Sayfa 743/1223 İlkİlk ... 243643693733741742743744745753793843 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 5,937 - 5,944 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

1.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    İnsan oğlu ve yeni gelişen genetik algoritma da aynı mantık vardır.

Toplumun %99 u okumuş Almanlar bile faşist yönetimi başa getirmiştir. Bunda hayret edilecek bir durum yok.
    Almanlar , Hitler başa gelmesin diye çok yırtınmışlar ama uluslarüstü kapital ve organizasyonlar nazileri aklı başında Almanları eze, eze başa getirip, misyonları bitincede çöpe atmışlardı.

2.  Alıntı Originally Posted by berryforeva Yazıyı Oku
    Hocam devlet memuru yine az kazanıyor. Yoksulluk sınırında maaş alıyor. Kiralar 1000-1500 arası. İki kişi çalışması gerekiyor. Tek kişi yine devlet memuru maaşıyla geçinemez.
    Devlet memuru cok kazanmiyor biliyorum . Cok az kaxaniyor hatta. Ama ozel sektor artik ondan da az kazaniyor. Ama duzgun vergisini veren hic bir odemesini aksatmayan isverenlerde vergi ve ssk yuku altinda eziliyor.yaninda calisanlara hakkini veremiyor.misal vereyim 3 sirket var adimiza ayni cati altinda . Bir arkadasimizin esini yanimizda 1 ay sskli yaptik es durumundam tayin olayi vardi .gecen sene subat tatili zamaniydi. Rakami tam hatirlamiyorum tahakuk 650 civari idi .parayi yatirmaya gittik .bunu cok iyi hatirliyorum 170 tl az aldilar.duzenli odedigimiz icin bize devlet kiyak yapmis . Aynen memurun ifadesi bu.aha dedim ilk kez herseyi gununde yatirmanin faydasini gordum sevindim.megerse sadece 6 ay otelemis .o sirkette faal olmadigi icin orada calisan yok. 6 ay sonra o 170 yeniden borca islenmis .arti gecmiste yapilmis indirimleri de ilave etmisler 1520 tl borc faiziyle .sadece tesadufen muhasebeciye sordurttum bak bakalim bu sirketlerde gozumuzden kacan birsey vergi ssk birsey varmi diye aratirinca gorduk..neyse 1520 lirayi yeniden kasim ayi gibi odedim .yilbasinda af geldi yeniden ssk bagkur borclularina.herseferinde yemin ediyorum odemeyecegim diyorum . Ama son odeme gunu gelince yine gidip oduyorum .ama yerli ve milli arkadaslarimin hic biri hic bir borcunu odemez hepsinin ssk ve vergi borclari en az 200 250 bin civari . Ama ben muhalif oldugum icin vatan hainiyim

3.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    komiksin..

peki recep erdoğan ın BOP eşbaşkanıyım demesini nasıl karşılıyorsun ??
    Atatürk samsuna giderken yurdu düşmanlardan kurtarmaya diyerek mi gitti, anadoluda görünmemiş bir diriliş hareketi başlatmak istiyorum diye mi gitti yok bunları gizli mi tuttu.

Tayyip göreve geldiğinde her yerde bu ********ler zaten sızmamışmıydı. Ben bunları temizleyeceğim deseydi bu adamı tutarlarmıydı/yaşatırlarmıydı. Veya atatürkü samsuna çıkarırlarmıydı. Sizin gerçekten anlama probleminiz var veya cidden körsünüz

Tapatalk kullanarak iPhone X aracılığıyla gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by wolusis Yazıyı Oku
    Atatürk samsuna giderken yurdu düşmanlardan kurtarmaya diyerek mi gitti, anadoluda görünmemiş bir diriliş hareketi başlatmak istiyorum diye mi gitti yok bunları gizli mi tuttu.

Tayyip göreve geldiğinde her yerde bu ********ler zaten sızmamışmıydı. Ben bunları temizleyeceğim deseydi bu adamı tutarlarmıydı/yaşatırlarmıydı. Veya atatürkü samsuna çıkarırlarmıydı. Sizin gerçekten anlama probleminiz var veya cidden körsünüz

Yeni komedyen sen misin ?

Hayırlı olsun

5.  Alıntı Originally Posted by wolusis Yazıyı Oku

Mustafa Kemal Anadolu'ya çikar çikmaz milli mücadeleyi başlattı.
    2002-2013=11 hesabındaki gibi 11 sene beklemedi.

Reis göreve geldiğinde heryere sizmişti ama %3-5-7-10 neyse hepsi o kadardi.
    General rütbesinde yoktular yada yok denecek kadar azdilar.

2014 YAŞ ta ise Reis in atadiği generallerin tamami FETÖ cüydü.

Kim kör şimdi sen ver cevabı.

6.  Alıntı Originally Posted by Whitewalker Yazıyı Oku
    Yeni komedyen sen misin ?

Hayırlı olsun
    Son yaziyi okudum, tepem attı. 2 satir yaziyim dedim.
    Meğer komedyenmiş.

Boşa yer işgal ettim...

Benim ret listesi gene kabarcek o zaman.

Şu ana değn DolarTL 4,8550 civari ağirlikli geçti işlemler.

7. Yahu rte kendi ne istedilerse verdik demedi mi

Kandırıldık demedi mi

Bu troller rte ye bile inanmıyor

8. Atatürk adını ağzına almadan önce

Kalk esas duruşa geç

Silkin

Kendine gel

Sayfa 743/1223 İlkİlk ... 243643693733741742743744745753793843 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız