Sayfa 282/1223 İlkİlk ... 182232272280281282283284292332382782 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 2,249 - 2,256 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Ne faizi arkadaşım..
    Üçkağıtçı işi.. 2 hafta SONRA fark iner
    1000e..

SM-A800I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    doğal olarak inecek.. zira vadeye kalan gün azalıyor.

bugun aldığın borcu bugun geri odersen makas sıfırdır (ayrıca kabul edelim ki risk primin de sıfır olsun)..

ama 2 hafta sonra ödeyeceğim dersen üzerine faiz işler..

vadeli ile spot arasındaki farkda budur..aynı mantık..

vadenin son gününde eşitlenir ikisi..

vadelide faiz ilişkisi kesin var.. internette "futures" ve "interest rate" diye aratılırsa çok fazla dokuman bulunabilir.
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

2. Izban denen bir rezalet yasaniyor izmir de bu cehape nin kontrolundemi insanlar perisa
    O denli akp muhalifiyim ellerim kirilsa cehape ye oy vermem

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    deliye hergün bayram, ondan olabilü mü
    Altınorta yı bul bana iddiayı kaybetti geçen hafta, tahsilat vakti geldi çattı bile 😂

Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Izban denen bir rezalet yasaniyor izmir de bu cehape nin kontrolundemi insanlar perisa
    O denli akp muhalifiyim ellerim kirilsa cehape ye oy vermem
    Nesi varmış ula izbanın?

Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    doğal olarak inecek.. zira vadeye kalan gün azalıyor.

bugun aldığın borcu bugun geri odersen makas sıfırdır (ayrıca kabul edelim ki risk primin de sıfır olsun)..

ama 2 hafta sonra ödeyeceğim dersen üzerine faiz işler..

vadeli ile spot arasındaki farkda budur..aynı mantık..

vadenin son gününde eşitlenir ikisi..

vadelide faiz ilişkisi kesin var.. internette "futures" ve "interest rate" diye aratılırsa çok fazla dokuman bulunabilir.
    Kapanışta 125.925...1 lot short girdim..
    10.ay
    Spot ile fark.. 6,700.. hangi faiz?

6.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Kapanışta 125.925...1 lot short girdim..
    10.ay
    Spot ile fark.. 6,700.. hangi faiz?

ekim sonuna kadar yüzde 5 ye yakın faiz alırsın para yatırırsan hesap et...........

7.  Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    Muharrem İnce: "Hiç bahane üretmeye gerek yok. Evet, biz bu seçimde yenildik"

CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri sonrası teşekkür ziyaretine geldiği Erzurum'da partililerle bir araya geldi. İnce, "Hiç bahane üretmeye gerek yok. Evet, biz bu seçimde yenildik" dedi.
    Erzurum'da partililerle bir araya gelen Muharrem İnce açıklamalarda bulundu. İnce, bahane üretmeyeceklerini CHP'yi herkesin partisi yapacaklarını ifade ederek, "Hiç bahane üretmeye gerek yok. Evet, biz bu seçimde yenildik. Yenildiğini kabul edemeyen yenemez. Yenildiysen geri çekileceksin, hazırlıklarını yapacaksın, bahane üretmeyeceksin. Sandıktan çalıyorlar, çaldırmayacaksın. Senin görevin çalıyorlar diye bağırmak değil senin görevin çaldırmamak. Sloganımız Hepimizin Cumhurbaşkanıydı şimdi de CHP'yi hepimizin partisi yapacağız" şeklinde konuştu.

"Cumhurbaşkanını tebrik ettim"
    Önümüzdeki dönem yeniden cumhurbaşkanı adayı olacağını belirten İnce "Cumhurbaşkanı'nı arayıp tebrik ettim. Başarının yolu 'nerede hata yaptım?' demektir, hatalarını gözden geçirmektir. Adil bir yarış olmadığını biliyorum. Önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı seçiminde eminim Erdoğan da beni arayacak. Sen kazandın ben kutladım, aynısını senden de beklerim" dedi.

"1 milyon 250 bin yeni genç üye istiyorum"
    Partinin mevcut durumdaki üyesi kadar yeni genç üye istediğini belirten İnce, "Yeni bir kampanyam var, 9 Eylül günü başlatacağım. Kampanyam bir yıl sürecek 9 Eylül 2019'a kadar. Şuanda CHP'nin 1 milyon 250 bin üyesi var kampanyam şu; 35 ila 18 yaş arasında partinin üyesi kadar yeni üye istiyorum. Partiye 1 milyon 250 bin genç istiyorum. Bu parti gençlerin partisi. 9 Eylül'e kadar yaşı dolacak olanlar var. Hedefimiz şu 15 milyon oyu 30 milyon yapmak. Hedef yüzde 31'i yüzde 62'i yapmak. Hedef 1 milyon 250 bin üyeyi 2.5 milyon yapmak ama gençlerle" ifadelerini kaydetti
    Biz yenilmedik satıldık, kaybolanlar, yüzsüzler yenildi. Utanmadan genel başkan olacakmış. 20sene.baykal,10kılıçfaroğlu,bi10 senede hazine yardımına ben mi fatura keseyim diyor.

Alıntı Originally Posted by Caho Yazıyı Oku
    Altınorta yı bul bana iddiayı kaybetti geçen hafta, tahsilat vakti geldi çattı bile [emoji23]
    Caho ortalıkta yoktun, hesabı yaz özelden paranı al [emoji3]

SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 282/1223 İlkİlk ... 182232272280281282283284292332382782 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •