123.575 ten.. 900 daha bastı..
ölçü var mı? YOK
piyasa var mı? O da yok?!
123.575 ten.. 900 daha bastı..
ölçü var mı? YOK
piyasa var mı? O da yok?!
Daha spot açılmadan 2500 puan...akoglanlar dua etsin tüm dünya ralli modunda...bugün acımadı ki diyorlar, 1-2 gune dış piyasalar bozunca başlar “dış güçler bizi sevmiyi “ naraları.
iLK GÜNDEN KARİZMAYI ÇİZDİRMEK İSTEMEZLER DİYE DÜŞÜNÜYORUM
O YÜZDEN BUGUN DOLARDA LONG POZ AÇAN
ENDEKSTE SHORT AÇAN DİKKATLİ OYNAMALI
BAKAN OLDU DOLAR RALLİ YAPTI DEDİTTİRMEZLER GİBİ GELİYOR BANA YTD
Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
asdfasasfadf yahu bu tevazuyu reisiniz gösterseydi şuan Türkiye çok daha yaşanılır bir yer olacaktı. bir koltuk yüzünden koca ülkeyi bataklığa sağladı.. dolar 5 lira olmuş .. asgari ücret 340 dolar.. yani günlüğü 11 dolara çalışan buna rağmen işsizlikten kırılan bir halk var. çin ile dalga geçenler günlük 2 dolara çalışıyorlar diyenler dönüp bi baksın ne haldeyiz diye.
dünyanın tüm 40 iq luları da bunu başarı olarak sunuyor ya ona şaşıyorum ..
bundan 10 yıl sonra bu ülkenin işgale uğramasına neden olacaksınız haberiniz yok.. osmanlı da bu kıt akıllılar yüzünden çöktü , koca imparatorluğu yerle bir ettiler talan edip paramparça kıçı açık ayağı donuk bir halk bıraktılar.
aynısını yaşatacaksınız bu ülkeye neden mi ? çünkü düşünme ve algılama yetisi hiç olmadı bu gürühta. bunun için uğraş da vermediniz.
damadı ekonomi bakanı yapan adam bile şaşırıyordur lan bu adamlar niye bişey demiyor diye..
dÜN 127 BİP
BUGUN : 122 BİP
VAY BE KATLİAMA BAK YTD
Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
Pes valla..
GARAN ..-2,92 açabiliyor muş.....!!!
abartıya bak! 25 kademe aşağıdan aç..
Yer İmleri