Artan

38,72 10 16:06
156,20 10 16:03
145,20 10 15:39
1,32 10 16:06
244,20 10 16:06
Artan Hisseler

Azalan

30,96 -10 16:06
14,64 -9.96 16:06
85,40 -9.15 16:06
74,90 -7.07 16:06
28,86 -6.9 16:06
Azalan Hisseler

İşlem

8.689.829.945,75 16:06
6.625.715.378,63 16:06
5.127.985.183,11 16:06
4.965.829.715,60 16:06
4.653.418.545,60 16:06
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by trion Yazıyı Oku
    altın forumu yokmu hisse.nette 350 gram altın aldım 188.7 liradan su ons 10 gun onceki degeri olan 1310 dolarda olsaydı voleyi vuruyoduk ...198 tl den okuturduk ..ons 1250 dolarken 191 tl su an ...dolar ve ons aynı anda yukarı gittigi zaman dolar euro halt etmis gram yanında
    Ama garip bi şekilde şu aralar beraber gidip gelmiyorlar.. Ons düşerken gram dolar yükseliyor, dolar düşerken ons yükseliyor.. 183 lira oldu en düşük yakın zamanda.. Benim de araştırdım kadarı ile altın başlığı yok.. Belki vardır..

Yatırım tavsiyesi değildir...

Alıntı Originally Posted by ekmekparası Yazıyı Oku
    Ama garip bi şekilde şu aralar beraber gidip gelmiyorlar.. Ons düşerken gram dolar yükseliyor, dolar düşerken ons yükseliyor.. 183 lira oldu en düşük yakın zamanda.. Benim de araştırdım kadarı ile altın başlığı yok.. Belki vardır..

aynen oyle yurtdısı ons dusuyor nerdeyse 10 gunu gecti ...bende karsılasmadım oyle bir forumla .ons yukseldigi zaman icerde dolarda yukseliyorsa gram dan baskasını tanımam...fiziki tutulacaksada bana gore en iyisi 24 ayar gram ve 7.2 gram olan kalın ata lira ..ve ceyrek altın ..mesela alıs satıs arasında 10-15 lira fark var ....digerleri iscilik cok ..icerde tahtakaleyi kucumsemeyin orada oyle parababaları spekulotorler varki icerde dolar ve altının fiyatını bankalardan cok onlar belirliyor

3.  Alıntı Originally Posted by trion Yazıyı Oku
    aynen oyle yurtdısı ons dusuyor nerdeyse 10 gunu gecti ...bende karsılasmadım oyle bir forumla .ons yukseldigi zaman icerde dolarda yukseliyorsa gram dan baskasını tanımam...fiziki tutulacaksada bana gore en iyisi 24 ayar gram ve 7.2 gram olan kalın ata lira ..ve ceyrek altın ..mesela alıs satıs arasında 10-15 lira fark var ....digerleri iscilik cok ..icerde tahtakaleyi kucumsemeyin orada oyle parababaları spekulotorler varki icerde dolar ve altının fiyatını bankalardan cok onlar belirliyor
    Peki külçe altın kg lık.. Hani şu İstanbul Altın rafinerisinin bastıkları.. Onlarda da al sat makası/masrafı az diye biliyorum..

Peki külçe altın kg lık.. Hani şu İstanbul Altın rafinerisinin bastıkları.. Onlarda da al sat makası/masrafı az diye biliyorum..

kulce altını heryerde bulunmaz siparisle getirttiriliyor benim bildigim ama hic ilgilenmedim onunla ilgilendigim kısımı anlatayım ..anlasmalı kuyumcu olursa dusuk olur mesela benim 25 yıldır fiziki olarak aldıgım sattıgım kuyumcu var gram altın alıs satıs arasında 2 tl fark var diyelim bana 0.40 kurus uyguluyor..kalın ata lira sattım diyelim o anki satıs fiyatından benden geri alıyor ...yoksa genelde kuyumcukarda 24 ayar gram altında alıs satıs farkı 1.5 liradan dusugunu bulmanız imkansız gibi ...bankalar olarakta en dusuk kuveyturk diye biliyorum 0.90-1 tl arası .

5.  Alıntı Originally Posted by trion Yazıyı Oku
    kulce altını heryerde bulunmaz siparisle getirttiriliyor benim bildigim ama hic ilgilenmedim onunla ilgilendigim kısımı anlatayım ..anlasmalı kuyumcu olursa dusuk olur mesela benim 25 yıldır fiziki olarak aldıgım sattıgım kuyumcu var gram altın alıs satıs arasında 2 tl fark var diyelim bana 0.40 kurus uyguluyor..kalın ata lira sattım diyelim o anki satıs fiyatından benden geri alıyor ...yoksa genelde kuyumcukarda 24 ayar gram altında alıs satıs farkı 1.5 liradan dusugunu bulmanız imkansız gibi ...bankalar olarakta en dusuk kuveyturk diye biliyorum 0.90-1 tl arası .
    Teb de aralarında en ucuz satış fiyatı olandı.. Teşekkürler bilgilendirme için..

Teb de aralarında en ucuz satış fiyatı olandı.. Teşekkürler bilgilendirme için..

onemli degil tebi bilmiyordum ben kuveyt 5/24 kullanıyorum dusuk alım satımlar icin ( gunluk 50 000 tl lik doviz altından fazlasına izin vermiyor ) bazen daha cok oluyor ama orda genelde 0.90-1 tl oluyor diger bankalar genelde 1.2-.2 tl arası oluyor .kolay gelsin

7.  Alıntı Originally Posted by trion Yazıyı Oku
    Bence sebebi çok opportunity bir ülke olduğumuz içindir [emoji23] Tahtaklae ekibi izin vermiyor olabilir veya genel anlamda para babaları..

8.  Alıntı Originally Posted by ekmekparası Yazıyı Oku

acaba ters kolerasyonları olabilir mi

syg,

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •