Sayfa 113/946 İlkİlk ... 1363103111112113114115123163213613 ... SonSon
Arama sonucu : 7565 madde; 897 - 904 arası.

Konu: TEKTU - Tek-Art Turizm

1.  Alıntı Originally Posted by 1prometheus Yazıyı Oku
    Hisse fiyatları bu rakamlarda iken bu miktar açığa satış üçüncü kişilerin harcı değil, adamı fena ters düz ederler hisse bu kadar ucuz iken..

Tahtacı açığa satış kapalı satış yancı hesap satışlar doldurarak kademelere sağa sola aşağı yukarı kıvırıp duruyor.. yatırımcılarda horon tepmeye devam..
    açığa satışlar
    02-07 1.335.647
    03-07 2.460.786
    04-07 1.660.000
    05-07 780.002
    06-07 586.056PATRONİÇE ÇOK YAŞA

2.  Alıntı Originally Posted by jurnal Yazıyı Oku
    Dünden bugüne ne değişti açıklayabilir misiniz?
    Aslında değişen hiç bir şey yok ama tekniğe bakıyorum Rsi ye işlemlere bakıyorum çoktan 90 ları geçmemiz gerekiyordu.
    Gitmiyorsa bilmediğimiz bir halt dönüyor, onu vurgulamaya çalıştım.
    Kendi adıma bu hissede pozitifim çünkü yatırım yapmış bekliyorum düşmesini isteyecek değilim ama at hırsızı sahiplerinin olduğunu manipülasyon yapılan bir hisse olduğunu herkesle beraber bende gördüm .
    İlk Bu hisseyi almadan bir ay bu hisseye çalıştım evveliyatına kadar indim tekniğini inceledim vel hasıl normal 1,50 yi geçip sırasıyla 1,80 -3,20-5,60 ve 12 ye kadar yolu var diye aldım ama gelin görünki patron ahlak yoksunu olunca hiç birşey işlemiyor hisse 65-85arası gidip geliyor.
    Bizde bekliyoruz boş boş, herkese bol kazançlar.

3.  Alıntı Originally Posted by Eredka Yazıyı Oku
    Aslında değişen hiç bir şey yok ama tekniğe bakıyorum Rsi ye işlemlere bakıyorum çoktan 90 ları geçmemiz gerekiyordu.
    Gitmiyorsa bilmediğimiz bir halt dönüyor, onu vurgulamaya çalıştım.
    Kendi adıma bu hissede pozitifim çünkü yatırım yapmış bekliyorum düşmesini isteyecek değilim ama at hırsızı sahiplerinin olduğunu manipülasyon yapılan bir hisse olduğunu herkesle beraber bende gördüm .
    İlk Bu hisseyi almadan bir ay bu hisseye çalıştım evveliyatına kadar indim tekniğini inceledim vel hasıl normal 1,50 yi geçip sırasıyla 1,80 -3,20-5,60 ve 12 ye kadar yolu var diye aldım ama gelin görünki patron ahlak yoksunu olunca hiç birşey işlemiyor hisse 65-85arası gidip geliyor.
    Bizde bekliyoruz boş boş, herkese bol kazançlar.
    TEŞŞEKKÜRLER.Ben de olumlu olacağını düşünüyor ve bekliyorum müptezel patroniçeye rağmen.Pzt kervt kazandıklarımla da alıma devam edeceğim.Umarım geçen yıl ki gibi sonbaharı beklemez

4. Yıllarca edindiğim tecrübelerin ışığında hareket ettiğim için bu tarz hisselere hiç bulaşmadım aşağı yukarı 6-7 aydır tektudayım pişmanmıyım hayır değilim.
    Ama pişman olmamamın en büyük sebebi sadece elimde tektu yok sekize yakın
    u30 hisseleri var elimde bunları en az 10 senedir hiç bozmadan her sene temettü alır ve ona göre yatırımıma devam ederim.
    Manipilasyon lu sadece alavere dalavereli
    iki hissem var biri tektu diğeri gs. Zarardamıyım değilim ama beklentim ve dolar üzerinden düşünürsek zarardayım
    Demem o ki kimse tüm portföyünü tek bir hisseye yatırmasın heleki böyle hisselere temmetü veren büyük şirketler uzun sürede hiçbir zaman kaybettirmez . Örnek aselsan 19,50 den aldım şuan durumu malüm. Ky Naçizane tavsiyem Geleceği olan
    10 sene-20 -50 senelik öngörüsü olan şirketlere yatırım yapın , bu tarz hisselerde birkez kazanır ama uzun süre sürünmek adetten olmuş .

5. O zaman kap a düşen haberler hikaye kandırmaca önceden duyum alınıyor biz sadece bakıyoruz kukla olmaya devam

6.  Alıntı Originally Posted by delicocuk35 Yazıyı Oku
    perşembe en iyi alıcı şeker 1.150.000 84,3 maliyetle
    cuma en iyi satıcı şeker 1.023.000 81,9 maliyetle
    zararına işlem

yine perşembe
    global 84 ortalama ile 2 milyon 300 bin mal alıp
    83,3 ortalama ile 2 milyon 40 bin satmış
    zararına işlem

cuma piramit 4.750.000 adet işlem yapıyo eve giderken 22 bin lot mal satmış görünüyo
    yine cuma global 3.800.000 işlem yapıyo eve giderken 11 bin lot mal kalmış elinde

bu veriler ışığında bana kademeler çok anlamsız geliyor. kademede 2 milyon mal olsa ne olur çoğu zaman kendi malları.
    adam 4 milyon mal alıp satıyor eve giderken elinde 10 bin lot var
    o kademeler ky algısını bozmak üzere tezgahlanıyor.

beklenti, trend, psikoloji
    aracı kurum alım ve satımları takip eden ky aklını karıştırma oyunu..?
    alan alsın satan satsın su akar yolunu bulur mutlaka:bu bazı hisselerde kıssa orta ve uzun vadede olur..? bizimkisi uzuncu
    ZIR-DELİ Y.T.D

7. Haber 2011 yılının haberi yeniymiş gibi getirmeyin.

SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 113/946 İlkİlk ... 1363103111112113114115123163213613 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •