Sayfa 241/1023 İlkİlk ... 141191231239240241242243251291341741 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 1,921 - 1,928 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    ilginc. Faizler bu kadar yuksekken sirketler bu faizi odeyip bir de ustune nasil kar ediyorlar?

Zaten anlasak okula gitmez isadami olurduk. Anlayamiyorum
    Aynen öyle. 2009 da ADEL lerimi zorda kalan bir iş adamının evini alırken satmıştım. (keşke almasaydım) o gün bu gün hastalıklarla boğuşuyoruz. İnşallah feraha ereriz. Dolarıda nisanda 3.80 vermiştim acil ev değişikliği için. Neyse adama o gün abi dedim faizlerde düşük zaten kendini kurtarabilme şansın fazla. O da bana faiz önemli değil asıl olan kar edebilmek demişti. Yani kar en başta geliyor demek ki...

Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    ya gelirken 1 bavul bos zaten 2 bavul hakkim var

1 telefon getirsem 1000 TL azmi? 2 haftaya oradayim
    reha gayaya sor oda yeni telefon alacam diyordu
    bir halt olacağı yok.

3. Sn.Şenay Şerefoğlu çok güzel özetlemiş ekonomik durumu. Mb. Ayın 24 ünde 100 BP üzerinde bir faiz artışına giderse dolar kısmen geri çekilir. Ancak 50 yada 75 bp lik bir artış yeterli görülmeyebilir. Bir sonraki toplantiya çevrilir gözler bu faiz artırımı nereye kadar böyle devam edecek şayet bir de faiz hiç gelmezse işte o zaman işler karışır. Herşey reise bağlı. Ben artırilacagini düşünüyorum ama 100 pb olmayabilir. Onun için 24 ünden sora doları ya 5 TL den alacağız yada 4.50 4.60 lardan.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    reha gayaya sor oda yeni telefon alacam diyordu
    Hakikaten yahu, yeni telefon alacaktim!

Sorsun sorsun da, ben de sorayim yedi XXX'nin hatirini!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

5. Dolardan epey çarpıldık. Aslında 2 yıl önceki ana para ile şimdiki net tl. ye bakınca mevduattan %5 fazla kazanmışım. Ne yazık ki son 5 aylık getiriyi kaçırdığımdan kardan zarar ettim.
    Şimdi , Ahmet Mergenin borsa kitaplarına başladım. Ekim başında bir de borsa denemek istiyorum. Burada Ayhan başgan baya iştahlandırdı bizi.

6.  Alıntı Originally Posted by derinlikler Yazıyı Oku
    4.7714 altında 60 Min kalmadıkça sorun yok.

Sarı üzerinde kalmayacakmısın ? Sen yaparsın; sen aslansın

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Dublin/Manchester/Sofia/Galway
    Gönderi
    1,551
    Yıl sonu tahminleri neden aşağıya doğru revize edilmeye başlandı? Bilmediğimiz birşey mi olacak?
    İlk 4.90dan beri aşağı yönlü düşünüyorum ama ortada fol ve yumurta yokken 5.30luk tahminler 4.30lara çekilmiş tahmin medyanı 4.50 olmuş, hayırdır?
    Ytd

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Dolardan epey çarpıldık. Aslında 2 yıl önceki ana para ile şimdiki net tl. ye bakınca mevduattan %5 fazla kazanmışım. Ne yazık ki son 5 aylık getiriyi kaçırdığımdan kardan zarar ettim.
    Şimdi , Ahmet Mergenin borsa kitaplarına başladım. Ekim başında bir de borsa denemek istiyorum. Burada Ayhan başgan baya iştahlandırdı bizi.
    babana güvenmeyecen
    helede şu forumda yazan herhangi birinin laflarına bakarak yatırım yapıyorsan
    ya süzme salaksın
    yada hissenetin altın kuralından haberin yok
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 241/1023 İlkİlk ... 141191231239240241242243251291341741 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •