Sayfa 385/1032 İlkİlk ... 285335375383384385386387395435485885 ... SonSon
Arama sonucu : 8252 madde; 3,073 - 3,080 arası.

Konu: HALK Cafe - I

1.  Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    Arkadaşlar ben 1 ay kadar forumda olmayacağım. 2013 modeli 18 m. boyunda yelkenli bir tekne aldım, Benteau Oceanis 58 (avatar fotomdaki tekne). Blue Water türü 25 tonluk bir tekne yani okyanuslarda da gidebilen türden, her biri 90'ar m2 lik 2 yelkeni var, 3 tane çift kişilik 1 tane de tek kişilik kabinli, zora düşersem teknede 150 beygirlik bir motor da mevcut. 350,000 Euro'ya mal oldu bana ama çok iyi bakılmış özel bir tekne bu, charter teknesi filan değil. Ağustosun ortasına kadar Ege adalarında turluyor olacağım. Seneye kısmet olursa 3 aylığına Batı Atlantik'teki Bahamalara yelken açmayı planlıyorum. Bu seneki Ege turum ısınma turu olacak. Bu arada yat kaptanlığımı da iyice pekiştireceğim. Ege suları pek sorun çıkartmaz ama Okyanuslar çok farklı bir kategoride. Bir aksilik olmazsa Ağustos ortası gibi buraya dönmüş olurum. Kafam bu HALKB'den 1 aylığına uzak kalacak. Dilerim 1 ay kadar sonra foruma geri döndüğümde hisse artık 7.30'un üzerine kendini atmış olur ve 50G BHO eğrisinin eğimi de pozitife (yukarıya) dönmüş olur, ki böyle olursa hissedeki satış momentumunun artık sona erdiği ve 11 aydır devam eden düşüş trendinin de yerini çıkış trendine bıraktığı teyit edilmiş olur. Hepinize selam eder gözlerinizden öperim, sevgilerimle. TH
    Reyiz Ege Adalarindan 4G Full cekiyor al bir Yunan Simi takil buralarda yine..

Hadi vira bismillah diyelim senin icin o zaman...

Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    evet....neredeyse geldik....1.76 dolardı....1.90 da....sen buraya indigimizde bu grafı tekrar as....beni uyar....grafın lınear....onu log yapıver....dipleri birleştir bi destek line ı yap....2012 dibi ile 2017 dibini....dolar-tl 5 pangınota giderse....bu dip benim grafta 1 dolarda....yani HALKİNKİ 5 TL....DOLAR-TL 5....BURADA halkinkine YEDDİ CEDDİMLE GİRECEGİM....1 dolardan alıp 8 dolara 2 yıl sonra satmak üçün....

halkinkinde olanlar....halka açılmış yüzde 49 ın....en az yuzde 35 inin belli yabancı guruplara geçinceye kadar sürecek...ŞİRKET ELE GEÇİRME UYGULANIYOR....

İLK DÜŞTÜGÜ ANDA ALMIYACAGIZ....düşecek tepki koyacak...tekrar düştügünde ikili dip üçün....KENEYİ UYGULUYACAGIZ ONA....FECİİİ GÖTÜRECEGİz....

sevgili HAYAL taciri....hayallarını GERÇEKLEŞTİRECAGIM.....gozüm üstünde....sen sürekli bu kaardı as....

özelimde....tüm eski dostlar....guzu gacırsak fırsatı...SENİ OYARIZ....diye tehtit ediyorlar beni....cancagızım tehlikede....10 dan almaya basladılar.....bekliyemiyorlar....

suanda....ilk ikili dibi....kırdı assagı....gidip bi dip yapacak...tepki koyacak bi daha dip yapacak....işte o an....BENİ TUTAMAZSIN....BENİ DURDURAMAZSIN....GÖZÜMÜ KAN BÜRÜR....

NOT....11 DOLARDAN....1.90 DOLARA DÜŞTÜ ULA....buna can mı dayanır....ederi mınımum 8...sekkiz dolardır.n....ha ha ha
    yalnız kuzu halkınkini iyi tutturdu
    bir halt olacağı yok.

3.  Alıntı Originally Posted by yetkisiz Yazıyı Oku
    O yazdıklarımdan bir anlam çıkaramayan beyne daha başka yollarla ulaşmam mümkün değil kusura bakma kardeşim...Yollayabildiğim en düşük frekans o netekim; alıcılarını değiştirmen lazım...
    Dostum bise attin simdi ortada kaldin debeleniyorsun.. Soru acik: HALKBANKIN IKINCI HALKA ARZINDA BUYUK ALICI KATARLI BIR FON DEDIN. BEN DE DEDIM KI YAHU BEN KATARDAYIM QIA ILE AYNI BINADAYIM BUNDAN HABERIM YOK, KAYNAK GOSTERIR MISIN? SEN AKLINCA BANA ATAR YAPTIN -ISTANBULDA YASAYIP DENIZI GORMEYENLERE- BENZETTIN. HALA DA KIVIRYORSUN.

KAYNAK GOSTER KARDESIM: HALKBANKIN IKINCI HALKA ARZINDA MAL ALAN KATARLI FON KIMDIR (EGER VARSA TABI).. KAYNAK GOSTERIRSEN NE ALA, INCELERIM GEREKIRSE OZUR DE DILERIM. KAYNAK YOKSA AMA EN AZINDAN KIVIRMAYI BIRAK YANLIS HATIRLAMISIM VS DE OYLE GECSIN MESELE AKLINCA BANA ATAR YAPMA...
    Son düzenleme : Ayraniyokicmeye; 22-07-2018 saat: 10:12.

@ayraniyokicmeye
    QIA ile ayni binada bulunmanin pek bir faydasi yok gibi.
    BoA, Merrill ve USBank var binamda. bu bankalar gelip bana hic anlatmadilar planlarini simdiye kadar her nedense.
    kuveytle katar karistirilmistir. bir ton hatalarim var benim de, duzeltiyor arkadaslar. ama bunu yaparken kirmadan yapiyorlar. sonucta her seyi bildigimizi iddia etmiyoruz ki.

SİYASİ belirsizlik etkisiyle yeterli talep gelmeyeceği varsayımıyla "erteleme" ya da "iptal" beklentileri ortaya çıkmasına karşın, Halkbank’ın halka arzında talep patlaması yaşandı. Halkbank’ın yüzde 24.98 hissesinin halka arzında, 12.9 milyar dolarlık (17.4 milyar YTL) talep gelince, hisse fiyatı da üst tavan olan 8 YTL olarak belirlendi. Toplam arz tutarının 1 milyar 846 milyon dolar olurken, bir süre önce Cevahir İş Merkezi’nin satın alan Kuwait Investment Authority (KIA) hisselerinin yüzde 10’unu (toplam hisselerin yüzde 2.5’i) aldı.

bunu da buldum aradan. amma hikayesi varmis.

2012-05-25

Birleşik Arap Emirlikleri'nin devlet fonları Abu Dhabi Investment Authority ve Mubadala, Halkbank için nabız yokluyor. Abu Dhabi Investment, Mubadala için yarıştan çekilirken Körfez fonunun Halkbank'ın blok satışı için 10 milyar doları gözden çıkardığı belirtiliyor.

Vatan gazetesinden Ufuk Şanlı'nın haberine göre; Birleşik Arap Emirlikleri'nin devlet fonları Abu Dhabi Investment Authority ve Mubadala, kamu devi Halkbank'ı satın almak için Ankara'da nabız yokluyor. 627 milyar dolar büyüklüğe sahip Abu Dhabi Investment Authority kısa süren temasların ardından yarıştan kardeş kuruluşu Mubadala lehine çekildi. 50 milyar dolarlık aktif büyüklüğe sahip olan Mubadala'nın üst düzey yöneticilerinin son 6 ay içinde birçok defa İstanbul ve Ankara'ya geldiği belirtiliyor. Bankacılık kaynakları Arap fonun, Halkbank için 10 milyar doları gözden çıkarabileceği görüşünde. Hisselerinin yüzde 25'i İMKB'de işlem gören Halkbank'ın piyasa değeri 8.5 milyar dolar seviyesinde.
    fosil

5.  Alıntı Originally Posted by blu Yazıyı Oku
    @ayraniyokicmeye
    BoA, Merrill ve USBank var binamda. bu bankalar gelip bana hic anlatmadilar planlarini simdiye kadar her nedense.
    kuveytle katar karistirilmistir. bir ton hatalarim var benim de, duzeltiyor arkadaslar. ama bunu yaparken kirmadan yapiyorlar. sonucta her seyi bildigimizi iddia etmiyoruz ki.

Iyi tamam binanin disina ciktim ordan yaziyorum: KAYNAK NERDE KAYNAK????

Dostum hatta al sana bir hint daha: Ben Halkbank belasina Katarlilar hisse alacak diye en basindan bulastim su anda zararim 2.5 milyon.. Ooredoo da Turk Telekomu aldi is bitti dediler bu sefer yemem dedim nitekim o is de olmadi gorunen o ki..

Katar kucuk ulke, herkes birbirinin ne yaptigini biliyor. O yuzden Katar hakkinda atarken destekli atin yakalanirsiniz...

6.  Alıntı Originally Posted by blu Yazıyı Oku
    @ayraniyokicmeye

bunu da buldum aradan. amma hikayesi varmis.
    Dostum arkadas karistirmis iste - Katar baska ulke, Kuveyt baska hele BAE tamamen baska... Bunlar baska ulkeler her sakalli dedem her arap da Katarli zannedersen sikinti oluyor iste...

yetkisizin aklinda yanlis kalmis iste. kuveyt olacak katar yerin.
    anladim. gecmis olsun. ama 2.5 milyon zarari olan gunes acana kadar bekleyecek guctedir. her girenin zarari var. bataklik iste. sadece bunda degil, butun bankalar gocurdu.

8.  Alıntı Originally Posted by blu Yazıyı Oku
    yetkisizin aklinda yanlis kalmis iste. kuveyt olacak katar yerin.
    anladim. gecmis olsun. ama 2.5 milyon zarari olan gunes acana kadar bekleyecek guctedir. her girenin zarari var. bataklik iste. sadece bunda degil, butun bankalar gocurdu.
    Ben 25 senedir bu islerle ugrasirim onca kriz darbe cart curt bilmemnede dahi boyle bir satis gormedim... Satis degil resmen tecavuz azicik kafasini kaldiriyor yine cullaniyorlar... Biri bana 1 sene once 1.5 dolardan Halkbank satacaklar deseydi dover kovalardim - simdi malesef dustugumuz durum bu...

Sayfa 385/1032 İlkİlk ... 285335375383384385386387395435485885 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •