Aslında değişen hiç bir şey yok ama tekniğe bakıyorum Rsi ye işlemlere bakıyorum çoktan 90 ları geçmemiz gerekiyordu.
Gitmiyorsa bilmediğimiz bir halt dönüyor, onu vurgulamaya çalıştım.
Kendi adıma bu hissede pozitifim çünkü yatırım yapmış bekliyorum düşmesini isteyecek değilim ama at hırsızı sahiplerinin olduğunu manipülasyon yapılan bir hisse olduğunu herkesle beraber bende gördüm .
İlk Bu hisseyi almadan bir ay bu hisseye çalıştım evveliyatına kadar indim tekniğini inceledim vel hasıl normal 1,50 yi geçip sırasıyla 1,80 -3,20-5,60 ve 12 ye kadar yolu var diye aldım ama gelin görünki patron ahlak yoksunu olunca hiç birşey işlemiyor hisse 65-85arası gidip geliyor.
Bizde bekliyoruz boş boş, herkese bol kazançlar.
Yıllarca edindiğim tecrübelerin ışığında hareket ettiğim için bu tarz hisselere hiç bulaşmadım aşağı yukarı 6-7 aydır tektudayım pişmanmıyım hayır değilim.
Ama pişman olmamamın en büyük sebebi sadece elimde tektu yok sekize yakın
u30 hisseleri var elimde bunları en az 10 senedir hiç bozmadan her sene temettü alır ve ona göre yatırımıma devam ederim.
Manipilasyon lu sadece alavere dalavereli
iki hissem var biri tektu diğeri gs. Zarardamıyım değilim ama beklentim ve dolar üzerinden düşünürsek zarardayım
Demem o ki kimse tüm portföyünü tek bir hisseye yatırmasın heleki böyle hisselere temmetü veren büyük şirketler uzun sürede hiçbir zaman kaybettirmez . Örnek aselsan 19,50 den aldım şuan durumu malüm. Ky Naçizane tavsiyem Geleceği olan
10 sene-20 -50 senelik öngörüsü olan şirketlere yatırım yapın , bu tarz hisselerde birkez kazanır ama uzun süre sürünmek adetten olmuş .
O zaman kap a düşen haberler hikaye kandırmaca önceden duyum alınıyor biz sadece bakıyoruz kukla olmaya devam
Haber 2011 yılının haberi yeniymiş gibi getirmeyin.
SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri