Sayfa 740/1223 İlkİlk ... 240640690730738739740741742750790840 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 5,913 - 5,920 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

1. Enflasyon dusmez aga. Cekirdek citliyorduk. Arkadas dedi ki bu cin mali. Inanmadim. Pakete baktik. Harbiden cin menseli.
    Bildigin ayçiçeği çekirdeği. Nasil olacak bu isler. Hani bilimde sanatta cok uretiyor olsak cekirdegi cinden alalim dicem. O da yok . Cok kizdim. pazartesi gidip gene turkcoin sortlayacam. Ytd.

2.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Enflasyon dusmez aga. Cekirdek citliyorduk. Arkadas dedi ki bu cin mali. Inanmadim. Pakete baktik. Harbiden cin menseli.
    Bildigin ayçiçeği çekirdeği. Nasil olacak bu isler. Hani bilimde sanatta cok uretiyor olsak cekirdegi cinden alalim dicem. O da yok . Cok kizdim. pazartesi gidip gene turkcoin sortlayacam. Ytd.
    Daha önce bir çok kez yazdım. İthalatın esas sebebi bu küçük gördüğümüz şeyler. Özellikle kozmetik ve gıda ürünleri.

Bir de şu var. İthalat yaptığımız ülkelere aynı oranda ihracat yapmıyoruz. Mesela almanya bize 10 satıyor 1 alıyor. Bu böyle olmamalı. Bunlara bile ayar verseler yeterli.

3. Ne oldu sonuç

Fitch geçirdi

GAP var mı eksi artı

Beklenti ne

Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Cep telefonu denen birşey var ağam. Balkonda her sigara da girip bakıyorum işte😀
     Alıntı Originally Posted by twilight1517 Yazıyı Oku
    Sn tospa balkondan hiç girmiyorsunuz anlaşılan

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by berryforeva Yazıyı Oku
    Daha önce bir çok kez yazdım. İthalatın esas sebebi bu küçük gördüğümüz şeyler. Özellikle kozmetik ve gıda ürünleri.

Bir de şu var. İthalat yaptığımız ülkelere aynı oranda ihracat yapmıyoruz. Mesela almanya bize 10 satıyor 1 alıyor. Bu böyle olmamalı. Bunlara bile ayar verseler yeterli.
    dünyada en fazla mersedes/audi/vw makam arabası kullanan ülke hangisi acaba açıklansa keşke öğrensek ?? belki bir araştırma vardır bu konuda..

gördüğüm kadarıyla bakanından, genel müdürüne, belediye başkanına kadar tam bir israf hakim kamuda makam araçları konusunda..ayrıca ticaret odaları, sanayi odaları, ve kendini önemli hisseden bir çok kurum bu kervanda..

Türk siyasi tarihine "yanına passat mı çekeyim" şeklinde geçmiş bir kara mizah örneğide var..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    dünyada en fazla mersedes/audi/volkwagen makam arabası kullanan ülke hangisi acaba açıklansa keşke öğrensek ??

gördüğüm kadarıyla bakanından, genel müdürüne, belediye başkanına kadar tam bir israf hakim kamuda makam araçları konusunda..ayrıca ticaret odaları, sanayi odaları, ve kendini öenmli hisseden bir çok kurum bu kervanda..

Türk siyasi tarihine "yanına passat mı çekeyim" diye geçmiş bir kara mizah örneğide var..
    Eger devlet kemer siksa ve bunu halka anlatsa, emin ol halkta bir sekilde bunun icinde olur ne bileyim tuketimini azaltir, bankada ki dovizini bozdurur ama adam bakiyor hepsinin altinda milyonluk arabalar, saraylarda yasiyorlar, bankalarinda dolarlar, meclise lamborgini ile geliyorlar, o seyahat senin bu seyahat benim, hanimlarin elinde 50 bin dolarlik hermes canta, kolunda 100 bin dolarlik saat.

Butun bunlar halkta olumsuz bir algi yaratiyor ve doviz satin dedikce doviz aliyorlar

dünyada en fazla mersedes/audi/vw makam arabası kullanan ülke hangisi acaba açıklansa keşke öğrensek ?? belki bir araştırma vardır bu konuda..

gördüğüm kadarıyla bakanından, genel müdürüne, belediye başkanına kadar tam bir israf hakim kamuda makam araçları konusunda..ayrıca ticaret odaları, sanayi odaları, ve kendini önemli hisseden bir çok kurum bu kervanda..

Türk siyasi tarihine "yanına passat mı çekeyim" şeklinde geçmiş bir kara mizah örneğide var..
    1 ci Almanyadır.

ABD olmasi lazim. Yilda 1.3 milyon araba satiyor ABD ye.

Sayfa 740/1223 İlkİlk ... 240640690730738739740741742750790840 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •