ben bile sinir oldum.. yok efendim iyi partiye 15 millet vekil göndermişte, ince yi aday göstermişte, milleti avutuyor tezcan..
adaylığı kanırta kanırta aldı demiyor..
bizde salağız ya aman ne kadar demokrat diye kılıçdaroğlunun boynuna sarılacağız..
harbiden bu chp de bir temizlik şart..
“İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers
Siyasiler çekilip gitmek dinlenmeye bırakmak o kadar zor mu geliyor anlamadım. Sanki kemal Bey oraya bileğinin hakkıyla geldi de. İnce haklı aslında yeni bir vizyon yeni bir hava getirdi partiye.her ne kadar sevmesem de partiyi İnce ile iyi bir ivme yakaladı. kemal Beyle devam hükümetin işine gelir ama İnce nin hükümet çalışmalarına olumlu katkıları da olacağına inanıyorum. Muhalefetin de adam akıllı bir yönetim olması Türkiye için olumludur.
Bilinsin ki çakalların hükmü kurt ayağa kalkana kadardır.
Ak partinin kuruluşundan bu yana hiç böyle muhaliflik olmuşmudur acaba? Bi arada Davudoğlu muhabbeti oldu o da temayüller gereği sessizce çekildi. bunun dışında muhalif kazan kaldırma gibi durum olmadığı için cevap yazamıyorum. kemal Beyi yedirmeyiz veli nimetimizdir. Diren kemal arkandayız hehehe
Muharrem İnce'den CHP'ye jet cevap!
CHP'den yapılan kurultaya gitmeme kararı sonrası Muharrem İnce'den CHP'ye ilk cevap geldi. İnce, 'Şu ana kadar 37 ilden bana destek açıklaması geldi' dedi.
Bilinsin ki çakalların hükmü kurt ayağa kalkana kadardır.
Pala çok sinsi ve gaddarca davrandı oltaya taktı beni bugün YTD
Piyasada demekki short algısı var sür babam sür formasyonu yaptığına göre
Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
Yer İmleri