Sayfa 39/1252 İlkİlk ... 29373839404149891395391039 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 305 - 312 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by trion Yazıyı Oku
    İşte uzun vade ons u atesleyecek beklentilerimden biri bu Fed in faiz artırımından yeniden indirimine başlaması yeniden parasal genişleme yani .
    Aynen..

Yatırım tavsiyesi değildir...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,669
     Alıntı Originally Posted by yeniozrumeli Yazıyı Oku
    Bist te KOCAOĞLAN ı tokatlıyorlar. -%5
    Hepsine tecavuz sirasi gelecek.
    Kimseye ayricalik yok.
    Veya unlu bir eski spekulatorun dedigi gibi yagmur yaginca islanmayan hisse kalmaz.
    Ama bazilarina misyoner, bazilarina bacak omuza.
    Bazilarina da doggy style
    Tek fark bu..
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,669
     Alıntı Originally Posted by trion Yazıyı Oku
    Bistte alınıp satılacak nokta bilinirse adamı zengin eder ama kısa yoldan köşe olim diye misal %200 yükselmiş bir kağıdı alırsan batırır adamı...borsadan kaybettigimde çok oldu ama totalde kardayim..( diger yatırım araçlarından 7-8 yılda kazanamayacagimi son 1 yılda bistte kazandım) kaybederek öğrenilen birşey bu...kaybettigimde bile borsaya karşı olmadım..çünkü hata benimdi alınacak noktada yanlışlık yapardım ....yıllardır bu forumdayim borsa ya olumlu bakan bir sayın dudu bir ben varim demirbaş olarak birde power PC vardı borsa düşmanı eski TL ci sonradan dolarci kayboldu İngiltere'de kısacası sadece TL mevduatta veya dolarda kalmak olmaz ...önce ogrenip ufaktan başlatarak tüm enstrümanlara adım atmak gerekli böylece enflasyon üstünde getiri elde edebilirsin paranı çoğaltabilirsiniz yoksa kal TL mevduatta çoğu zaman enflasyon kadar bile kazanamiyorsun
    Cok dogru nasihatlar bunlar gencler icin.
    Tskler

4. bist de timsah gibi pusuya yatmak için daha erken

üstad derki düşen bıçak havada tutulmaz yerden alınır
    alimallah bir yerini keser kanatırsın canın yanar der...
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

5.  Alıntı Originally Posted by ekmekparası Yazıyı Oku
    Aynen..

Yatırım tavsiyesi değildir...
    Bir patlama yapacak ama zamanını bekliyor işte ..o zaman Fed in artık genişlemeye geçiyorum demesi olacak gibi..( küresel savaş küresel kriz de tetikleyebilir ama inşallah olmaz zaten o zaman can ve mal tehliken olur ) su dolar 4200 olsoda ons ta dusebildigi yere kadar düşse ordan %100 girsek ..1940 onsu egale edip 2500_3000 ons a gidecegini dusunuyorum dolar TL ninde heryil en az enflasyon kadar artacağını varsayarsak uzun vade çok karlı olacağını düşünüyorum. 16 yıl bekledim 9 TL den aldığım ceyrekleri 170 TL den sattım %1800 kar üstelik sadece dolar TL arttı p süre içinde ons pek bir katkı sunmadi...ons ta 1940 dolarda olsaydı sattigimda tahminen %3500 civarı kar edecektim çok uzun vade gerçekten altın ve arsanın yanına hiçbir yatırım aracı yaklasamaz.

6.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Cok dogru nasihatlar bunlar gencler icin.
    Tskler
    rica ederim

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,669
     Alıntı Originally Posted by trion Yazıyı Oku
    Bir patlama yapacak ama zamanını bekliyor işte ..o zaman Fed in artık genişlemeye geçiyorum demesi olacak gibi..( küresel savaş küresel kriz de tetikleyebilir ama inşallah olmaz zaten o zaman can ve mal tehliken olur ) su dolar 4200 olsoda ons ta dusebildigi yere kadar düşse ordan %100 girsek ..1940 onsu egale edip 2500_3000 ons a gidecegini dusunuyorum dolar TL ninde heryil en az enflasyon kadar artacağını varsayarsak uzun vade çok karlı olacağını düşünüyorum. 16 yıl bekledim 9 TL den aldığım ceyrekleri 170 TL den sattım %1800 kar üstelik sadece dolar TL arttı p süre içinde ons pek bir katkı sunmadi...ons ta 1940 dolarda olsaydı sattigimda tahminen %3500 civarı kar edecektim çok uzun vade gerçekten altın ve arsanın yanına hiçbir yatırım aracı yaklasamaz.
    Ureten buyuyen bir sirketin deger artisinin yanina yaklasamaz bence.

Varlik korumak icin ideal.

Syg,

8.  Alıntı Originally Posted by TOPRAK-SERDAR Yazıyı Oku
    bist de timsah gibi pusuya yatmak için daha erken

üstad derki düşen bıçak havada tutulmaz yerden alınır
    alimallah bir yerini keser kanatırsın canın yanar der...
    Aynen öyle.Sisin tozun dumanın dağılması gerek.
    Borsa da kazanç, uygun fiyattan alırken olur, satınca gerçeğe dönüşür.
    YAZDIĞIM YORUMLAR KİŞİSEL DÜŞÜNCE VE FİKİRLERİMİ İFADE EDER.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

Sayfa 39/1252 İlkİlk ... 29373839404149891395391039 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •