Sayfa 401/958 İlkİlk ... 301351391399400401402403411451501901 ... SonSon
Arama sonucu : 7658 madde; 3,201 - 3,208 arası.

Konu: AFYON Afyon Çimento Sanayi T.A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by fatsalı52 Yazıyı Oku
    hemde ne sabır beee
    şunu kaçırmayın çoğu kağıtlar aynı. bu bistteki speklerin yeni düzeni. spk sı spek i hepsi sırf kendileri kazansın diye düzeni kurdular. yani ky ya yer yok. valla uzun kısa bence yer yok. bunu bile bile niye hala burdayım onuda bilmiyorum. sanırım bağımlılık olmuş. YTD.
    Bu yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

2. Ulan birde favori kağıtlarım tavan olup afyon yerinde saymıyormu. Şok üstüne şok..

3.  Alıntı Originally Posted by ezelbayraktar Yazıyı Oku
    Ulan birde favori kağıtlarım tavan olup afyon yerinde saymıyormu. Şok üstüne şok..
    https://www.tradingview.com/x/MmSXdskg/ SPEK YEMİNLİ SANKI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    TüRkİyE
    Gönderi
    1,827
    Çok manidar... Endeks +2 ye yakınken cumhurbaşkanı yemin edecekken endeks eksiye
    Kadar iniyor... ilginç hemde çok ilginç... Bu hareketten hesap sorulmalı...
    8000 gönderimden sonra yeni sayfa ile devam... ***("Yatırım Tavsiyesi Değildir... Kimse Dikkate Almasın...")***

5. Kim hesap soracak burası olmuş kumarhane kumarhane bile buradan daha iyidir arasıra yem atar.Endex 2000 i geçti ortada bir şey yok bir anda eksiye geçiyor. Bunlar ******** ****** çoçukları hemde sek.....

6. Kapanış itibariyle stoploss, benim penceremden...ytd

HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Neyin kağıdı dersen de haklıyız. Çünkü.... kağıdı bunca gün bunca hareket ve hacimi %4 prim içinmi yaptın diye küfür ederler kağıda ve bunu yapanlara ve Allah ına kadar da haklılar. Yok ya yer yok ky artık yer. Taktiğe bak son dk da 5-6 kademe düş. Çok şaşırdım lan nasıl becerdin. Ya bırak herşeyi geç tımarhane yapmaz bu gavatlığı. Ve bu gidişle bizde deli oluruz gibi geliyor.

8.  Alıntı Originally Posted by ezelbayraktar Yazıyı Oku
    Neyin kağıdı dersen de haklıyız. Çünkü.... kağıdı bunca gün bunca hareket ve hacimi %4 prim içinmi yaptın diye küfür ederler kağıda ve bunu yapanlara ve Allah ına kadar da haklılar. Yok ya yer yok ky artık yer. Taktiğe bak son dk da 5-6 kademe düş. Çok şaşırdım lan nasıl becerdin. Ya bırak herşeyi geç tımarhane yapmaz bu gavatlığı. Ve bu gidişle bizde deli oluruz gibi geliyor.
    https://www.tradingview.com/x/l5otpGe8/

Sayfa 401/958 İlkİlk ... 301351391399400401402403411451501901 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •