Sayfa 9/16 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
Arama sonucu : 127 madde; 65 - 72 arası.

Konu: En İyi/Uygun Aracı Kurum/Banka Tavsiyeleri

1. bişey var.bu gün bakiyemdeki param tam 200 tl artması gerirken 1 tl bile oynamadı.aelsan al sat yaptım tam sevinirken parayı bakiyeme koymadıklarını fark ettim.alışta yapıldı.satışta yapıldı,kesin o.karım hemen sizdede geçiyormu ana paraya?kar anınında yansıyormu.akbank interneti kullandım.acil cavaplayın. pls

2. şimdi alb ile görüştüm. Komisyonlarının 10 binde 5 olduğunu belirtiler. işlem hacminde milyon seviyelerini de kısa vadede görmem mümkün değil. Ayrıca koşullu emir verebilmem için aylık 1 milyon seviyesini geçmem gerekiyormuş maalesef.

3.  Alıntı Originally Posted by ERSOYDELTA Yazıyı Oku
    ALB gibi bir kurumla o hacimle onbinde 1 ile çalışmanız GEREKİR..
    eğer kabul etmiyorlarsa
    SİZE kurum mu yok ? o hacim ile
    ALAN yatrıım
    A1
    osmanlı
    hepsi size onbinde 2,1 verir..
    onbinde 1 için ise en az 1 yıl isterler..
    bakın kurumların bu komisyonları BİLE fazladır..
    neden derseniz ŞUAN tüm avrupada bir kurum varki SIFIR komisyon veriyor..TR ye gelmek için ANKET yapıyordu bir ARA yeterli
    katılım olmadığı için GELMEDİ..
    üstad,
    zincir emir , koşullu emir imkanlarını tanıyan arayüzü düzgün komisyon oranı en düşük olan aracı kurum için öneri verebilir misiniz?
    iş hacmi pek yüksek değil. Max 100.000 civarı. alb de 10 binde 5 verdiler. koşul emir için ise 1 mio şartı koşuyorlar.

4.  Alıntı Originally Posted by bausker34 Yazıyı Oku
    üstad,
    zincir emir , koşullu emir imkanlarını tanıyan arayüzü düzgün komisyon oranı en düşük olan aracı kurum için öneri verebilir misiniz?
    iş hacmi pek yüksek değil. Max 100.000 civarı. alb de 10 binde 5 verdiler. koşul emir için ise 1 mio şartı koşuyorlar.
    Bende buna ilişkin bir cevap arıyordum. Tavsiye veren olursa çok şık olur

GT-N8013 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. aracı kurumlar yalan dolan dolmuş,yokmu iyi kurumu tavsiye edecek?

Ben finansinvest aracı kurumundayım.Arkadaşlar aracı kurum batar,aracı kurum güvenilir olmalı gibi soru olabilir mi?Paramıza bu aracı kurumlar güvence veriyor mu?ytd

7.  Alıntı Originally Posted by ozannn Yazıyı Oku
    Ben finansinvest aracı kurumundayım.Arkadaşlar aracı kurum batar,aracı kurum güvenilir olmalı gibi soru olabilir mi?Paramıza bu aracı kurumlar güvence veriyor mu?ytd
    Hisseleriniz, hangi kurumdan işlem yaparsanız yapın MKK nezdinde saklanır. Olası bir kurum iflasında, sahip olduğunuz hisseleri bir başka aracı kuruma aktarabilirsiniz. Batan kurumda nakit paranız varsa o tehlikeye girer sadece. O yüzden eft'yi sadece alım yapacağınız zaman yaparsanız herhangi bir problem oluşacağını sanmıyorum.

Sayın batakçı az rahatladım.Biraz pinpirikliyim.Kısacası hissede olursa param sıkıntı yok doğrumu?Çok teşekkür ediyorum size,sağolunuz.Ytd

Sayfa 9/16 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •