Devlet memuru cok kazanmiyor biliyorum . Cok az kaxaniyor hatta. Ama ozel sektor artik ondan da az kazaniyor. Ama duzgun vergisini veren hic bir odemesini aksatmayan isverenlerde vergi ve ssk yuku altinda eziliyor.yaninda calisanlara hakkini veremiyor.misal vereyim 3 sirket var adimiza ayni cati altinda . Bir arkadasimizin esini yanimizda 1 ay sskli yaptik es durumundam tayin olayi vardi .gecen sene subat tatili zamaniydi. Rakami tam hatirlamiyorum tahakuk 650 civari idi .parayi yatirmaya gittik .bunu cok iyi hatirliyorum 170 tl az aldilar.duzenli odedigimiz icin bize devlet kiyak yapmis . Aynen memurun ifadesi bu.aha dedim ilk kez herseyi gununde yatirmanin faydasini gordum sevindim.megerse sadece 6 ay otelemis .o sirkette faal olmadigi icin orada calisan yok. 6 ay sonra o 170 yeniden borca islenmis .arti gecmiste yapilmis indirimleri de ilave etmisler 1520 tl borc faiziyle .sadece tesadufen muhasebeciye sordurttum bak bakalim bu sirketlerde gozumuzden kacan birsey vergi ssk birsey varmi diye aratirinca gorduk..neyse 1520 lirayi yeniden kasim ayi gibi odedim .yilbasinda af geldi yeniden ssk bagkur borclularina.herseferinde yemin ediyorum odemeyecegim diyorum . Ama son odeme gunu gelince yine gidip oduyorum .ama yerli ve milli arkadaslarimin hic biri hic bir borcunu odemez hepsinin ssk ve vergi borclari en az 200 250 bin civari . Ama ben muhalif oldugum icin vatan hainiyim
Atatürk samsuna giderken yurdu düşmanlardan kurtarmaya diyerek mi gitti, anadoluda görünmemiş bir diriliş hareketi başlatmak istiyorum diye mi gitti yok bunları gizli mi tuttu.
Tayyip göreve geldiğinde her yerde bu ********ler zaten sızmamışmıydı. Ben bunları temizleyeceğim deseydi bu adamı tutarlarmıydı/yaşatırlarmıydı. Veya atatürkü samsuna çıkarırlarmıydı. Sizin gerçekten anlama probleminiz var veya cidden körsünüz
Tapatalk kullanarak iPhone X aracılığıyla gönderildi
Mustafa Kemal Anadolu'ya çikar çikmaz milli mücadeleyi başlattı.
2002-2013=11 hesabındaki gibi 11 sene beklemedi.
Reis göreve geldiğinde heryere sizmişti ama %3-5-7-10 neyse hepsi o kadardi.
General rütbesinde yoktular yada yok denecek kadar azdilar.
2014 YAŞ ta ise Reis in atadiği generallerin tamami FETÖ cüydü.
Kim kör şimdi sen ver cevabı.
Yahu rte kendi ne istedilerse verdik demedi mi
Kandırıldık demedi mi
Bu troller rte ye bile inanmıyor
Atatürk adını ağzına almadan önce
Kalk esas duruşa geç
Silkin
Kendine gel
Yer İmleri