It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Peki abdulhamidden 10 sene sonraki haritaya bakın bir de... Sonra Şu coğrafyayı sana bırakan adama kufredin.
SM-J500F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
abdulhamit ve sonrası.. hala osmanlı devleti.. balkan savaşlarında yeniliyor.. 1. dunya savaşında yeniliyor..ve anadolunun ortasında küçük bir toprak parçası bırakılıyor Türk lere.. ama M.Kemal önderliğpinde destansı bir mücadele ile anadolu kurtarılıyor..
bu süreçte osmanlı padişahı hala istanbul da ve vatansaverleri hain ilan ediyor.. ingilizlerle işbirliği yapıyor..
tarih kitabı okumuyorsunuz..
bari yakın zamanda çekilmiş "osmanlı cumhuriyeti" isimli filmi seyredin.. osmanlının düştüğü acıklı durumu tekrar görün..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
dinciler bu filmi izlesinde acıklı durumu görsünler..
![]()
Ben gittim, çok ciddiyim. 1 yılda arapça okumayı öğrendim, kuran-ı kerimi okudum, tüm duaları ezbere bilirim.
Küçükken 5 vakit namaz kılardım.
Bu arada, yurtlarda falan kalmadım.
Annem çok dindardır benim.
Ama Atatürk ve Cumhuriyet aşığıdır.
Ege'nin müslümanı da böyle oluyor işte...![]()
DUHUL : 1999
Yer İmleri