Sayfa 106/946 İlkİlk ... 65696104105106107108116156206606 ... SonSon
Arama sonucu : 7565 madde; 841 - 848 arası.

Konu: TEKTU - Tek-Art Turizm

1. Sana uyupda kaybeden göster uymayalım üstadım bu arada kendin hariç[emoji23]

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. her kademesi ile sanki ağrı dagını aşar gibi zorlanıyor : ne sazan balıgı bunlar sazlar arasında dolaşmaktan bıkmadı galiba..?

ZIR-DELİ Y.T.D

3. Müsait olan arkadaş ara ara aracı kurum dağılımını paylaşabilir mi?
    Yazdıklarım kendi düşüncelerimden ibaret olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

4. bir süredir tweterda tektu öneren bir üstad!
    endekste satış beklentisi dolayısıyla önerdiği hisselerde geri çekilme olabileceğinden bahsetmiş

o öneri ile alan yatırımcılarımızın aramızdan ayrılışını izliyoruz hayırlı yolculuklar

5. Ne inatmış yahu, iyi ki uçacak kaçacak dememişim

6.  Alıntı Originally Posted by atayburak Yazıyı Oku
    Ne inatmış yahu, iyi ki uçacak kaçacak dememişim
    uçacak olsak uçaga binerdik

pineklemek için otel hissesi almadıkmı

0,84 den verdinmi sn atayburak

7.  Alıntı Originally Posted by delicocuk35 Yazıyı Oku
    Dün yatırımcı ilişkileri ile görüştüm;

ne oldu bizim gyo şirketi dedim : Hangi gayrimekullerin dahil edileceği ve şartlarının neler olacağı kesinleştiğinde kap' a bilgi vereceklermiş

hisse geri alımı ile ilgili uzun uzadıya yazışmaların sonunda sonuç cümlesi : uygun zamanlarda işlem gerçekleştirilmeye devam edilecektir

bu yazışmalardan iyi veya kötü sonuçlar çıkarıp aha hisse 2 kademe yükseldi ortaya çıktı vs demeyin lütfen
    hisseyi övmedim kötülemedim.

0,6x rakamlardan beridir temmuz sonu ağustos başı ve hatta bilanço bekliyorum

bugün çıkmış yarın düşmüş önemi yok şahsen

ben de mail attım ama dönüş olmadı. Görüştüğün telefon numarasını yazar mısın ortak biz de arayalım

8.  Alıntı Originally Posted by rznl09 Yazıyı Oku
    ben de mail attım ama dönüş olmadı. Görüştüğün telefon numarasını yazar mısın ortak biz de arayalım
    İBRAHİM YILMAZ
    YATIRIMCI İLİŞKİLERİ BÖLÜM YÖNETİCİSİ
    ibrahim.yilmaz@tek-artinsaat.com

ibrahim bey'e mail attım. (son mailim dışında ki son mailimde sorudan ziyade dilek temennilerim vardı )
    ibrahim bey her mailime mutlaka dönüş yaptı

Sayfa 106/946 İlkİlk ... 65696104105106107108116156206606 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •