Sayfa 342/813 İlkİlk ... 242292332340341342343344352392442 ... SonSon
Arama sonucu : 6502 madde; 2,729 - 2,736 arası.

Konu: BUCIM - Bursa Çimento

1. Sayın Sulzer şikayet etmeniz lazım.Tek burası değil diğer yerlerde çevirdikleri dolapları da.Ben bunu bilir bunu söylerim.Bende çerezlik var bu sene GK yı karıştıracaktım.Amacım planım buydu.Ama cengaverlik yaptığım hissenin birinde karşılığı yatırımcılardan yediğim küfürler hakaretler ithamlar olunca.Bir daha tövbeliyim böyle işlere.En azından herkesin gözünün önünde.Ama sizin yerinizde olsam 1 dakika durmam şikayet ederim.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

2. bu kadar güzel bilanço ile hala daha daha aşağıya basmaları çok saçma. 2. çeyrek bilanço ile 6 üzerine atacak diye tahmin ediyorum. ama 3. çeyrek için pek ümitli değilim galiba limanın taksidi o döneme denk geliyor. yanlışta biliyor olabilirim.
    "O'nun yaptıklarını ben başaramazdım. asıl devrimci Atatürk'tür. Bu kadar büyük bir devrim yaptım ama Atatürk'ün yaptıklarını başaramazdım…" Fidel Castro - Habitat Toplantısı İstanbul 1997

3. Bu yol Aşık Veysel'in Uzun İnce bir yolu.Eğer seviyorsak,aşka inanıyorsak;vazgeçmeyeceğiz.
    Bucim dinamik bir hisse değil.Sebebi; büyük çoğunluğu toplanmış,kalan kısmı da inatçı,bilinçli yatırımcının elinde.Yoksa yılda sadece 15 krş temettü için kim tutar bu senedi?
    Evet doğrudur..Bucim kendisi dahil iştirakleriyle en az 1 milyar dolar eder.Yani düşünün bir ne kadar ucuz olduğunu...Ama sadece Bucim mi? daha ne senetler var piyasa değerinin çok çok altında işlem gören.
    Normalde senette bu tür oyunlar olmasa Tarman 5 TL den bu hisseyi kapar alır ve de üzerine yemek ısmarlar.
    Burada ky ler olarak yanlışımız;hep malda olmak...Almışız bekliyoruz.Her türlü hava şartlarına açığız.Oysa bizim gibi yatırımcılar ürkek olacak.Korkak olacak.Tam anlamıyla ödlek olacak.Yılda en az 10 kez çöken borsaya gelip nazlanarak alacak.Bir de alacağı malı yavaş yavaş alacak.Küt diye değil.
    Kısacası;yapacak bir şey yok.Yağmurun dinmesini bekleyeceğiz.Beklerken de hem fiyatın düşüşünden hem de taşıma maliyetinden zarar ederek bunalacağız.

Alıntı Originally Posted by joeyramone Yazıyı Oku
    bu kadar güzel bilanço ile hala daha daha aşağıya basmaları çok saçma. 2. çeyrek bilanço ile 6 üzerine atacak diye tahmin ediyorum. ama 3. çeyrek için pek ümitli değilim galiba limanın taksidi o döneme denk geliyor. yanlışta biliyor olabilirim.
    Saygıdeger kardeşim roda taksiti ile birlikte toplam borç 334 milyon oysa dönen varlıklar toplamı 577 milyon bu varlıgın303 milyonu bir bankada olabilir çünki ilişkiliolmayan taraftaki alacak şeklinde, 47 milyonu kasada nakit ve hiçbir çimento şirketinde olmayan cari oranlara sahip, bunun için Sayın i.tarmanı kutlamak gerekli, borsada hisse ucuz o başka konu. Diyecegim şu roda taksit ödemesi için endişelenmeyin. Saygılar

5.  Alıntı Originally Posted by hasan polat Yazıyı Oku
    Saygıdeger kardeşim roda taksiti ile birlikte toplam borç 334 milyon oysa dönen varlıklar toplamı 577 milyon bu varlıgın303 milyonu bir bankada olabilir çünki ilişkiliolmayan taraftaki alacak şeklinde, 47 milyonu kasada nakit ve hiçbir çimento şirketinde olmayan cari oranlara sahip, bunun için Sayın i.tarmanı kutlamak gerekli, borsada hisse ucuz o başka konu. Diyecegim şu roda taksit ödemesi için endişelenmeyin. Saygılar
    Tabii Sayın Hasan Polat ; özellikle dolar bazlı grafiği açınca 1 dolardan alım imkanı tanıdığı için sayın İ.T için hayır hasenat falan yaptırması lazım yeni alanların.ama bir de 3-4 dolar maliyeti olup yıllardır bekleyenlere sormak lazım.Gerçekten çok başarılı kendisi. Çok haklısınız.
    Ayrıca sizi de buraya boş yere tezgah açmayacağınızı bilecek kadar iyi takip ederim.
    Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 11-07-2018 saat: 14:46.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Tabii Sayın Hasan Polat ; özellikle dolar bazlı grafiği açınca 1 dolardan alım imkanı tanıdığı için sayın İ.T için hayır hasenat falan yaptırması lazım yeni alanların.ama bir de 3-4 dolar maliyeti olup yıllardır bekleyenlere sormak lazım.Gerçekten çok başarılı kendisi. Çok haklısınız.
    Ayrıca sizi de buraya boş yere tezgah açmayacağınızı bilecek kadar iyi takip ederim.
    Şimdi ben hissenin borsada ucuz oldugunu zaten söyledim, benim diger söyledigimde hissenin finansallarının iyi oldugu idi.Beni buraya tezgah açmakla suçluyorsunuz ama hissenin 1 dolar gibi uygun bir fiyatta oldugunuda kabul ediyorsunuz. Ben al veye sat tavsiyesinde bulunmadım benim amacım ne olabilir sizce? yukarıdaki arkadaş ,roda ödemesinin sıkıntı yaratıp yaratmayacagını soruyordu ben ona cevap verdim ama sizin benim buraya tezgah açma niyetimle ilgili ifadeniz tamamıyla insanları karalamaya yönelik iftiracı ve yalancı tutumunuzla ilgili. Allahtan sizden ve sizin gibilerden beni ülkemi ve insanlarımızı korumasını diliyorum

7. Valla süper cevap yazmışsınız.Ben sadece bir kısmını düzelteyim.

Ayrıca sizi de buraya boş yere yatırım yapmayacağınızı bilecek kadar iyi takip ederim.Kusurabakmayın buradaki arkadaşların çoğu da benim birilerini kolay kolay takip etmeyeceğimi bilir.Ben bilakis buraya gelmenizin olumlu olduğu manasında yazdım o yazıyı.1 dolar fiyata kimin sebebiyet verdiği açık.Neden sizi suçlayayım,neden size iftira atayım.Size hayırlı bol kazançlar dilerim.

bursaçim 2016 da 2,2 doları görmüş.o sene hisse başı getirisi 0,23 dolar yani dolar bazında getirisinin 10 katına yakın bir fiyat degerlenmesi olmuş. ben, 2018 deki dolar bazında isse başı getiisinin en az 9 katını görecegine inanıyorum . bütün hisseler borsada bazen düşer bazen çıkar bunların nedenleri çeşitli olabilir nitekim bucim de 3,6 lı rakamlardan 6,7 li rakamlara yukselmiş ama şu anda düşüş trendinde son 2 yıldır 4,67 nin altına inmemiş beklenti bu sene hisse karının artması ve fiyatında yükselmesi. şimdi bu hisseyi alanların bu konulara konsantre olması gerekirken ona sataşma buna laf sokma veya tezgah açma işimiz olamaz yukarıdaki yazınızı okudum ve iyi niyetinize inanıyorum

Sayfa 342/813 İlkİlk ... 242292332340341342343344352392442 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •