Sayfa 251/324 İlkİlk ... 151201241249250251252253261301 ... SonSon
Arama sonucu : 2589 madde; 2,001 - 2,008 arası.

Konu: MTRYO METRO Yat. Ort.

1. Galip in , dışarıdaki lotları topladıktan sonra en kolay yukarı sürebileceği tek hisse bu. Çünkü şirketin sahibi Galip , onun izni olmadan kimse bu hissede oyun çeviremez. Şirket ederinin yarısı fiyatta , borcu yok.Galip , dışarıdaki hisseleri toplayınca çok hızlı yükselebilir.Ayrıca portföyündeki unsurların %100 ünü kendi hakimiyetindeki şirket hisselerinden doldurup , onları da aşırı yükseltirse birim pay değeri çok yukarılara çıkar. Galip in de bu düşüncelerle bu hisseyi aldığını düşünmekteyim.

2. Arkadaslar genel takas atabilecek varmi

3.  Alıntı Originally Posted by batizzez Yazıyı Oku
    Arkadaslar genel takas atabilecek varmi
    Bende yok olsaydi size atabilirdim takasi olmadiginicin atamiorm kusura bakmayin iyi aksamlar batizzez bey!!

4. Patetes bey pardon batizezz bey takas bulabildinizmi???

5. Ooo Pablo kardeş sendemi burdasın ben sıkıldım hisseden maliyet yüksek 2.30 maliyet ne yapacam bilmiyorum

6. Ptesi Reise hayırlı olsun djiyecez ihlaslar kutlamayi yapti sira bizde inşallah bizde kutlama yaparız hadi patron bi hos geldin msj. hakettik ytd

7.  Alıntı Originally Posted by indis_co Yazıyı Oku
    Aradan 4 hafta geçmiş. Ne değişmiş diye bir bakayım dedim. Hisse başı değeri son haftalık raporda 2.18 görünüyor. Şimdilik olumlu. Ozgyo hissesinin brütten çıkış tarihi eylülün 14ü. Grupta baya bir hisse var. Turşusunu kurmayacaklarsa o tarihi bekliyorlar satış için. Mtryo nun elinde ozgyo hissesi olduğundan önemli sayılabilir.

İslontolu işlem görmesi gereken fiyat bandı şu an 1.30-1.45 civarı. Buna göre cazip görünüyor. Ama daha çok cazip ve harekete geçmiş koca koca (sanayi) şirketler de var.
    Son söz, "Galip bizi uzaya götür"

Y.T.D.
    Zaman yine su gibi akıp gitmiş.

Hisse bu ara iskontolu işlem görmesi! gereken yere dayanmış. Günlük aşağı yukarı hareketlerle hafif silkeleme mevcut. Alttan verenlere üstten aldırma çabası olabilir, dikkatle izlemeye devam. Y. T. D.
    Zaman; onu kullanmayı bilmeyenlerin katilidir.
    Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

8. Galipos at artik hisseyi 1.40 üzeride düşeni kır artıkın

Sayfa 251/324 İlkİlk ... 151201241249250251252253261301 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •