Sayfa 196/330 İlkİlk ... 96146186194195196197198206246296 ... SonSon
Arama sonucu : 2635 madde; 1,561 - 1,568 arası.

Konu: FLAP - Flap Kongre Toplantı Hizmetleri

1.  Alıntı Originally Posted by Acaibamca Yazıyı Oku
    bu yıkım halkbankası ya da fich notu senaryosu olmasın. ytd
    daha fazlasıda var, onca sene üretime yatırılmayıp betona gömülen trilyonlarca dolarla,eklede ekle hepsini bir şişeye çalkala iç...daha iyi günler yaşıyoruz avmdeki
    zenginlere daha sıra gelmedi onlarda çekecekler...sende fazla rahatlama alırlar ayağının altından tabureyi
    FİKİRLERİM BENİ BAĞLAR Y.T.D

2.  Alıntı Originally Posted by seviciadam Yazıyı Oku
    daha fazlasıda var, onca sene üretime yatırılmayıp betona gömülen trilyonlarca dolarla,eklede ekle hepsini bir şişeye çalkala iç...daha iyi günler,sende fazla rahatlama alırlar ayağının altından tabureyi
    bura yayla yayıldım halıya hava bulutlu rüzgâr esiyor doya doya.

3.  Alıntı Originally Posted by Acaibamca Yazıyı Oku
    bura yayla yayıldım halıya hava bulutlu rüzgâr esiyor doya doya.
    imf e borcumuz kalmadı yalanına inanan cahil halkım,480 milyar dolar iç borcu hesaba dahi katmıyor,ver eline fazladan bin lira herşeyini ortaya koyar...yazık leylekte bulamayacaklar çıkartmak için
    halıya sıkı sarıl sert rüzgar eser mazallah

4. kameraman bu kadar çekinme doğru doğrudur,siyaset yapmıyoruz ekonomi içerisinde kabinede ki damatta var...rahat ol kasma yazını geri silme
    dolar 4.77 e vurdu gemi çatırdıyor dalgalar çok yüksek ,Allah Allah
    piyasada şu an çekler patlıyor,önünü gören yok sis duman

5.  Alıntı Originally Posted by seviciadam Yazıyı Oku
    kameraman bu kadar çekinme doğru doğrudur,siyaset yapmıyoruz ekonomi içerisinde kabinede ki damatta var...rahat ol kasma yazını geri silme
    piyasada şu an çekler patlıyor,önünü gören yok sis duman
    o arkadaş da haklı. 7.300 demişti. kapatmadı. inşaallah bugün ya da yarın olur ise o da haklı çıktı deriz. damat çok yordu. artık soğumak lazım. ytd. adam güvendim kızımı verdim en güvendiğim o. onada mecbur hazineyi teslim edeceğim. diyor. herhalde. ytd

6.  Alıntı Originally Posted by seviciadam Yazıyı Oku
    kameraman bu kadar çekinme doğru doğrudur,siyaset yapmıyoruz ekonomi içerisinde kabinede ki damatta var...rahat ol kasma yazını geri silme
    arkadaşım canım yandı birkere. doğruları gerçekleri söylemek lazım ama yoğurdu üfleyerek yiyoruz kardeşim. Evet damadın ekonominin başına geçmesi yetti .zaten pamuk ipliğine bağlı ekonomi hepetn cortlayacak. Arkadaş hiç adam yoksa getir Ali babacanı. onun bile ismi yeterdi ama ne diyelim be kardeşim .Biz bile bu aklımızla bunu öngörebiliyorsak en tepedekiler neden öngöremiyorlar? birde Mehmet Şimşek olayıvar. garantinin satışlarında parmağı olduğu iddası gündemde.

7.  Alıntı Originally Posted by Acaibamca Yazıyı Oku
    o arkadaş da haklı. 7.300 demişti. kapatmadı. inşaallah bugün ya da yarın olur ise o da haklı çıktı deriz. damat çok yordu. artık soğumak lazım. ytd. adam güvendim kızımı verdim en güvendiğim o. onada mecbur hazineyi teslim edeceğim. diyor. herhalde. ytd
    Güzel kardeşim iki gündür borsa tepetaklak. Flap neyapsın. Endex normal olsaydı buğun 8'leri konuşuyor olacaktık. Neyse gün sonu ve yarın önemli. bugünü 7 üstü kapatırsak yeterli bence üstü bonus olsun

8. SABAH GAZETESİ YAZARI BORSA İÇİN MEHMET ŞİMŞEKâ€™İ İMA ETTİ
    Hükümete yakın Sabah Gazetesi’nin yazarı Dilek Güngör bugünkü köşe yazısında borsadaki satışlarda Mehmet Şimşek’in olduğunu ima etti. Güngör yazısında şu ifadeleri kullandı: Dün yaşanan satışların arkasında kim ya da kimler var? Merak edip baktım. Borsada en çok satışı yatırım bankası Merrill Lynch yapmış. Elbette banka birilerinin portföyünü satıyor. Onu biliyoruz da borsanın lokomotif kağıdında bu işlemlerin yapılmasına ne diyelim? Malum, Garanti borsanın lokomotif hisselerinden… O hissede yapılan işlemler borsanın tamamını etkiliyor. Bu arada şeytanın avukatlığını yaptığımı sanmayın. Fakat Merrill Lynch’in Mehmet Şimşek’in eski çalıştığı yer olması acaba sadece bir tesadüf mü?

Sayfa 196/330 İlkİlk ... 96146186194195196197198206246296 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •