

Saçmalama..

Aynen, bu tipler adamı yazmaktan soğutuyor..

Muhtemelen bu OBO hikayesi sana değil, bana..

Değmeyeceğini düşündüğümden cevap bile vermedim..

Çünki ona göre sidik yarıştırıyoruz burada..yazık..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku

Bu (tip demiyorum ben) şekil arkadaşlar, üç kuruşluk dolar alıp üzerine yatıp, ya garantili faize ya da, yastık altı sıcaklığına tamah eden arkadaşlardır..

Ben analizciyim... Bir analizcinin A,B,C,D,E,F,.........z planları vardır... Planlarına göre stratejileri, stratejilerine göre hareketleri vardır..

Ve analizciler net konuşmaz.. ihtimalli konuşur... İhtimalleri de her ihtimalde değerlendirir...

Sonuç.. Belki de benim USD/TRY'nin hareketlerinden yazdığım net kar, bu arkadaşın toplam USD birikiminden fazladır.. Kim bilir..

8.  Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku

Saçmalama..

Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku

İkinizin obo dediğinden haberim bile yoktu..
    Lafım açık açık dudu ya idi..

Dolarda bi hedef vermiş miş oraya nasıl geleceğini görecek mişiz..??Nedir hedef onu da bilmiyorum ama 3.60 larda herhalde hala gelemedi idi..Daha aşağılarda olmalı..

Ama siz 2 niz de OBO dedi iseniz muhtemel veya değil..Gösterirsiniz grafikte..
    Ben teknik analize göre yorum yapmam..

Teknik analiz saçmalıktır..

Günlük canlı fiyat izlemek ve çapraz referans ile yorumlamak çoğu zaman yeterlidir..Alıyorlar satıyorlar belli olur

Yoksa her teknikçi bi yerlerden mutlaka bir çizgi çeker..Mutlaka bir yerlere değer..

Adeta analizi fiyata değil fiyatı analize (zorla) uydururlar..

Geçiniz...

not..Kötü bir laf da ettiğimi sanmıyorum..OBO iddiasında bulunanlara sağınızdan solunuzdan obo uydurmayın dedik..İspatlayın dedik..Neden hemen tipler mipler gibisinden aşağı layıcılı (böyle mi yazılıyor bu yaa ) yorumlarda bulunuyorsunuz anlamadım..Yok cevap vermek değmez miş de şuymuş buymuş...Nasıl bir yaklaşım tarzıdır..Kimsiniz siz..Kimse eleştiremez mi sizi..Haaa birde arkadaş hemen büyüklük olayına girmiş..benim karım senin topam paranı ezer..
    neyseeeee...

Sayfa 32/71 İlkİlk ... 22303132333442 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •