Evet ben de rxpu nun paylaşımında okudum yazıyı.. Benim de dikkatimi çeken kısımdı şu sermaye kontrolü kısmı idi.. Aklıma hesaplara el konur mu acaba sorusu geldi.. Ürkütücü [emoji15]
Ne alakası var istatistikten bahsediyoruz. Elimizde boyle bir veri yok tabii maalesef. Ama bu marketlerde satılan pek cok gıda ürününün kalitesi şüpheli bence. Yoksa bir komşumuz vardı günde 3 paket sigara içerdi adama bisey olmadı herkesi gömdü diyip sigaraya mı başlayalım?
istatistikten bahsediyorsun lakin elinde veri yok, yazdığın şeyi bir daha oku ne kadar bilimsel..?
ben de diyorum ki migrosa gidenler orana vurduğunda bime gienlerden daha fazala kanser oluyor
böyle bir model var lakin elimde veri yok..!!
Bir de müslüman görünüp ithal mal kitliyorlar. BIM de A101 de satılan kuruyemişlerin % kaçı ithal? Kuruyemiş poşetlerinin üzerinde yazıyor. İnanmıyorsanız kuruyemiş ambalajlarını tek tek okuyun. Made in XXXXX. Yurtdışından GDO lu kuruyemişleri ithal edip Türkiye’de ambalajlatarak müslümanlara itekliyorlar!!! :-)
Kuruyemişin yanına yaklasa bilsek antep fıstığı 70 lira pazarda ufacık kabugu para ambalaj li olursa 100gr 10 lira kg 100 lira insanin bogazindan gecmez bi avucya yarisi kabuk.
Herşeyi tek bir yerden almak mantıklı değil
Migros'un kampanyalarını takip etmek lazım
Zaten kampanyaların da amacı bu değil mi: "birkaç üründe indirim yapayım gelen diğer ihtiyaçlarını da benden alırsa onlardan acısını çıkarayım"
Bozulmayacak ürünlerde güzel fiyat yakalayınca stok yapmalı
ne günlere kaldık İster istemez stok yapalım diyoruz.
Yer İmleri