Sayfa 35/1060 İlkİlk ... 25333435363745851355351035 ... SonSon
Arama sonucu : 8474 madde; 273 - 280 arası.

Konu: PRTAS - ÇBS Printaş

1.  Alıntı Originally Posted by kartalgaga Yazıyı Oku
    Sayın Akant2017 ,havadis olsada gerçekleri kimse ile paylaşmazlar milleti hikayelerle uyutmak varken bizim dertlerimizle sıkıntılarımızla ne alakası varsa ama belkide haklılar millet sıkılmasın buralar boş kalmasın diye yazılmış çizilmiş olabilir..Ben cumhur başkanına yazdığımız şikayet dilekçelerinin bizlerin lehine olumlu bir karşılık bulmadığını kayıplarımızın çok ağır ve derin olduğunu bizleri borsaya Sayın cumhurbaşkanı yönlendirdiğini ama sonrasında bizlere sahip çıkılmadığını patronların şirketlerin içlerini boşaltıp hileli iflas ettirdiklerini olmadı bir bahane uydurup spk ve bist'n de yardımlarıyla şirketlerini borsa kotundan attırdıklarını (memsa,printaş,untar vb örneği) vb.konularda Sayın Devlet Bahçeli beyefendiyi bilgilendirdim dedimki mademki Cumhurbaşkanı RTE için oy istiyorsunuz biz yatırımcıların borsada yaşadığımız mağduriyetleri Sayın RTE beyfendiyle konuşun hasbihal edin birkede sizler bu mühim konuyu kendilerine aktarın yaralarımıza merhem olsunlar artık mağduriyetimize eğilsinlen çözsünler artık v.s..vs..Vb..Bilemiyorum yazdıklarımı nazari dikkate alırlarmı ama en azından denemiş oldum ne kaybederimki ..slm..
    Bu konuda hiç bir şey yapmayın. Yapmayın ki çok şey kazanmış olun. Bilin ki bu sana önemsiz gelebilir. Ben ce bu hisseyi unutun. Unutun ki çok şey kazanın. Ben çoktan unuttum ve kazanmaya başladım bile. Syn. Kartalkaya daha önceki dönemlerde seninle biraz atışmıştık. Şimdi bunun yersiz bir davranış olduğunu anladım. Kusura bakmayın. Eğer şimdiki bu davranışıma hak verirsen seni dahi kazanmaya başlayacağım. Tabii ki sen de izin verirsen. Hoşça kal.

2. Bu konuda hiç bir şey yapmayın. Yapmayın ki çok şey kazanmış olun. Bilin ki bu sana önemsiz gelebilir. Ben ce bu hisseyi unutun. Unutun ki çok şey kazanın. Ben çoktan unuttum ve kazanmaya başladım bile. Syn. Kartalgaga daha önceki dönemlerde seninle biraz atışmıştık. Şimdi bunun yersiz bir davranış olduğunu anladım. Kusura bakmayın. Eğer şimdiki bu davranışıma hak verirsen seni dahi kazanmaya başlayacağım. Tabii ki sen de izin verirsen. Hoşça kal.

3. Sayın Garibanca,niyetiniz nedir bilemiyorum ama benim sana karşı kinim nefretim olmadığını konuşmak isterseniz gönül kapımın açık olduğunu bilmenizi isterim..Evet keşke öyle nahoş bir tartışmanın içine girmeseydik diye düşünüyorum..Ama erdemlilik yapıp hatamızı görebiliyorsak şayet uzatılan ele benim kayıtsız kalmam mümkün olmayacaktır ki insanlığın gereğide budur..Beni üzen tek şey benimle olan meselenize (Altun) arkadışınla beraber yeğenimi ortak edip ona ağır küfürler etmenizdir..Benimle her konuda istediğiniz gibi tartışın sıkıntı duymam ancak bu tartışmanın içine zayıf ve mert olmayan korkak insanların sığındıkları nahoş vasıfları sokarsanız o zaman tüm köprüler atılır dostluk arkadaşlık insanlık adına tüm iyi niyet kapıları bir daha açılmamak üzere kapanmış olur..Dedim ya geriye dönüp bakmayıp uzatılan iyi niyet elinizi geri çevirmem asla doğru olmaz..Sende hoşçakal..Teşekkür ederim..

4. birde pr intaş spk ile barışsa tekrar borsaya dönsek efsane boya markasının dirilişi.hayale bak bee .....

5. Şakası bir yana kot dışına atılalı nerdeyse 5 sene oldu.Bazen düşünüyorumda bu hisseye yatırdığım para şu anda elimde olsa süper olurdu.Bir ihtiyacımı karşılardı hey gidi günler hey.

6.  Alıntı Originally Posted by kartalgaga Yazıyı Oku
    Sayın Garibanca,niyetiniz nedir bilemiyorum ama benim sana karşı kinim nefretim olmadığını konuşmak isterseniz gönül kapımın açık olduğunu bilmenizi isterim..Evet keşke öyle nahoş bir tartışmanın içine girmeseydik diye düşünüyorum..Ama erdemlilik yapıp hatamızı görebiliyorsak şayet uzatılan ele benim kayıtsız kalmam mümkün olmayacaktır ki insanlığın gereğide budur..Beni üzen tek şey benimle olan meselenize (Altun) arkadışınla beraber yeğenimi ortak edip ona ağır küfürler etmenizdir..Benimle her konuda istediğiniz gibi tartışın sıkıntı duymam ancak bu tartışmanın içine zayıf ve mert olmayan korkak insanların sığındıkları nahoş vasıfları sokarsanız o zaman tüm köprüler atılır dostluk arkadaşlık insanlık adına tüm iyi niyet kapıları bir daha açılmamak üzere kapanmış olur..Dedim ya geriye dönüp bakmayıp uzatılan iyi niyet elinizi geri çevirmem asla doğru olmaz..Sende hoşçakal..Teşekkür ederim..
    Sayın Garibanca, niyetiniz nedir bilemiyorum, diye başlamışsınız cümlenize; Hayat bir kelebeğin ömrü kadardır. Ne kırmaya gelir ne de kırılmaya diyerekten gelecek hayallerimizi heba etmeden yaşayabilmektir.
    Benim sana karşı kinim nefretim olmadığını, konuşmak isterseniz gönül kapımın açık olduğunu bilmenizi isterim demişsiniz. Benim de sana karşı her hangi bir kinim, nefretim kalmadı artık. Bence sen de herkes gibisin.
    Evet, keşke öyle nahoş bir tartışmanın içine girmeseydik diye düşünüyorum diye devam ettirmişsin sözlerini. Belki bulunduğumuz ortam bizi bu hale getirdiğinden böyle bir bir birimizden ne istediğimizi bilmeden böyle bir nahoş bir tartışmanın içerisine istemeden de olsa girmiş olduk.
    Ama erdemlilik yapıp hatamızı görebiliyorsak şayet uzatılan ele benim kayıtsız kalmam mümkün olmayacaktır ki insanlığın gereği de budur. Evet, hatamı anlayıp geçmişi unutarak uzattığım eli tuttuğunuzdan dolayı ben de teşekkür ederim.
    Beni üzen tek şey benimle olan meselenize (Altun) arkadaşınla beraber yeğenimi ortak edip ona ağır küfürler etmenizdir diye devam ettirmişsiniz sözlerinizi. Altun kardeşim de, kardeşiyle birlikte; senin benim gibi borsada Prtaş™ zededir. Hisse ile ilgili; doğru bilgi alabilmek adına mahkemelere katılmış, orada olanları doğru bir şekilde bizlere duyurabilmek için, hiçbir artniyeti olmadan paylaşımlarda bulunmuştur. Nereden bilebilirdik ki sizin diye bildiğimiz telefon numarasının yeğeninizin olabileceğini.
    Benimle her konuda istediğiniz gibi tartışın sıkıntı duymam ancak bu tartışmanın içine zayıf ve mert olmayan korkak insanların sığındıkları nahoş vasıfları sokarsanız o zaman tüm köprüler atılır dostluk arkadaşlık insanlık adına tüm iyi niyet kapıları bir daha açılmamak üzere kapanmış olur. Tamam, belki gerçek yaşamda biraz cesaretim olmayabilir ama bu beni korkak insanların sığındıkları nahoş vasıflar neyse o vasıflar ben de yok ve asla olmayacağından iyi niyet kapılarının asla kapanmasını ben de istemem.
    Dedim ya geriye dönüp bakmayıp uzatılan iyi niyet elinizi geri çevirmem asla doğru olmaz. Olmuş son cümleniz, iyi niyetli olarak uzattığım bu eli, hep birlikte hareket ederek birlikte kazanmak adına sahip çıkmanızdır. Sevgi ve saygılarımla hoşça kalın. Anlayışınız için teşekkür ederim.
    Son düzenleme : garibanca; 04-07-2018 saat: 20:55.

7. Sayın Garibanca, bundan böyle sana kardeşim kadim dostum diyeceğimden emin olabilirsiniz..İyi niyetle uzattığınız barış elinizi dostça sıkıyorum içtenlikle hoşgeldin garibanca kardeşim diyorum..Ben teşekkür ederim..Saygı ve sevgi benden, güzel kardeşim ..Sende hoşçakal ve sağlıcakla kal..Hayırlı akşamlar..Selamlar..görüşmek üzere,inşha Allah..

8. hayırlı işler arsa 19 temmuzda tekrar satışı var 185milyon rakam.satılırmı acaba bu sefer.imar durumuda değişmiş oraların.

Sayfa 35/1060 İlkİlk ... 25333435363745851355351035 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •