Artan

13,86 10 18:10
16,73 9.99 18:10
48,46 9.99 18:10
47,80 9.99 18:10
9,49 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

74,25 -10 18:10
1,80 -10 18:10
247,50 -10 18:10
261,00 -10 18:10
355,50 -10 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.483.671.562,50 18:10
7.660.126.892,25 18:10
7.224.558.633,72 18:10
6.414.277.037,00 18:10
6.015.548.689,20 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8046 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by ozzyken Yazıyı Oku
    konuyla alakası yok ama bugüm bir olay yaşadım.finansbank enpara şubesinden atm ile 1500 usd çektim.tebe yatırırken 50 doları kabul etmedi.2 atm de denedim.yine olmadı ardından çektiğim finansbank atm den doları hesabıma yatırmak istedim bu sefer atm de kabul etmedi.çözüm merkezini aradım finansbank şubesine gidin doları değiştirsin dediler.şubeye gittim doları yine almadılar.
    yani kısaca atmden bana eski dolar verildi ama ben bunu atmden yada şubeden kabul ettiremedim.bu suç değil mi nasıl bankalar bu kadar pişkin olabiliyor anlamıyorum
    Bu tür risklere karşı dovizi şubeden çekmenizi ve gişede size verilmeden hemen önce para sayma makinasından geçirilirken verilen paraların seri numaralarını gösteren şerit fişin verilmesini istemenizi ve dekontla birlikte saklamanızı öneririm.

Alıntı Originally Posted by elma Yazıyı Oku
    Bu tür risklere karşı dovizi şubeden çekmenizi ve gişede size verilmeden hemen önce para sayma makinasından geçirilirken verilen paraların seri numaralarını gösteren şerit fişin verilmesini istemenizi ve dekontla birlikte saklamanızı öneririm.
    bu değerli bilgi için teşekkür ederiz... para sayma makinesi seri numaralarını okuyup fişe basıyor demek...
    yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by elma Yazıyı Oku
    Geçenlerde Vakıf'tan 2000 dolar çekmiştim..herhangi bir talebim olmamasına rağmen bahsettiğiniz şerit fişi çıkartıp imzalattılar sonra nüshayı kendilerine aldılar..pek bir anlam veremedim..ben sadece 100'lükleri yırtık var mı diye kontrol ettim..bilginiz var mı, kasa tutsun diyemi yapıyorlar bu işi..ilk defa karşılaştım böyle bir durumla..sonra şimdi sizden duymuş oldum..saygılar..

Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Geçenlerde Vakıf'tan 2000 dolar çekmiştim..herhangi bir talebim olmamasına rağmen bahsettiğiniz şerit fişi çıkartıp imzalattılar sonra nüshayı kendilerine aldılar..pek bir anlam veremedim..ben sadece 100'lükleri yırtık var mı diye kontrol ettim..bilginiz var mı, kasa tutsun diyemi yapıyorlar bu işi..ilk defa karşılaştım böyle bir durumla..sonra şimdi sizden duymuş oldum..saygılar..
    Genelde nakit döviz yatırırken seri numara listesini gösteren şerit fişi müşteriye imzalatır ve TCMB takasta kabul görmez ise müşteriye iade ederler, sorumluluk müşteriye ait. Nakit döviz çekerken de bazı bankalar seri numara listesini gösteren şerit fişi alır, saklarlar, ancak müşteriye imzalatma gereği duymazlar. Kasa dengesi ile değil, nakit dövizin sahte çıkması, güvenlik kontrollerinden çeşitli nedenlerle geçmemesi sorunlarına, ihtilaflarına karşı alınan tedbir olduğunu düşünüyorum. Hatta bazı bankalar nakit döviz yatırırken seri numara fişini müşteriye imzalatmanın yanısıra üzerinde yazı, karalama, leke, damga, çatlak, yırtık, çentik vb bulunan paraların ön ve arka yüzlerini de tarar, görüntülerini saklar. Şekerbank'a yolu düşenler bunu çok iyi bilir.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •