Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
Anlaşamayacağız galiba..Fitch'in yazdıklarına yalan demedim ben..orada banka risklerinden bahsediyor, bende okuyorum..adam kendi yorumunuda katmış, dediğim o zaten..

Yok dersen ki o şu anlama gelir, bu şu anlama gelir ayrı konu..örn. Fitch tarafından verilen en son bizim notumuz ne, BB..BB katagori olarak ne demek mesela.. ben diyeyim çöp, sen de yatırım yapılamaz, başkası desin borçlarını ödeyemez, spekülatif..bilmem anlatabiliyormuyum..

Diğer konu, hadi geçtim İşi, Sabancıyı fetcunun yorumuna göre Ziraat nasıl batıyormuş açıklasın hele..en basit tesbittir devlet bankalarının batabilmesi için devletin batması gerekir..yoksa 2001'de olduğu gibi devlet bir çözümünü bulacaktır..kaldıki Vakıf, Halk vb. not olarak aynı seviyeye çekilmiş..yazısında bunları niye batırmamış ki..
şimdi fitch demişki hissedarların sermaye arttırımı yapması lazım. yukarda yazıo bende copy paste yaptım.

fethullahçı da diyoki işbankası hissedarları nasıl yapacak?

mb'nın yeteri kadar rezervi yok ziraat ondan dolayı sıkıntılı

akbankda sabancıdan dolayı zorda

haberin kendisi yalan değil durum(not indirimi) yeni, fetocunun yorumları olumsuz sadece. katılırsın katılmazsın bu kadar tepkiyi neden verdin anlamadım. bu bankalarda paranmı var?